marți, 11 septembrie 2018

Telestar 1 din Bucureşti va intra în grila RCS & RDS. UPDATE: A intrat din 24 septembrie 2018

S.C. TELESTAR DIFFUSION SRL a solicitat în ședința CNA de astăzi modificarea zonei de difuzare într-una internațională pentru televiziunea Telestar 1 din București.

"Avem solicitări din alte țări, inclusiv Italia. De asemenea, cabliștii din Republica Moldova au solicitat sa ne retransmită, dar noi nu putem retransmite dacă nu avem avizul CNA", au precizat reprezentanții postului.

"Suntem în must-carry și de bucurăm că vom intra la RCS & RDS. Acesta este un motiv de încurajare nemaipomenit și ne va ajuta să ne sporim eforturile, pentru a face un lucru cât mai bun", au mai precizat reprezentanții Telestar 1, care nu au explicat dacă televiziunea va intra în grila de cablu sau satelit (probabil va fi prin tv cablu digital) și nici data calendaristică la care televiziunea menționată va intra în grila operatorului RCS & RDS.

Canalul este bilingv, în română și italiană. Televiziunea este subtitrată în limba română.

Solicitarea a fost aprobată, cu un vot împotrivă.

UPDATE 24 septembrie 2018: Informatia s-a confirmat: Telestar 1 a intrat de astăzi în grila de televiziune digitală de cablu a Digi Tv ( RCS & RDS ). Frecventa de receptie este aceeasi cu cea utilizata pentru eSTRADA Tv, TV SUD EST etc.


44 de comentarii despre subiectul „Telestar 1 din Bucureşti va intra în grila RCS & RDS. UPDATE: A intrat din 24 septembrie 2018”:
Anonim

Apoi RCS-ul n-are ce face decat sa incarce grila cu astfel de canale dupa ce abia o eliberase

Marius

De pe ce data

Anonim

Pai ia stati putin daca Digi are deja toate posturile necesare din must-carry atunci de ce trebuie sa il introduca si pe acesta? De buna voie sau tot sunt obligati?

Anonim

MARIUS TV, nu ai citit mai sus? Data nu a fost mentionata...

Anonim

Pai tocmai ca nu le are pe toate din must-carry. RCS obligat sa il introduca si pe acesta. Au urcat posturile de la baza listei must-carry, din cauza ca au iesit din lista must-carry canalele Intact.

Anonim

Nici RCS-ulului nu-i convine, probabil, dar sunt nevoiți să intre în legalitate prin introducerea gratuită a tuturor televiziunilor din must-carry.

Anonim

si Epic Drama + altele de filme si documentare cand o sa bage pe cablu digital ca de acestea au tot bagat vrio 3 si cu asta daca va intra vor fi 4 , ieste prea de tot , cand cerem canale tv de documentare si filme cu greu le baga pe unele altele si daca ne rugam o sa la bage probabil peste 3000 de ani celelate discovery si etc , dar cei fre si de 0 lei undoi le baga , ie plina grila digi ro pe digital cu locale si cele ro , mai bine ar face bine sa bage mai multe canale straine europene ca nu sunt mai deloc cum era odata la inceput mai multe germane vox ZDF orf sat1 kabel1 etc , italiene toate posturile tv RAI rai2 rai3 rai4 raicinema etc , spaniole tve etc frantuzesti m6 tf1 arte etc , si multe altele ca doar incap este loc pana la cel putin 500 de canale pe cablu digital , ar fi fain daca sar baga mai multe din ce am scris eu aici , dar ma rog ei stiu mai bine de ce nu le baga .

cosmin

Majoritatea canalele germane, italiene si franceze menționate de tine sunt la liber pe satelit, deci iti recomand cu caldura o antena de satelit la liber. Nu are rost sa astepti introducerea unor canale straine care nu vor fi introduse probabil niciodata din nou. Sa revenim la subiect.

Anonim

Să vă pară bine că cei de la RCS -RDS mai bagă ceva canale că cei de la Orange pe partea de DTH nu mai bagă canale noi deloc lor când le ceri un canal sau două nici măcar nu îi interesează. Așa că bucurațivă.

Unknown

de ce nu pe satelit?

mariusica30

Eu il am la CanalS, dar va spun ca e foarte slab. Nu ai ce vedea, de aceea il si baga in grila voastra.

Anonim

Unknown:Serios? Sunt alte prioritati acolo.Bine ca nu exista must-carry pe satelit.Am scapat sa vedem asemenea canale pe satelit.

Unknown

nu bine ca nu exista must-carry pe satelit

Anonim

Ba e foarte bine. Tu stii cat costa transmisia unui canal pe satelit? Daca ar exista must-carry pe satelit si operatorii ar trebui sa introduca televiziunile din must-carry pe satelit, ar trebui sa platesti un abonament MULT mai mare. In alte tari, in lista must-carry sunt doar canalele publice nationale.

Anonim

Nu inteleg cum primesc drept de emisie, sunt extrem de slabe ca si continut,calitate imagine sau sunet! Pentru cei care asteapta Epic Drama, va spun ca e slabut, seriale care se repeta si cred ca sunt maxim 15-20 seriale... deci sunt dezamagit!Am sperat ca e ceva care sa merite dar inca o data.....dezamagitor!

Giony

Pentru Anonim:de ce te cramponezi atat, ca sunt slabute, ca nu sunt interesante etc. Ai o oferta de canale imensa de unde poti alege ce doresti sa vizionezi. Ce , in piata toate produsele au aceeasi calitate? Nu . Alegi ce-ti place.

Cristi

Sunt de acord cu ultimul Anonim. Nu înțeleg de ce cabliștii trebuie OBLIGAȚI să retransmită niște programe de tipul NAȚIONAL 24 PLUS (post care difuzează haotic doar reluări și iar reluări la nesfârșit), eSTRADA TV, CREDO TV, AlfaOmega, TVSudEst, TELESTAR 1 (posturi care emit din peșteri și probabil își filmează emisiunile cu telefon cu butoane), Nașul TV, TV H și alte prostii.

Cum a ajuns o televiziune online ca TELESTAR 1, urmărită de max. 500 de persoane, să fie obligatorie la nivel național? Îmi imaginez că, acum că Antena 1, Antena 3, Happy Channel și ZU TV nu mai fac parte din must-carry, locul lor va fi ocupat de alte "minunății" de canale începând cu 2019... Mai bine s-ar extinde lista must-carry la 60 de canale, ca să putem viziona și posturile care emit de prin văi și munți, cu 1 telespectator.

Cosmin2010

Pe când în grila RDS acest program?

Giony

Anonimule,pai daca se spune clar ca acest canal intra in grila RCS-RDS, tu intrebi pe cand si la RDS.Pentru tine sunt doua firme, una RCS si alta RDS? Sau comentezi sa te afli in treaba?

Anonim

A intrebat cand, nu daca... Dar nu se stie cand, scrie clar ca nu au precizat cand... Poate peste o saptamana, o luna, un an...
Nu mai intrebati de atat de multe ori, ca nu veti primi alt raspuns. NU SE STIE CAND.

Emil Raevschi

De astazi 24.09.2018, TELESTAR1 se receptioneaza in grila RCS-RDS pe frecventa 482000 KHz.la Drobeta Turnu Severin, pe aceeasi frecventa cu Estrada TV, PROFIT.RO, TVSE, CREDO TV, ALFA SI OMEGA TV, HAPPY CHANNELHD, ZUTV HD.

Cosmin2010

Buna ziua as dori să știu să mai aflat vreun răspuns când va intra telestar in in grila digi vreo data sau luna?aștept răspuns dacă stiti

Anonim

De azi a intrat în grilă.

Emil Raevschi

@cosmin vezi inaintea ta raspunsul de la mine ca de azi a intrat in grila RCS-RDS TELESTAR1

Anonim

Pentru ultimul anonim,la cine a intrat Telestar 1 ? Mie nu mi-a intrat inca in grila la Digi Tv prin cablu in Bucuresti ??

Anonim

Pe cablu scanati dupa alti operatori, in mod COMPLET, nu dupa operator DIGI.

Giony

A vest Telestar 1 Bucuresti este HD ? Daca nu, pentru mine nu prezinta nici-un interes. Scuzati-ma, am zis pentru mine.

Anonim

Ok mersi de ajutor pt ultimul anonim !!

Anonim

De astazi 24.09.2018,la Timișoara, TELESTAR1 se receptioneaza in grila RCS-RDS pe frecventa 490000 KHz pe aceeasi frecventa cu Estrada TV, PROFIT.RO, TVSE, CREDO TV, ALFA SI OMEGA TV, HAPPY CHANNEL HD, ZUTV HD.

Anonim

A intrat si la Slobozia Ialomita?

Anonim

Efectuează o scanare și vei afla. Doar tu sau cineva din localitatea ta poate verifica, nu alții din alte localități.

Unknown

De ieri, este Telestar 1 in grila meu.

Unknown

azi (29.09)ora 17;15 la suceava nu e (+2 canale indisponibile)!!!!!!!!!!

Unknown

Eu prind deha acest post.Ptr cunoscatori cum sa facem ca Digi tv cablu sa introduca in grila lor si Italia1,Rete 4,Canale 5.Eu le prindeam Fta prin satelit dar italieni le-au codificat si nu le mai prind.Sunt f.bune aceste canale

Unknown

Deademini mi s-ar parea normal ca Rcs/Rds sa intriduca in grila de orograme si canale care exista la UPCcim ar fi Film box,Film box + ,

Unknown

Am inteles ca RCS/RDS au in grila si Moldova1?Eu nu-l prind.

Anonim

Nu ai inteles bine, nu e Moldova 1 la RCS RDS. E pe satelit la liber, daca vrei sa il receptionezi, dar nu pe satelitul unde emite Digi Tv, ci pe altul.

Emil Raevschi

Acesta e raspunsul celor de la DIGI ROMANIA, IN URMA INTREBARII PUSA DE MINE :
Buna ziua,

Da, incepand de astazi, 02.10.2018 vom avea in grila DTH, cele 5 canale Intact: Antena 1, Antena 3, Happy TV, Antena Stars si ZU TV.
Trebuie asteptat [ana vor intra - in cateva ore vor fi disponibile. deci informatia este adevarata

Anonim

dati revenire la setarile din fabrica. este asa de greu ?

Unknown

NU AM RABDARE SA CITESC TOATE COMENTARIILE...DAT VAD MULTE COMENTARII IN NECUNOSTINTA DE CAUZA...INTAI UITATI-VA LA PROGRAME SI APOI DATI-VA CU PAREREA!..TELESTAR1 ESTE UN CANAL TV EXCEPTIONAL...CATEVA FILME PE ZI,MAJORITATEA FOARTE BUNE...MUZICA CEA MAI FRUMOASA DIN LUME...DOCUMENTARE...REPORTAJE...STIRI...SIGUR CA E LOC DE MAI BINE,LA UNELE TELEVIZOARE NU SE VEDE AL 2-LEA RAND DE JOS DIN SUBTITRARE..PROGRAMUL NU SE POATE AFLA DE NICAIERI..PUR SI SIMPLU,DAI PE POST SI VEZI CE E...IN REST,NUMAI DE BINE!FELICITAI,TELESTAR1!(FILMELE NU NUMAI CA SUNT EXCELENTE,DAR NU AU NICI INTRERUPERI DE PUBLICITATE...PRO TV SI ANTENELE NU DAU INTR-O SAPTAMANA FILME BUNE CATE DAU TELESTAR1 INTR-O ZI..)

Giony

Nue frumos sa exagerezi , adica cum cea mai frumoasa muzica din lume ? ASTA DA GLUMA . Canalul este HD ? Daca nu , apa de ploaie . Asta nu inseamna ca nu-ti respect gusturile . Vizionare placuta !

dan

dar pe ce satelit se poate vedea ? ce frecventa are?

Anonim

Nu e pe satelit, e pe cablu la RCS RDS.

Anonim

Unele emisiuni si filme sunt chiar interesante, aducand aminte intrucatva de celebrele canale italiene ale anilor 90 difuzate la inceputul cablului in Romania. Totusi calitatea tehnica este slaba chiar si pentru standardul SD, emisiunile aducand aminte parca de imaginile redate de pe casetele VHS. Se subintelege ca de HD nici nu poate fi vorba. Pacat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile