joi, 15 noiembrie 2018

Vouchere cadou pentru VOYO, valabile până pe 15 ianuarie 2019, pentru abonații UPC România

Compania UPC România, în colaborare cu serviciul de streaming Voyo, a lansat, exclusiv pentru abonații UPC, o promoție care este valabilă din 15 noiembrie 2018 până pe 15 ianuarie 2019, prin care se oferă coduri unice de acces gratuit la Voyo. Pentru a beneficia de voucher-ele gratuite, clienții UPC trebuie să fie abonați la serviciul de televiziune și la cel de internet.

După data de 15 ianuarie 2019, când expiră acest voucher gratuit (voucher-ul se dezactivează automat în data de 15 ianuarie 2019), UPC își rezervă dreptul de a prelungi perioada ofertei. Nu este precizat dacă, după expirarea promoției gratuite bazată pe voucher, abonamentul Voyo va rămâne automat activat în contul abonatului UPC și va trebui plătit pentru perioada ulterioară (sau care sunt modalitățile de dezactivare a abonamentului). Așadar, ar fi recomandabil ca înainte de solicitarea acestui cod voucher să cereți detalii suplimentare despre condițiile detaliate aplicabile în aceasta promoție, informatii care se pot obține la numărul de telefon 0311001001 (numărul serviciului de vânzări online al UPC).

Etapele pentru obținerea codului voucher gratuit și activarea acestuia sunt următoarele:

1. Se accesează acest link și se completează formularul (toate câmpurile sunt obligatorii), apoi se apasă pe butonul "Trimite comanda".

2. După ce solicitarea a fost trimisă, abonații UPC care îndeplinesc condițiile menționate vor primi în adresa de email menționată (deci utilizați un o adresă de email valabilă și la care aveți acces), în decurs de maxim 48 ore, un mesaj care va conține codul voucher-ului.

3. După ce ați primit codul dvs. voucher, accesați websiteul voyo.ro, unde apăsați butonul "Fă-ți cont" și completați formularul care este afișat în fereastra pop-up, apoi apăsați pe butonul "CONTINUĂ".

4. Va fi afișat un mesaj care vă solicită verificarea adresei de email.

5. Accesați adresa de email cu care v-ați înregistrat pe Voyo și verificați dacă ați primit un mesaj de la Voyo. În acest mesaj va exista un link de activare, pe care veți da click. Astfel, valabilitatea adresei dvs. de email va fi verificată și veți fi redirecționat către pagina Voyo.

6.  Urmează abonarea la Voyo utilizând voucher-ul primit de la UPC. Apăsați pe butonul "VOUCHER" și introduceți codul primit de la UPC, apoi apăsați butonul "Activează".

După activarea voucher-ului gratuit, platforma Voyo vă va oferi acces gratis, până pe 15 ianuarie 2019, la canale online, filme, seriale și alte producții, atât prin interfața web, cât și prin aplicatii pentru telefoane mobile, tablete și televizoare smart.


Niciun comentariu despre subiectul „Vouchere cadou pentru VOYO, valabile până pe 15 ianuarie 2019, pentru abonații UPC România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile