marți, 27 noiembrie 2018

Aplicația HBO GO, disponibilă într-o nouă versiune pe WebOS (LG)

Sistemul WebOS este utilizat pe televizoarele produse de LG. Recent, aplicația HBO GO a devenit disponibilă și într-o versiune mult mai nouă pe acest sistem de operare, disponibilitatea fiind confirmată cel puțin pe WebOS 2.0 și WebOS Ai ThinQ (4.0).

De exemplu, pe WebOS 4.0 exista până acum versiunea doar versiunea 1.0.4 din 28 aprilie 2015, iar acum sunt disponibile două versiuni de HBO GO în LG Content Store, cea veche din anul 2015 și cea nouă (versiunea 5.3.1 din 22 noiembrie 2018).

Noua versiune a aplicației HBO GO pentru webOS are o interfață modernă, asemănătoare cu cea din web browsere, iar subtitrarea este mai lizibilă.

După instalarea versiunii noi, aceasta trebuie activată prin intermediul unui cod afișat în aplicație, pe televizor, care se introduce într-un web browser la adresa hbogo.ro/activate, după ce v-ați logat în contul dvs. de HBO GO.

Chiar dacă la instalare este posibil sa fie afișat că se face efectuează upgrade a versiunii vechi, în final veți avea disponibile pe televizor două versiuni de HBO GO (cea veche 1.0.4, dar și cea nouă 5.3.1), astfel încât puteți utiliza alternativ versiunea pe care o doriți.


33 de comentarii despre subiectul „Aplicația HBO GO, disponibilă într-o nouă versiune pe WebOS (LG)”:
Myrel

Poate se gandesc si dezvoltatorii acestei aplicatii sa introduca si pe alte televizoare ,gen PHILIPS.

Marius

Pe LG 43UF7787 aplicatia nu poate fi folosita, se misca in "reluare" si dupa cateva secunde de derulat prin meniuri reporneste.
Cred ca a fost facuta pentru procesoare i7 si eu am doar Pentium :D

Anonim

Pe LGul meu model 2018 merge foarte bine, un pic mai greu decât versiunea veche, care merge perfect, dar vag sesizabil diferența. Oricum, e mult mai super versiunea noua.

Emil Raevschi

pentru ultimul nonim, aplicatia HBOGO pentru televizoarele LG re de aproape o saptamana un soft nou trebuie instalat acela ca sa iti mearga cum trebuie. are interfata noua total schimbata fata de cea veche.

Anonim

Da, despre aplicația noua vorbeam, care a apărut de o săptămâna.

Emil Raevschi

La mine merge excelent desi am televizorul de un an.E posibil sa fie si de la viteza de net oferita de provider-ul tau.la vechea versiune HBOGO, mergea la un moment dat cu intreruperi si atunci am resetat televizorul la setarile din fabrica si a merxsexcelent. cred ca ar fi bine sa faci si tu la fel.acum merge excelent mai ales folosind noua versiune desi am observat ca ai posibilitatea sa optezi pentru oricare dintre versiuni - asa arata la mine cel putin.

Unknown

Merge la cineva pe webos 2.0 ? Pe un LA660s ramane vechea versiune care nu mai merge.

Unknown

Salut, va cer ajutorul dupa ce am încercat jumatate de zi sa gasesc o solutie. Am un LG din 2016. Ideea este ca astazi am facut abonament la digi pt hbo. Pe telefon si laptop merge perfect. Va rog sa ma ajutati cu o idee. In bara televizorului, acolo unde apar netflix, filmbox, etc, nu am si optiunea de HBO. Daca aveți idei...Va multumesc mult

Anonim

Pai trebuie sa instalezi aplicația din magazinul LG Store al televizorului...

Akexsb

nu are aplicatia hbo go in lg store.ce i de facut?

Anonim

Cauta mai bine, la mine e. Vezi sa fi pe Store Romania.

Akexsb

am si eu un lg 43 lh 615 v si nu am aplicatia hbo go in lg store.oare vom avea si noi cei cu webos 3?

Akexsb

cine stie ?

Akexsb

eu am webos 3 .

Anonim

Pai la mine e pe WebOS si eu am webos 2.

Akexsb

ati avut dreptate.eram pe store /alta tara/ .,am treecut pe romania si acum am hbo go.va multumesc

Unknown

Salut, xrayder missb. Am aceeași problemă pe care ai avut-o tu. Tv Lg, nu apare in bara HBO GO. Imi poți spune te rog cum ajungi in store ca sa pot vedea daca sunt sau nu pe Romania? Iti multumesc!

Akexsb

Setari/ alegi tara pt servici lg.alegi Romania. După întri pe smart tv la aplicatii .gasesti hbo si o instalezi

Mihaela

Buna, am un lg32la620s-za, pana acum 2 sapt aplicația hbogo finctiona ok, insa acum imi apare ca aplicatia nu mai e compatibila cu platforma lg. Are cineva idee ce pot face ca sa finctioneze? mulțumesc

Anonim

instalează alta aplucatie noua, daca exista. Oricum, televizorul tau e model vechi, cred că de prin 2012, posibil că HBO GO sa nu mai ruleze pe acest model.

Anonim

Am exact aceeasi problema ca Mihaela cu un lg32la620s-za, care zice platforma lg netcast nu e compatibila cu hbogo. Stie cineva o solutie?

Anonim

Nu e solutie decat player extern sau alt televizor nou, nu mai accepta HBO GO televizoare din anul 2012.

Anonim

Multumesc. Halal politica, producatorii de TV dau cota parte HBO GO daca ne obliga astfel sa ne schimbam mai des televizoarele?

Anonim

Furnizorii de conținut, la un moment dat, nu mai accepta din motive tehnice platforme mai vechi, cum e Netcast in cazul televizorului tau LG. Aplicația e realizată de furnizorul de conținut, in acest caz de HBO, nu de LG. Platformele precum HBO GO evoluează tehnic, iar platformele vechi devin incompatibile tehnic sau din punct de vedere al performanței. De aceea, realizatorul aplicației, pentru a evita reclamații că merge greu sau deloc pe platforma veche, dezactivează aplicația direct sau prin update de aplicație.

Unknown

Am și eu o problema la. Un lg43um7500pla și la app de hbogo nu pot vizualiza nimic, în sensul ca se incarca un film dar la infinit. Precizez ca am verificat treaba cu viteza netului și e peste, pe telefon și laptop merge

Anonim

1. Dezinstaleaza aplicația HBOGO.
2. Scoate televizorul din priza 2 minute.
3. Introdu ștecherul televizorului din nou în priză și pornește televizorul.
4. Reinstalează noua versiune a aplicației HBOGO (cea cu icon pe fundal negru, nu cea cu fundal alb, in caz că în magazin sunt doua aplicații HBO GO).

Repet, e important să scoți televizorul complet din priză, nu doar să îl oprești din telecomanda.

Unknown

aceeasi problema tot cu tv lg la buffering sta vreo cateva minute si apoi da un mesaj, tv ul este 7600plc,totul a fost ok până acum vreo doua zile am incercat toate leacurile babesti de pe net dar nimic nu functioneaza am incercat ai cu dezinstalatu si scosul dim priza, m am conecta la router si pe 2.4 si pe 5 ghz precizez ca hbo go merge pe pc dar pe tv nu vrea , netflixul you tube ul si browserul merg perfect mesajul pe care mi l afiseaza este "titlul nu poate fi redat(5.2)"

Dan

Pentru cei cu web os la care aplicatia ramane blocata in buffering : la mine a mers dupa ce am debifat IPv6 din setarile de retea la TV.
Succes

Liviu Voicu

Salutare
Am și eu un oled55b9pla și nu reușesc să intru în aplicație
O pornesc și îmi apare un spinner albastru, se tot învârte în centrul ecranului și atat.
L am scos din priza, am debutat ipv6...nimic

Anonim

Încearcă sa ștergi și apoi sa reinstalezi aplicația...

Unknown

@Dan,
Multumesc de pont!
Si eu aveam problema asta pe un tv LG 2019 cu WebOS 4 -> am debifat IPv6 de la conexiunea de retea (wired connection) si a mers perfect.

Unknown

Am un lg pe care l-am mutat din sufragerie in dormitor si unde nu mai merge HBO GO.La meniu premium nu mai apare.Am dezinstalat si instalat din nou aplicatia dar de fiecare data cand vreau s-o deschid imi apare ecranul negru complet.

Unknown

Bună seara am și eu un Philips Ambiling și nu știu cum sa instalez hbo go

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile