miercuri, 17 octombrie 2018

Televiziunea premium 4KUniverse va fi distribuită prin satelit în Europa în 4K HDR

4KUniverse (o televiziune premium cu programe 24 din 24 ore) va fi distribuită în 4K HDR, începând cu 1 noiembrie 2018, prin intermediul unuia dintre sateliții Hotbird de la 13 grade Est.


Televiziunea 4KUniverse va fi disponibilă la 50 de cadre pe secundă, HLG HDR și Wide Color Gamut.

"Grila incitantă de serii originale, filme și documentare transmise în Ultra HD, precum și transmisiile în direct de evenimente sportive, vor atrage noi audiențe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord ", a precizat Gerry O'Sullivan de la operatorul de sateliți Eutelsat.


"4KUniverse are șansa de a se bucura de o creștere rapidă în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, datorită acordului pe termen lung pentru transmisia televiziunii noastre prin intermediul Eutelsat Hotbird. Vom oferi clienților o imagine de cea mai bună calitate pentru televizoarele 4K HDR ", afirmă Matthew Mancinelli, fondatorul și CEO al 4K Universe.

4KUniverse este o televiziune de divertisment general, care difuzează serii originale, filme, documentare, transmisii ale unor evenimente sportive și alte programe. Postul tv 4KUniverse este disponibil deja prin intermediul unor operatori de televiziune prin cablu din SUA, Mexic și Elveția, dar și prin satelit în Statele Unite ale Americii, precum și ca serviciu achiziționat direct de către clienți (prin diverse aplicații pe Amazon Fire Tv, Roku, unele televizoare Sony Bravia UHD sau cu Android Tv), la prețul de 10 dolari lunar sau 100 dolari anual.

Deocamdată nu a fost precizată frecvența de distribuție la pozitia orbitala 13 grade Est. Dar, fiind un canal tv premium, transmisia va fi criptată.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea premium 4KUniverse va fi distribuită prin satelit în Europa în 4K HDR”:
Giony

Criptat , cu plata . Noi , romanasii avem cui plati 100$ ca sa beneficiem de acest serviciu?

Anonim

@Giony: costă 10 dolari. Te abonezi pe pagina lor și îl urmărești online. Pe satelit nici o șansă.

Giony

Multumesc . Imaginea transmisă online nu are aceeasi calitate cu cea care o receptionezi direct de pe SATELIT.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile