luni, 24 decembrie 2018

TVH devine o televiziune dedicată copiilor și adolescenților

TVH Channel devine o televiziune dedicată copiilor și adolescenților. Puteți viziona emisiuni, seriale, animație, muzică și multe alte surprize, alături de vedetele voastre preferate: Andra Gogan, Sara Ioana, Louis Florea și mulți alții.

Emisiunile dedicate copiilor și adolescenților sunt marcate prin denumirea "TVH Kids Channel", cu o siglă și pachet grafic diferit, și au debutat astăzi de la ora 19:00.

Sigla folosește culorile albastru și portocaliu și este afișată intermitent cu sigla standard a televiziunii TVH.

Am solicitat mai multe detalii, mai ales în privința unei posibile rebrănduiri a televiziunii, dar TVH a răspuns: "Rămâne TVH, însă se va adresa în special copiilor și adolescenților. Este prima televiziune romanească axată pe această nișă".


Privitor la orarul de difuzare a programelor pentru copii și adolescenți, TVH a precizat ca vor fi difuzate toată ziua, deci nu va fi doar un bloc de programe difuzat într-un anumit interval orar.

Televiziunea TVH este inclusă în lista must-carry și poate sa fie recepționată prin intermediul diverșilor furnizori de televiziune cu plată, precum și prin satelit sau pe websiteul propriu ori prin alte modalități, cum ar fi platforma gratuită Ark Tv România.

UPDATE 8 ianuarie 2018: CNA a aprobat schimbarea siglei televiziunii TVH.


35 de comentarii despre subiectul „TVH devine o televiziune dedicată copiilor și adolescenților”:
Cercetasii

Cel mai fain cadou de Craciun!!!! alaturi de DaVinci Learning e binevenita in lumea pustimii!!!! Multumim TVH si HDSat de veste!

Unknown

O sa vedem dacă va avea succes,e primul canal din romania axat pe aceasta nișa depinde cel mai mult depinde de calitatea conținutului.

Anonim

Unde mai e acest canal pe ce satelit mai e free la recepție ?mai demult erea pe amos.

Marian

Acolo e si acuma

Anonim

Daca nu gresesc, acest post TVH, s-a numit mai intai TVRM, apoi s-a rebrenduit, acum din nou face acelasi lucru. De fiecare data l-am perceput ca fiind un post cu potential, dar de fiecare data s-a aratat incapabil sa isi urmeze drumul pana la capat, acum fiind la a treia resetare a unei munci de ani buni. Pacat, schimbarea si castigarea propriilor telespectatori necesita multa munca, de fiecare data luata aproape de la zero, prin abandonarea celor castigati anterior.

Ovidiu

E foarte bine că osa avem și un program pentru copii daca nu greșesc e primul și singurul de acest gen program românesc căci programe de știri adică de partide mă scuzați avem cu nemiluita e bine sa avem și pentru cei mici ceva românesc mi-ar placea sa vad desene de-ale noastre populare aici de genul minimax "povesti din folclorul maghiar".

Anonim

E adevarat, prea multe canale cu partide politice si politica, e foarte buna o televiziune cu emisiuni romanesti pentru copii.

Anonim

Referitor la anonimul de mai sus TvH nu mai este de mult timp pe Amos 4w de cât pe cablu se vede.

Lucian

TvH este si acum pe satelitul Amos 4W pe frecventa 11590 Orizontal 3700, tot pe satelitul Amos este si Romania TV pe frecventa 12354 Orizontal 3333 FTA

Anonim

Repet dați scanare pe 11590H3700 am cautat TP-ul cu antenă de 1,60 și nu există semnanal pe TP-ul respectiv într-adevăr pe 12354H3333 România TV este semnal calitate 99% și intensitate 84%

Anonim

TVH ESTE PRIN SATELIT, dar la DTH-uri romanesti prin satelit, nu FTA pe AMOS.

Anonim

O schimbare binemeritata!Dar o grilă de programe foarte slăbuță.Nu o sa reziste mult.O să se modifice din nou.Poate nu e grilă finala

Anonim

Amos7(4,0°W)11590 H 3700,3/4,la liber și codat pe Intelsat10-02(0.8°W) si Hellas Sat (39,0°E)

Marius

Anonim, tu verifici cand scrii o frecventa? Nu e semnal, am verificat si eu acum un minut pe 11590. Verifica te rog inainte de a scrie frecvente care au fost odata, demult, dar care acum nu mai sunt valabile. Prin satelit e doar codat, la Digi si Telekom, free nu mai este, ca nu e semnal pe acea frecventa de pe Amos.

nicu

nici la mine nu e semnal pe frecventa aia
unii anonimi ati pus frecventa care era inainte
dar ati luat frecventa de pe undeva de pe net, dar nu ati verificat cu antena, ca vedeati ca nu mai e valabila
pe sateliti e criptat, nu mai e FTA

Ovidiu

https://ro.kingofsat.net/pos-4W.php aici într-adevăr arata free și ma îndoiesc ca acest site da erori eu il urmaresc demult.. Nu am timp sa verific cu antena căci o mam fixată pe alt satelit

Anonim

Pai nici nu e nevoie sa verifici, am verificat eu, nu merge. Kimg of Sat nu e actualizat.

Anonim

Așa e cum a zis eu tvH emite oficial doar pe cablu.

Anonim

Cum sa emita doar pe cablu frate?? Emite si pe satelit - NU PE AMOS, ci alti sateliti -, dar nu gratuit, ci codat, prin Digi Tv si Telekom Tv Satelit. Pfff, ce greu intelegeti...

Anonim

Are dreptate mare anonimi de m-ai sus, TvH nu m-ai emite de mult timp pe Amos 3 la 4W de cât pe cablu pentru cablisti și DTH-uri.

Anonim

Prin DTH e tot prin satelit, doar că e codat.

Anonim

Așa este TvH nu m-ai emite de mult, mult timp pe Amos 3 la 4W

Cercetasii

Cum nu am abonament la cablu, eu vad TVH perfect pe un tvbox cu android cu aplicatia din Google Play "Streamport - Your Live TV, Video, Radio platform" a celor de la Ark sau pe web http://www.tv-h.ro/live-tvh/ ... ha, azi dimineata a fost al nostru drag Alexandre, intr-o emisiune dragalasa de intrebari si raspunsuri! Bravo kid ... no bine, e drept ca noaptea playlistul cu videoclipuri nu prea mai e deloc pentru kids television ci pentru ado asa mai marisori ;) ...

Cercetasii

Oricum e frustrant ca programul tv actualizat al noii televiziuni nu poate fi gasit pe nicaieri, nici macar pe site-ul oficial ;( ... sau, ma rog, nu l-am gasit eu.

Anonim

Chiar așa este nici eu nu l-am găsit pe satelitul Amos 3 la 4W

Anonim

Tvh este pe amos3 la 4w si este pe 11590h3700 fta verificat

Anonim

Ați citit de mai jos dacă mai este semnal pe 11590h3700 eu creca a-ți greșit TP-ul și satelitul cu la mine de nu merge am verificat înainte de Anul nou merge și România tv

Unknown

Din surse cunoscute Media TvH nu m-ai, emite de mult timp pe satelit m-ai bine de un An de cât pe rețelele de catv iptv poate fi găsit, pe satelitul Amos 3 la 4W nu m-ai există

Anonim

@Lewis_ Mihai Marian Daca TVH nu mai emite de un an pe satelit atunci de ce eu îl am în grila Telekom ?

Anonim

Exista transmis pe satelit, dar nu pe satelitul Amos de la 4 grade VEst. Telekom emite prin Hellas Sat, adica alt satelit, la 39 grade Est, nu la 4 grade Vest, deci la alta pozitie.

Anonim

Separe că cei doi anonimi nici măcar nu a acitit frazele de m-ai sus

Anonim

Da TvH nu și-a schimbat nici opoziție orbitală emite direct doar pe rețelele de cablu tv iptv și DTH-uri.

Unknown

Da corect așa este.

Anonim

Tv H se inchide sursa paginamedia!

Anonim

R.I.P TVH 2002-2019

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile