luni, 3 decembrie 2018

Telekom fără Cinemaraton, AKTA fără Telekom Sport 5 și 6

Un acord dintre Telekom și AKTA nu a mai fost continuat, cel puțin în acest moment: Telekom România a eliminat din grilele tv prin protocol IP, DVB-C și DTH televiziunea Cinemaraton (deținută de AKTA), iar AKTA a eliminat din grila de cablu digital televiziunile Telekom Sport 5 (SD și HD) și Telekom Sport 6 (SD și HD), deținute de Telekom.

Cinemaraton a ieșit și din grila "Orange Home TV prin cablu", care funcționează pe baza infrastructurii Telekom România.

Dacă acordul dintre Telekom și AKTA nu va fi reluat sau renegociat, abonații Telekom/ Orange cablu nu vor mai putea viziona canalul de filme romanesti Cinemaraton, iar abonații AKTA nu vor mai avea posibilitatea sa vizioneze cele doua canale de sport ale Telekom România.

Probabil pentru a compensa eliminarea televiziunilor Telekom Sport 5 și 6, AKTA a introdus în grilă televiziunile Pro 2 HD, Antena Stars HD, Bollywood Clasic și Agro Tv.

UPDATE 5 decembrie 2018: Veste bună pentru pasionații de filme romanești: AKTA oferă acces GRATUIT la vizionarea a două canale din aplicația Akta Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești vor putea viziona CINEMARATON și COMEDY EST, CHIAR DACĂ NU SUNT ABONAȚI LA AKTA. Detalii găsiți AICI.


7 comentarii despre subiectul „Telekom fără Cinemaraton, AKTA fără Telekom Sport 5 și 6”:
Unknown

Da atunci cand te inveti cu Ceva ,tinzi a nu te Dezvata! Oarecum CN-ul nici nu Functiona cum Trebuia !Asa ca nu e off, Ma Gandeam ca Oarecum in General Televiziunile nusi mai au Rost in Viata de zi cu zi! E pe Bune cum Zicea cineva ,"Un PC+Internet=Tv+Fon+Radio+Video(AllDevices)

Anonim

Cinemaraton nu e transmis online decat prin aplicatia Akta Tv Online, iar ca abonat Telekom nu poti sa vezi Cinemaraton, doar daca esti abonat AKTA, ca atunci ai acces la aplicatia AKTA Tv online, deci si la Cinemaraton. Si nu toata lumea are internet, cunosc destule persoane care nu au internet, si altele care nu au nici PC sau laptop. Si in orice caz nu poti renunta la tv, eu nu as putea sa ma uit pe ecranul unui monitor de PC la un film, e prea mic pentru mine chiar si de 23 de inch, tot de tv am nevoie. Ar fi preferabil ca AKTA sa faca o aplicatie pentru televizoare smart, si sa ofere contracost acces la canalele proprii de filme, cele doua pe care le are, si pentru cei care nu sunt abonati la AKTA sau pentru cei care locuiesc in zone unde AKTA nu are acoperire.

Anonim

probleme intre firme se cearta intre ele in dezavantajul publicului platitor pacat

Anonim

Firmele nu se ceartă, că nu sunt oameni. Ci pot exista dezacorduri sau acorduri. Poate că nu e interes pentru a difuza un canal sau canale ale unui concurent. Sau poate unul dintre ei nu mai dorește să ofere concurenței posturile proprii. Sau pot sa fie alte cauze.

Anonim

Pacat era bunicel postul. Singurul cu filme romanesti.

Unknown

Romanisme…in loc sa ajunga la un numitor comun, baietii prefera sa isi bata joc de clienti, care sunt vaditi de a urmari cateva posturi de interes maxim: Cinemaraton (Telekom) si Telekom Sport 5&6 cei de la Akta!!!

Unknown

Ar trebui sa cadă de comun acord ambele părți și să fie și cinemaraton și Telekom 5si6

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile