joi, 20 septembrie 2018

Digi a lansat în Spania servicii de internet prin fibră optică și telefonie fixă

Digi Spain Telecom S.L.U, filială a Digi Communications, a lansat în Spania servicii de internet în bandă largă și telefonie fixă. Acestea sunt furnizate grație unui acord de acces cu Telefonica, care a permis companiei Digi Spain Telecom să îi utilizeze infrastructura de bandă largă FTTH și ADSL.

În prima fază, serviciile vor fi puse la dispoziție în Comunitatea Madrid*, după care vor fi extinse și în alte zone ale țării, unde Digi Spain Telecom are un număr mai mare de clienți la serviciile sale de telefonie mobilă (operator virtual MVNO).

Sunt oferite abonamente de internet prin fibra optica de 30 Mb/s, la 25 euro lunar, și de 500 Mb/s, la 30 euro/lunar (instalare gratuită, abonament pe minim 12 luni, router Wifi gratuit).

Pentru telefonia fixă sunt oferite abonamentele DIGI tel 1 și DIGI tel 5, ambele cu telefon fix gratuit.

DIGI tel 1 costă 1 euro/lunar. Digi tel 5 costa 3 euro/lunar pentru clienții cu internet de 500 Mb/s și 5 euro/lunar pentru clienții cu internet de 30 Mb/s.

Detalii suplimentare privind tarifele pe minut/SMS și minutele incluse le găsiți pe website-ul digimobil.es.

*Comunidad de Madrid este una dintre cele 17 comunități autonome din Spania. Este situată în centrul Peninsulei Iberice și al Platoului Central Castilian (Meseta Central). Capitala sa este orașul Madrid, care este de asemenea și capitala țării.


3 comentarii despre subiectul „Digi a lansat în Spania servicii de internet prin fibră optică și telefonie fixă”:
Anonim

Expansiunea DIGI continuă :)

Andrei

Nu e rau ca se duce si peste hotare dar sunt o gramada de orase unde nu este decat servici de Digi Mobil si Digi DTH. Pe acolo sa se extinda si dupa aceea sa se extinda in afara.

Anonim

Afara s-au extins prin colaborare, in zonele urbane, adica au INCHIRIAT fibra optica de la altii, pe unde aveau altii fibra. In Romania trebuie sa faca retele noi de fibra.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile