joi, 6 decembrie 2018

Snooker în Ultra HD pe Eurosport 4K

Eurosport a anunțat că va transmite competiția de snooker Scottish Open în Ultra High Definition, între 6 și 10 decembrie 2018.


Turneul din Glasgow va fi difuzat pe canalul Eurosport 4K și va fi disponibil în Franța prin Canal+ și în Rusia prin Tricolor TV și MTS. Finala pe 16 decembrie 2018 va fi disponibilă și în Germania prin HD +.

Transmisiile Eurosport 4K au fost lansate la începutul acestui an, prin difuzarea în Ultra HD a competiției Roland Garros din luna mai.

"Suntem încântați să colaborăm cu partenerul nostru Eurosport pentru a transmite Scottish Open în Ultra High Definition pe piețele selectate. Posibilitatea de a urmări Scottish Open în Ultra HD va îmbunătăți experiența de vizionare pentru fanii snooker-ului", a precizat Miles Pearce, directorul comercial al World Snooker.

Spectatorii fără televizoare sau receptoare 4K vor putea viziona turneul pe canalele Eurosport SD sau HD.


7 comentarii despre subiectul „Snooker în Ultra HD pe Eurosport 4K”:
Anonim

Buna ziua,

Nu sunt in tema cu televiziunea prin satelit. Detin un TV SONY 4K, si deocamdata vad in 4K doar NETFLIX, DIGI 4k, si materiale de pe YOU TUBE. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ca sa pot vedea EUROSPORT 4K.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Anonim

Ca a vezi Eurosport 4K prin UHD1, te abonezi la HD+ si iti iei CAM+ de la ei prin intermediul unui prieten care are resedinta in Germania, daca ai asa ceva, pe numele lui, apoi iti trimite CAM-ul pe care il introduci in tv. Antena ta de satelit, orientata pe satelitul Astra 19,2 Est, o conectezi la televizorul tau cu tuner DVB-S2 si slot CAM CI+. Nu ai un astfel de prieten si televizor, nu ai cum altfel.

https://www.hd-plus.de/das-bietet-hd-plus/hd-plus-senderpaket

https://www.hd-plus.de/web-shop/hd-plus-modul

Nelu_b

Am un prieten în Germania, tocmai a comandat CAM-ul, iar la mine va ajunge în aproximativ 2 săptămâni. Abonamentul trebuie plătit tot din Germania, sau poate fi plătit și din Romania?

Nelu_b

Va rog sa imi recomandati si o antena satelit pentru a receptiona semnalul la o calitate foarte buna.

Anonim

Abonamentul trebuie platit, nu conteaza de unde. Orice antena ofset de 1 metru, sau 1,2 metri sau chiar de 90 cm.

Nelu_b

Multumesc pentru informatii, si pentru promptitudine.

Nelu_b

Buna ziua,

Am reusit sa procur modulul HD+, antena, tot ce trebuie, montajul a fost efectuat de un profesionist in domeniu, si acum totul e ok, vad ce se poate vedea pe Astra 19,2E, adica canalele care au gratuitate 6 luni (UHD1, si celelalte canale ce tin de modulul HD+), si cele necodate. Alta problema este ca nu stiu cum sa ma abonez la canalele codate, exemplu SKY SPORT, care este tot pe Astra 19.2E. Daca este vreo posibilitate va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez.
Din pacate se pare ca abonamentul la HD+ nu se poate plati din Romania. Am incercat sa-mi fac cont, pentru ca altfel nu se poate inregistra cardul, si nu-mi da voi, spune ca numai cei cu domiciliu in Germania isi pot face cont. Daca cunoasteti alta modalitate de a putea plati din Romania, va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile