joi, 13 septembrie 2018

Televiziunea Arte UHD, disponibilă gratuit prin satelit până pe 22 septembrie 2018

Începând de ieri a început sa fie transmisă în teste temporare versiunea Ultra HD a televiziunii Arte, un canal franco-german dedicat culturii și artelor. Transmisia 4K se poate recepționa gratuit până pe 22 septembrie 2018, inclusiv în România, prin intermediul satelitului Astra 1M de la poziția orbitală 19,2 grade Est.

Conținutul difuzat de Arte UHD este diferit de cel al versiunilor SD și HD și se receptioneaza în două variante tehnice, cu HDR (High Dynamic Range) și fără HDR, la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, utilizând noul codec HEVC (H.265).

Există două piste audio (germană și franceză).

Parametrii tehnici de recepție sunt: frecvența 11778, polarizare verticală, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 QPSK, necriptat.


15 comentarii despre subiectul „Televiziunea Arte UHD, disponibilă gratuit prin satelit până pe 22 septembrie 2018”:
Giony

Da. Pe Astra 1 M de la 19,2 grade E, ruleaza necodat, ARTE UHD si ARTE UHD HDR . M-am intristat cand am aflat de la HD SATELIT ca "minunea" dureaza numai pana pe 22 septembrie .

Giony

La aceasta ora ruleaza pe ambele canale filmul: 1918-1939 Les re^yes brises de l'entre deux guerres .

Giony

Pe ambele canale ARTE UHD , de la ora 23,47 pana la ora 1,21 , ruleaza filmul LA CLINIQUE DU DOCTEUR BLANCHE . Poate va intrebati de unde stiu . Pe aceste canale ruleaza acest film care este si pe ARTE HD .

Giony

Pe cele doua canale ASTRA UHD, in cadrul emisiunii 360 grade GEO sunt prezentate manastirile Voronet si Sucevita cu obiceiurile de PAŞTE.

Anonim

pe cablu santsanse sa vedem vre una din variante ex digi

Giony

Pentru Anonim: Te rog scrie si pine intrebarea CORECT. Deduc ca ai dorit sa intrebi daca Digi transmite ARTE UHD .Cate canale 4K transmite Digi?

Anonim

Ce să vezi pe cablu din astea 2 dacă e numai test?
Versiunea HD este în grila UPC. La RDS poți să-l aștepți mult și bine. :)

Anonim

E test, dar cu diferite productii, program normal, diverse documentare, nu e test din acela cu promo sau un clip in bucla.

Anonim

Tot test e. :D El întreba dacă sunt șanse să intre pe cablu. Evident nu.

Giony

Cum Dumnezeu nu ganditi cand scrieti ? La Slatina ARTE UHD "ruleaza"pe cablu la Digi.

Anonim

Digi nu va retransmite asemenea posturi. Gata cu aberatiile!

Anonim

Cumparati-va antena de satelit și LNB, costa 150-200 lei in total, și conectați antena la tunerul DVB-S2 a televizoruluu dvs 4K și veți recepționa mai multe canale UHD 4K la liber, inclusiv acesta. Cine are bani de televizor 4K, are și 200 lei pentru antena.

Giony

Felicitari, anonimule .Bine le-ai facut ,sa nu mai scrie fel de fel de aberatii .Sunt pensionar bugetar si am 4 antene pe bloc (13 ,19,2,23,5 si 42 grade E si receptionez 15 canale 4K . Aici nu e vorba numai de bani, ci si de PASIUNE.

Giony

Asa este . Cum ne anunta HD SATELIT , de astazi 23 septembrie , ARTE UHD HDR si ARTE UHD sunt codate . Spuneam atunci ca stirea ma intristeaza ca aceste canale , totusi , vor fi codate . Nu este chiar asa . Nu fiti tristi . Daca aveti un televizor 4K , pe satelitii de 13 si 19,2 grade E , ruleaza ARTE HD - gratuit , pe un satelit varianta franceza , pe altul varianta germana . Daca televizorul este de ultima generatie , marturisesc sincer , ca nu poti sesiza diferenta dintre calitatea UHD si HD . Spun asta din propria-mi experienta . Nu spun ce televizor detin pentru a nu-i face reclama .

_-KALMAN-_

Nu au fost codate ci au ieșit de pe satelit. Era o emisie de test. https://i.imgur.com/VFNkhZE.png

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile