marți, 23 octombrie 2018

SPI International / FILMBOX lansează "Timeless Drama Channel" (TDC), o nouă televiziune dedicată serialelor și filmelor turcești

SPI International / FILMBOX lansează "Timeless Drama Channel" (TDC), un nou canal mondial de televiziune dedicat serialelor și filmelor turcești, anunță compania printr-un comunicat emis către HD Satelit.

Pe măsură ce milioane de spectatori din întreaga lume sunt tot mai conectați la ceea ce se întâmplă în dramele, telenovelele și serialele de acțiune televizate, SPI / FILMBOX își extinde portofoliul de canale TV la nivel mondial cu Timeless Drama Channel (TDC), cu seriale premium apreciate la nivel internațional, cum ar fi ”Kurt Seyit și Sura”, ”Unchiul în negru”, ”20 de minute”, ”Sfârșitul” și multe altele, precizează SPI International.

TDC va transmite în HD și este acum disponibil pentru distribuție pe platformele DTH, rețelele de cablu, serviciile mobile și Smart TV, precum și serviciile OTT din întreaga lume.

"Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații", a declarat Berk Uziyel, CEO al SPI / FilmBox.

"Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate”, precizează Uziyel.

Despre FilmBox

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


UPDATE 16 martie 2019: Timeless Drama Channel se pregătește pentru lansarea în România? Discuții despre acest subiect găsiți AICI.

UPDATE 11 iunie 2019: Timeless Drama Channel a intrat în grila de cablu a UPC România. Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „SPI International / FILMBOX lansează "Timeless Drama Channel" (TDC), o nouă televiziune dedicată serialelor și filmelor turcești”:
Anonim

La UPC va fi in grila?

Anonim

Asta știe doar UPC, sună-i și întreabă-i si sa imi spui is mie dacă vei afla ceva.

Alexandru Gurgu

Puteau să se gândească la nume , să fie DramaBox. Dar e foarte bine această lansare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile