miercuri, 10 octombrie 2018

Filmcafe va difuza aceleași filme și seriale de pe AMC, între orele 20:00 și 22:00, în perioada 15 – 28 octombrie 2018

În luna octombrie, postul de televiziune Filmcafe își trimite telespectatorii în culisele AMC, difuzând în fiecare seară, de la ora 20:00 și 22:00, aceleași pelicule și seriale de pe AMC, unele dintre ele, în premieră pe Filmcafe, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

În perioada 15 – 28 octombrie, cele două posturi care fac parte din portofoliul AMC Networks International promit un amalgam de serii de succes, filme de acțiune și SF-uri de impact, dar și seriale producție proprie AMC, difuzate simultan pe ambele canale TV.

Ce văd telespectatorii în a doua lună a toamnei, pe Filmcafe și AMC? Printre cele 14 pelicule difuzate în fiecare seară, de la ora 20:00, se numără pelicule din francizele „Harry Potter” (20 și 27 octombrie), „Matrix” (19 și 26 octombrie) și „Austin Powers” (17 și 24 octombrie).

În plus, cele două posturi de televiziune vor difuza, în același timp: „Ruptura” (cu Ryan Gosling și Anthony Hopkins, pe 15 octombrie), „Poseidon” (cu Kurt Russell, pe 16 octombrie), „Cursa din Hazzard” (cu Seann William Scott și Burt Reynolds, pe 18 octombrie), „Dosarele X: Vreau să cred” (cu David Duchovny și Gillian Anderson, pe 21 octombrie), „Regii deșertului” (cu George Clooney și Mark Wahlberg, pe 22 octombrie), „Alerta” (cu Dustin Hoffman, Rene Russo și Morgan Freeman, pe 23 octombrie), „Masca” (cu Jim Carrey, pe 25 octombrie) și „Superman revine” (cu Brandon Routh și Kevin Spacey, pe 28 octombrie).

De la ora 22:00, fanii serialelor au ocazia să descopere luna aceasta, pe Filmcafe, câteva dintre producțiile proprii marca AMC: „Humans” (sezonul 3, pe 15 și 22 octombrie) și „Better Call Saul” (sezonul 4, pe 18 și 25 octombrie). Ambele producții au avut recent premiera pe AMC (8 octombrie, respectiv 27 septembrie).


6 comentarii despre subiectul „Filmcafe va difuza aceleași filme și seriale de pe AMC, între orele 20:00 și 22:00, în perioada 15 – 28 octombrie 2018”:
liviu

Filmcafe si AMC...: "Daca voi(Digi) nu ne vreti(la pachet),noi va vrem." Cam asta e mesajul.

Unknown

Pe cand amc la digi tv?

Anonim

postul acesta il vrem la rds

Unknown

Cand va intra amc la digi tv cablu?

Anonim

Daca Film Café si AMC fac parte din acelasi portofoliu AMC Networks International, este de presupus ca au la dispozitie aceleasi filme, pe care insa le difuzeaza in baza unor programari diferite. Care ar fi castigul ? Mai curand Digi Romania ar opta pentru acel canal dintre cele doua, care are si versiune HD. Ca telespectator as fi mai incantat de o asa evolutie.

Anonim

Când se vor înțelege cele două părți.Mai avem de asteptat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile