marți, 11 septembrie 2018

Meciuri de fotbal la... Profit.ro. Plus baschet.

Televiziunea de nișă (difuzează în special emisiuni financiare și de business) Profit.ro, care a intrat deja în grilele de cablu tv digital ale UPC și RCS RDS, a anunțat printr-un promoțional că va difuza meciuri din etapa a cincea a Süper Lig, liga profesionistă de fotbal din Turcia.

Meciurile sunt programate de la ora 20:00. Prima partidă de fotbal de la Profit.ro, cea dintre Galatasaray și Kasim, va fi difuzată vineri. Sâmbătă, de la aceeași ora, va fi transmis meciul Besiktas - Malatyaspor, iar duminică va fi difuzată confruntarea dintre Konyaspor si Fenerbahce.

UPDATE 13 septembrie 2018: Din octombrie, Profit.ro va difuza și baschet. Euroliga, cunoscută sub denumirea de EuroLeague Turkish Airlines din motive de sponsorizare, este o competiție europeană de top de baschet profesionist organizată de Euroleague Basketball începând cu anul 2000.


10 comentarii despre subiectul „Meciuri de fotbal la... Profit.ro. Plus baschet.”:
Anonim

Fotbalul monopolizează tot!

Anonim

Devine si asta canal de sport

Anonim

Acest canal pare sa faca trecerea la o identitate ... neclara. Ramane de vazut in ce domeniu va decide sa ramana, poate chiar sa se transforme intr-o televiziune generalista, dar atunci ar trebui sa isi schimbe si numele.

Anonim

La cata economie avem in Romania, mai merge si un meci de fotbal

Anonim

Oricum calitatea imaginii este slaba rau. Si la Look sport si Look plus e la fel! Cele HD sunt mai ok dar nici alea nu respecta standardul de HD! Ce sa zic, romanii redefinesc standardul HD!

Cristi

Probabil e o strategie ca să i se facă reclamă în rândul abonaților și să fie preluat mai repede de companiile de cablu.

C. Radu

Asta se numeste amatorism. Cum sa transmiti meciuri de fotbal cand profilul televiziunii este total opus ?

Anonim

Pentru fanii fotbalului e o veste buna. Oricum, si fotbalul e o afacere. Una mare.

Anonim

Se numeste "promovare" nu amatorism.

Anonim

Profit.ro TV va avea doar ştiri şi informații economice, dar cei de la Clever Media SRL au achiziționat prea multe competiții sportive pentru canalele pe care le dețin.
Când licențele celorlalte televiziuni "Look" vor fi aprobate de CNA Profit.ro TV îşi va păstra nişa

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile