miercuri, 28 noiembrie 2018

6 luni de Netflix gratuit la Telekom România prin noua ofertă de iarnă

Telekom România și-a reînnoit oferta pentru clienții rezidențiali, oferta simplificată începând de la 5 euro pentru fiecare serviciu și 6 luni de Netflix gratuit.

Noile oferte includ:
- abonament mobil fără o perioadă minimă contractuală cu bonus Net nelimitat 4G de la 5 EUR / lună;
- noii clienți care se abonează la servicii integrate fix-mobil (precum și clienții vechi la servicii fixe, dacă care se abonează și la servicii mobile începând cu 5 euro/lună) primesc 6 luni de abonament gratuit Netflix și au posibilitatea de a achiziționa telefoane smart Samsung în rate fără dobândă și cu avans zero.
- televiziune și servicii de internet fix, începând de la 5 euro lunar fiecare;
- plan tarifar unic cu portofoliu simplificat pentru servicii de Internet fix, cu o viteză maximă de până la 1000 Mbps.

Cum primești cele 6 luni gratuite de Netflix


Pentru a primi voucher-ul cadou pentru Netflix, nu este necesar un card bancar. Se accesează aplicația MyAccount, iar apoi, din secțiunea "CADOU Netflix" (butonul este afișat doar clienților eligibili), se dă click pe link, iar utilizatorul va fi redirecționat către site-ul Netflix. Apoi se va apăsa butonul REDEEM și contul utilizatorului va fi încărcat automat cu valoarea de 59,94 euro. După aceasta, va fi solicitată adresă de e-mail pentru a fi validat contul.

În cazul clienților noi la Netflix, adresa de email nu va fi recunoscută, iar utilizatorul trebuie sa apese butonul "Creare cont" și apoi butonul "Continue" și se alege o parolă pentru contul Netflix. Apoi, pentru a accesa contul Netflix fără a fi introdusă o metodă de plată, se apasă butonul "Ignoră acest pas".

Clienții eligibili au la dispoziție doar 30 de zile de la aprobarea serviciilor participante la promoție pentru a activa opțiunea de Netflix. Nu se pot cumula mai multe vouchere cadou pentru același abonat, indiferent câte abonamente semnează. Pentru mai multe detalii, apelați serviciul de Asistență Online 021.9890 .

După ce expiră cele 6 luni gratuite de Netflix, dacă se dorește continuarea serviciului, plata se va putea efectua prin intermediul metodelor disponibile pe site-ul Netflix.com, alegând continuarea serviciului Netflix din contul personal.

Netflix oferă conținutul pe dispozitive Smart TV, console de jocuri, playere media online, smartphone-uri și tablete, pe computere sau pe laptop.

Alte informații despre oferta de iarnă a Telekom România


Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.

Pachetele promoționale cu două servicii fixe (televiziune și internet) sunt disponibile pentru clienții noi. Aceștia vor primi 3 euro reducere lunară în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications.

Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom România: voce sau internet sau TV).

Termeni și condiții ale actualei campanii de iarnă


Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază, la data solicitării ofertei, de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.

Clienții noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom România va percepe un tarif lunar de 1 Euro. În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom România și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România și Telekom România Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Internet TV L.

Detalii despre promoția “Netflix 6 luni Cadou” care constă în 6 luni gratuite ale pachetului “Standard” Netflix sunt disponibile in sectiunea “Promotia Netflix” (vezi “Termeni si conditii pachete promoționale”).

Clienții noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii.

Pentru Internet L viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.

Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.

Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Euro, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.

Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.


Un comentariu despre subiectul „6 luni de Netflix gratuit la Telekom România prin noua ofertă de iarnă”:
Giony

Mulțumim HD SATELIT pentru informatie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile