luni, 14 ianuarie 2019

Modificări în grila NEXTGEN: au intrat Travel Mix HD și Food Network, a ieșit Fine Living

Operatorul de servicii de televiziune cu plată Nextgen a introdus în grila digitală de cablu posturile tv Travel Mix HD și Food Network (SD), dar a eliminat televiziunea Fine Living (SD).

Travel Mix HD era în teste locale de rețea la Nextgen din 8 ianuarie 2019, televiziunea anunțând la acel moment respectivele teste tehnice de redistribuție prin intermediul operatorului menționat.


Food Network este un canal de televiziune cu plată american, care este deținut de Television Food Network, G.P., un parteneriat între Discovery, Inc. (care deține o participație de 69%) și Tribune Media (care deține restul de 31 %). În ciuda acestei structuri a acționariatului, canalul Food Network este gestionat și operat ca o divizie a Discovery Networks din SUA. Food Network difuzează programe speciale și serii despre alimente și gătit.

Fine Living Network, o televiziune deținută de Discovery Inc., a ieșit și din toate grilele Telekom România începând cu 1 ianuarie 2019, din cauza expirării acordului de distribuție.


9 comentarii despre subiectul „Modificări în grila NEXTGEN: au intrat Travel Mix HD și Food Network, a ieșit Fine Living”:
Unknown

Pe jumătate făcută această modificare!

Anonim

Cum pe jumatate? :) La mine e completa modificarea, vizand toate cele trei televiziuni.

Anonim

Confirm, Travel Mix HD pe pozitia 166 la mine. Si au scos FNL si au bagat FN.

Unknown

Mai trebuia Food Network HD și era completă modificarea.

Unknown

la telekom satelit nu intra?

Anonim

Păcat de Fine Living
Era ok canalul

Anonim

Nu intră la Telekom al tău

Unknown

De unde ști că nu intră Travel Mix hd și la Telekom satelit?

Anonim

Pentru că Travel mix a fost în grila Telekom al tău, și odată eliminat grele șanse să m-ai fie reintrodus la loc la fel și cu posturile FilmBox când a fost la fel și ele eliminate din grila de bază anul trecut s-au acum doi Ani. Unknown

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile