joi, 18 octombrie 2018

Canalele Look Sport PPV au intrat în grila Horizon Go. Discovery HD, din 1 noiembrie 2018 la UPC. Majorare cu 3,50 lei a prețului abonamentelor unor categorii de clienți?

Canalele Look Sport PPV au intrat în grila Horizon Go. Anterior, pe 18 septembrie 2018, aceste televiziuni PPV au fost introduse în grila de cablu digital a operatorului UPC România. Horizon Go este un serviciu de televiziune online al UPC, platforma fiind lansata în România în decembrie 2014.


O altă veste bună pentru abonații UPC este introducerea în grila de canale, din 1 noiembrie 2018, a televiziunii Discovery HD. Informatia a fost confirmată de UPC România pe pagina oficială de Facebook a operatorului, ca răspuns la o întrebare adresată de către _-Kalman-_ și alți cititori.

De menționat că unii abonați ne-au anunțat că au primit notificări că, începând cu 1 noiembrie 2018, prețul abonamentelor acestora la UPC se majorează cu 3,50 lei (TVA inclus). Cei care nu accepta această majorare de preț pot sa rezilieze contractul fără sa plătească penalități sau despăgubiri. Deocamdată nu se știe dacă majorarea va fi inclusă în prețul abonamentelor tuturor clienților UPC sau doar unora dintre aceștia, în funcție de pachetele achiziționate sau alte criterii. UPC a menționat în mesajul trimis acestor abonați că respectiva "creștere tarifară reflectă o parte din creșterea semnificativă a costurilor de furnizare a serviciilor."

Recent, UPC a mai introdus în grilă televiziunile Cinemax 2 HD, 24 Horas și Canal 33, iar televiziunile JimJam, Megamax, F&aH și DaVinci au fost mutate din pachetul Maxim în pachetul Familia.

UPDATE 30 octombrie 2018: Discovery HD a intrat în grila UPC România. Detalii găsiți AICI.


23 de comentarii despre subiectul „Canalele Look Sport PPV au intrat în grila Horizon Go. Discovery HD, din 1 noiembrie 2018 la UPC. Majorare cu 3,50 lei a prețului abonamentelor unor categorii de clienți?”:
Anonim

3.5 lei sa bage Discovery HD si niste posturi in must carry?

Anonim

Și 9 canale PPV. Ai primit și tu mesajul? Că altfel la tine nu se aplica mărirea.

Ady

Nu scrie niciunde că din cauza că au introdus canale s-a mărit prețul unora, ai dedus gresit tu anonimule. Pur și simplu vor mări prețul la unii, dar nu se stie exact pentru care și de ce.

Anonim

Pachetul sport a crescut de la 10 lei la 15 lei. Acum nu mai vedem meciuri din campionatele Italiei si Spaniei!!!

Anonim

15 lei sa vezi liga 1 si campionatele europene cu posturile look, cand la ceilalti operatori este gratis?

Anonim

Posturile PPV nu sunt in extraoptiune? Alea nu se pun la marirea de 3.5 lei. Practic vor baga Discovery HD, niste posturi in must carry si au majorat nejustificat abonamentul.

Anonim

Scumpirea nu are legătura doar cu canalele nou introduse, scumpirea e per total pe toate serviciile per abonat, adică include internet și alte servicii. Poate e cauzată de investițiile în infrastructura și echipamente, de creșterile salariale, de scumpirea curentului electric și a chiriilor pentru spatii, de creșterea tarifelor pentru drepturile de retransmisie a canalelor deja existente etc etc. Gândiți putin "Out of the box"...

Anonim

3,5 lei inmultit cu 12 luni inseamna o luna in plus la cablu pe an platita in plus

Seriosss? :)

Eu nu inteleg ce atatea lamentari cand scumpeste un cablist abonamentul? :) Asa fac toti cablistii la un moment dat. Nu va convine, exista alternative, fara plata de daune. Ce mai asteptati? Mutati-va. Apoi veti plange ca nu aveti nu stiu ce canale, ca noul cablist v-a marit dupa un timp si el abonamentul, si o tineti tot asa, mai mare hazul. :) Sunteti liberi sa va mutati unde vreti, e economie de piata, alegeti ce puteti de unde puteti, oferta care vi se potriveste mai bine. Pe mine nu ma afecteaza scumpirile acestea, 1 leu, 5 lei, 20 lei lunar, nu m-ar afecta si nu afecteaza pe nimeni care are un job. Daaa, daca de maine ar mai pune 50-100 lei lunar in plus la abonament, serios m-as plange si eu asa. :) Dar asa serios, 3,5 lei?? :)))))) Asta e, un pachet de biscuti mai putin lunar pentru voi, dar nu uitati ca distractia costa. Sau renuntati la o parte din distractia asta media si cumparati pentru copii un pachet in plus de biscuiti lunar. Sau poate cumparati chiar si o haina in plus la copil in fiecare luna, ca nu va trebuie atatea extraoptiuni tv. :)

Anonim

Canalele de sport nu ma prea pasioneaza, dar e SUPER daca vor introduce Discovery HD!!

Anonim

Cine nu e de acord cu majorarea are 2 variante:
1. Are dreptul să renunțe la contract
2. Poate depune cerere de reziliere și o să fie contactat de cei de la UPC. Toți cei care au sunat nu numai că au scăpat de majorare dar au obținut și o reducere la abonament + au primit anumite pachete extra care nu le avea incluse în abonament.

Pentru unii însă e mai ușor să se plângă pe forumuri.

Anonim

Acele pachete extra BONUS se obtin pe prelungire de 12 luni a abonamentului. Nu induce lumea in eroare. Te anunta ei la telefon, ca aceea convorbire este inregistratat si acordul tau este ca un contract de prelungire pe 12 luni

Anonim

Da. Se prelungește contractul sau nu pe 12/24 luni (dacă doriți pachete extra). Asta depinde de alegerea fiecăruia. :)
@Penultimul anonim: Dacă ai reînnoit recent sau nu mai ești în perioada contractuală e posibil să nu ți se aplice vreo majorare. Ei trebuie să te anunțe cu o lună înainte deci e posibil ca tu să nu mai primești notificare, depinde ce dată ai la facturare.

Anonim

Se prelungeste obligatoriu, nu mai induce lumea in eroare. Am primit mesaju acela, am sunat la ei si mi s-a propus ceva asemanator cu niste extraoptiuni gratuite daca prelungesc pe 12 luni contractul. Orice modificare la contract asupra posturilor ce se vor receptiona se face cu prelungire de 12 luni. Le-am spus ca trec luni pe la ei sa reziliez contractul incepand din luna decembrie, pana atunci sa trec cu serviciile la alt operator. UPC-ul in 3 ani au majorat tarifele de 2 ori in timp ce RCS-ul n-a mai facut asta de peste 5 ani, Telekom-ul ultima lor majorare, dupa 4 ani a fost in vara asta.

Anonim

De ce nu îmi apar canalele PPV Look Sport 1 si ppv Look Sport 2 în grila upc si am extraoptiunea sport ?

Anonim

Poate trebui sa dai o rescanare...

Anonim

Daca retea interior si exterior este facut cum trebuie atunci trebuie sa functioneaza internetul, televizunea si telefonul.

Anonim

Nu, nu ar trebuie sa funcționeze canalele noi, daca nu dai rescanare sau retart/resetare.

Anonim

Pentru anonimul de mai sus: Exact asta am zis și eu. Da, se prelungește contractul sau nu pe 12/24 luni (dacă doriți pachete extra). Dacă NU dorești pachete Extra evident nu se prelungește obligatoriu. :) La majorarea din 2017 la mine nu s-a prelungit nimic, am fost trecut pe Play Maxim + am primit și o mărire la viteza de net + nu mi s-a aplicat majorarea.
Oricum la retenție se obțin prețuri bune. Unii au la 50 de lei Play Maxim + Maxpak + Sport + Net de 300. Am văzut oferte și mai bune. Uite un exemplu cu prelungire pe 1 an:
-Play Maxim
-Internet 300/6 si ConnectBox
-MaxPak si HBO Go
-Telefonie fixa nelimitata national
-3CI+ Pretul 37,88 de lei pe un an. Astea sunt super prețuri.

@Anonimul care se referă la PPV Loook. Dai o rescanare numai dacă ai CI+, pe mediabox totul intră automat.

Anonim

Am mediabox standard nu am horizon. Canalele PPV Look Sport 1 si 2 sunt hd si de aceea cred ca nu le prind.

Anonim

Da. Pe cele standard (SD) nu intră primele 2. Schimbă mediaboxul (e gratuit schimbarea). :) Eu le-am schimbat pe toate acum câteva luni.

Anonim

RCS-ul vrea sa retransmita Look Medica?

Anonim

Nu vrea, din cauza ca Look Medika nu e televiziune cu licenta, e doar un bloc de emisiuni deocamdata.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile