luni, 12 noiembrie 2018

Blocul tematic „Joacă-te și învață” continuă la JimJam și în luna noiembrie

Blocul tematic „Joacă-te și învață” continuă la JimJam și în luna noiembrie, reflectând conținutul de programe care îmbină joaca și educația, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HDSatelit.

Acesta este difuzat zilnic (de la orele 11:00 și 15:00) și de luni până vineri (de la ora 18:30). În cadrul acestuia, preșcolarii pot urmări următoarele seriale educaționale:

„Badanamu TV Show”, „Badanamu Nursery Rhymes”, „Badanamu Talk” și „Badanamu Pop” (câte un episod). În timpul formatelor de 2 – 6 minute lungime, copiii cunosc simpaticele figurine Badanamu, care le predau lecții de cântat, făcut rime, învățat Alfabetul și vocabular.

„Repetați cu Noddy” (2 episoade). Noddy este un băiețel din lemn și locuiește în Toyland. Deși arată ca un copil și are fricile și imaginația unui copil, în Toyland este taximetrist de meserie. În fiecare episod al serialului, acesta învață engleza de la un robot pe nume Whizz și îi ajută pe cei mici să facă la fel.

„Să învățăm cu Timmy” (2 episoade). Timmy este un miel de 3 ani, căruia îi place să fie în centrul atenției. Deși dă cam des de probleme, Timmy învață din greșeli și încearcă mereu să îi ajute pe ceilalți, atunci când poate. În formatul creat special pentru copiii de până la 6 ani, Timmy îi ajută pe cei mici să învețe cuvinte noi în engleză (numere, culori, forme, alimente, animale, obiecte și jucării). Fiecare episod se centrează pe o poveste în cadrul căreia sunt introduse cuvinte-cheie din vocabular și sunt țintite scopuri de învățare, la final totul încheindu-se cu un dans, care recompensează micul privitor pentru terminarea lecției.

„Murdărel în Okido” (2 episoade). Acest serial este o aventură comică axată pe un monstru curios și mare amator de aventuri, pe nume Murdărel. Acesta descoperă în fiecare episod răspunsurile la întrebările puse de orice copil de 3 – 5 ani. De ce cad lucrurile în jos și nu în sus? De unde provine ecoul? În serial, Murdărel are parte de aventuri incredibile alături de prietenii lui cei mai buni, Zoe și Felix. Cei trei sunt ajutați pe traseu de un trio de experți în știință: Zim, Zam și Zoom. Împreună, ajung tocmai pe Lună, se fac mici cât atomii și călătoresc pe spatele unui fluture gigant.

În plus, din a doua parte a lunii încolo (19 noiembrie), micii telespectatori JimJam au parte de un nou serial animat în grila TV: „Bobiță și Buburuză” (2009 – 2011). O producție maghiară marca Kedd Animation Studio, adresată preșcolarilor de 2 – 6 ani, serialul este inspirat de seria de cărți omonime ale scriitoarei Erika Bartos. În episoadele scurte, de 5 minute, difuzate pe JimJam din 19 noiembrie încolo (de la orele 08:00, 17:00 și 20:00), Bobiță și Buburuză – care sunt cei mai buni prieteni din lume – au parte de aventuri simpatice, își fac noi prieteni și învață lucruri noi despre lumea care îi înconjoară.


Despre JimJam
JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. După lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil în peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis în 10 limbi, unui număr de peste 27 de milioane de abonați din întreaga lume. Grila sa de înaltă calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, companie internațională de top din domeniul difuzării și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.


Un comentariu despre subiectul „Blocul tematic „Joacă-te și învață” continuă la JimJam și în luna noiembrie”:
Anonim

Din pacate Rds -ul nu are acest program

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile