marți, 13 noiembrie 2018

Televiziunea Cartoon Network va inaugura în Statele Unite ale Americii un hotel inedit

Televiziunea Cartoon Network va deschide primul său hotel din Statele Unite ale Americii. În parteneriat cu Palace Entertainment, complexul hotelier Cartoon Network va avea 165 de camere construite pe o suprafață de peste 36.000 metri pătrați din Lancaster, Pennsylvania, lângă parcul de distracții Wonderland.

Hotelul va fi inspirat din producții precum "Adventure Time", "We Bare Bears" sau "The Powerpuff Girls". Tehnologiile avansate își vor face simțită prezența chiar de la intrarea în zona hotelieră, oferind modalități inedite de distracție interactivă. Va fi construită de asemenea o imensă piscină și un parc acvatic de distracții, un amfiteatru în aer liber, un uriaș ecran pentru filme, precum și zone cu jocuri pe iarbă și multe altele.

Experiența va continuă în interiorul hotelului, unde fiecare cameră va fi dotată cu elemente interschimbabile, care pot fi personalizate în funcție de preferințele copiilor, pentru a transforma fiecare vacanță într-o nouă aventură. O piscină interioară, o sală de jocuri, o zonă de joacă pentru copii și un magazin Cartoon Network vor completa distracția, indiferent de anotimp.

"Cu ajutorul tehnologiei și animației, ne propunem să aducem în lumea reală personajele Cartoon Network, într-un mod care nu a mai fost experimentat până acum. Va fi ceva cu totul nou pentru vacanțele petrecute împreună cu familia", au precizat reprezentanții televiziunii.

Hotelul este în prezent în faza de construcție, iar inaugurarea este programată pentru vara anului 2019.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Cartoon Network va inaugura în Statele Unite ale Americii un hotel inedit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile