vineri, 18 ianuarie 2019

Windows 10 Mobile nu va mai beneficia de noi actualizări din 10 decembrie 2019. Microsoft recomandă migrarea către dispozitive cu Android sau iOS

Din 10 decembrie 2019, dispozitivele ce utilizează sistemul de operare Windows 10 Mobile nu vor mai beneficia de noi actualizări de securitate, noi remedieri rapide de erori sau asistență gratuită de la Microsoft.

Chiar mai mult, vor primi actualizări până la data de 10 decembrie 2019 doar echipamentele compatibile cu versiunea 1709, iar modele precum Lumia 640 sau 640 XL, care rulează versiunea 1703, nu vor mai primi actualizări începând din 11 iunie 2019.

Realizarea automată sau manuală de noi copii backup ale dispozitivului (setări și unele aplicații) va fi dezactivată din 10 martie 2020, iar alte servicii, inclusiv încărcările de fotografii și restaurarea unui backup existent vor fi disponibile maxim până pe 10 decembrie 2020.

Realizatorii de aplicații, inclusiv Microsoft, pot înceta oricând lansarea de actualizări pentru aplicații. Magazinul de aplicații va funcționa și ulterior datei de 10 decembrie 2019, dar fără să fie precizată o dată finală a desființării acestuia.

Nu va exista vreo diferența între dispozitivele Lumia sau Microsoft, renunțarea la actualizări pentru Windows 10 Mobile se va aplica la toate dispozitivele ce rulează acest sistem de operare, atât pentru utilizatorii persoane fizice, cât și juridice.

Întrucât Microsoft nu vinde telefoane sau alte echipamente cu Windows 10 Mobile, acestea nu pot fi rambursate; pentru astfel de solicitări, Microsoft recomanda discuții cu vânzătorul. Chiar mai mult, Microsoft recomandă migrarea care dispozitive cu Android sau iOS.

Desigur, dispozitivele cu Windows 10 Mobile vor putea sa fie utilizate și după 10 decembrie 2019. Nu vor fi eliminate vechile actualizări din Windows Update, dar nu vor exista noi actualizări după data respectivă, iar funcționalitatea de backup pentru dispozitiv și alte servicii backend vor fi eliminate. Instrumentul Windows Device Recovery Tool va continua să furnizeze imaginea de recuperare pentru dispozitivul dvs. Windows 10 Mobile.


15 comentarii despre subiectul „Windows 10 Mobile nu va mai beneficia de noi actualizări din 10 decembrie 2019. Microsoft recomandă migrarea către dispozitive cu Android sau iOS”:
Anonim

Pe ce au "dezvoltat" cei de la Microsoft, au ajuns in paragina, cazu' Nokia, acum Windows Mobile si o sa urmeze si versiunile clasice ca si alea sunt varza in comparatie cu XP si 7

Chris

Eu sunt extra super mega mulțumit de Windows 10 pentru PC, mai ales pentru stabilitate si updateuri constante. Nu as mai instala niciodată Windows 7 în computerele mele, mai ales ca Windows 7 va fi lipsit de asemenea de actualizari. Windows 10 pentru PC-urile cu minim 8 GB de RAM este alegerea ideala pentru orice computer actual. In opinia mea, Windows 7 e bun poate pentru PC-uri vechi, cu putin RAM, gen 4GB de RAM. Cu siguranța aceasta decizie a Microsoft are la baza o axare pe Windows 10 pentru PC, in detrimentul Windows 10 Mobile, deci mai multi dezvoltatori vor lucra la versiunea pentru PC.

Anonim

@Chris Eu sunt super nemultumit de Windows 10 din cauza ca este incarcat cu sisteme de spionare a activitii utilizatorilor si pt mereu se strica cate ceva dupa fiecare actualizare. Recomand celor care s-au saturat la randul lor de asemenea situatii sa treaca cu incredere la Linux, indiferent ca este Linux Mint sau Ubuntu.

X-gold

Anonim, cred ca ai tu probleme la PC.. am Windows 10 atat pe PC, cat si pe laptop, instalat de vreo 4 ani, si nu s-a stricat pe niciunul, merg perfect si fac actualziari de fiecare data cand apar unele noi.

Anonim

@XGold daca eram singura persoana afectata, nu mai existau pe Internet articole intregi in care sa se spuna ca mai multi utilizatori au fost afectati de numeroase probleme cauzate de Windows Update.

X-gold

Nu am zis ca esti tu singura persoana afectata. Am spus ca MIE imi functioneaza perfect. Tu si ceilalti afectati aveti probleme hardware sau de alta natura. Altfel cum iti explici ca mie imi functioneaza perfect de 4 ani Windows 10 atat pe PC, cat si pe laptop? Ambele sisteme sunt folosite minim 10 ore pe zi, fiind utilizate de diverse persoane, nu doar de mine.

Anonim

eu am si uitat cum mai e sa instalez windows de cand am bagat win10 :-) cand aveam win7, xp si altele era rutina de 2-4 ori pe an sa instalez windowsul :-)

Anonim

si chiar mai mult pe un calculator am doua windowsuri, in sistem dual boot, amebele windows 10, unul il tin pentru net si alte chestii personale, iar celalalt exclusiv pentru jocuri

Anonim

Si eu am avut probleme cauzate de Windows Update. Eu am pus inapoi Windows 8.1. Windows 10 are probleme de compatibilitate serioase, de care nu-i pasa deloc.

Anonim

Eu nu am avut niciodata probleme, chiar mai mult pe un calculator am doua windowsuri, in sistem dual boot, instalate pe doua harduri separate, ambele windows 10, unul il tin pentru net si alte chestii personale, iar celalalt exclusiv pentru jocuri. Cel pentru jocuri e instalat pe un hard normal SATA de 1 TB, si merge greu in primele zece minute, altul e instalat pe un SSD si merge de zboara, zici ca e alt calculator, dar de fapt e acelasi calculator, doar hardurile difera. Recomand SSD pentru Win10, se va misca impresionant de repede calculatorul comparativ cu win10 pe hard sata. nu am avut probleme niciodata cu updateurile, nici pe cel cu hard pe sata, nici pe cel SSD.

Chris

Cei care vreti sa folositi Windows 7, 8.1 sau XP, folositi-le linistiti. Nu ma intereseaza sisteme de operare vechi, nesigure si neactualizate.

Anonim

Si crezi ca updateurile te ajuta la xcevba Chris, daca esti un simplu utilizator home care doar navighezi si te joci pe un calculator? Te ajuta doar sa-ti mearga sistemul mai greu si sa-ti stea hard disc-ul in 100%

Chris

E clar ca ai probleme la PC. La mine sta in idle ( adica cand nu lucrez, ci doar e PC-ul pornit ) hard-disk-ul la 0% ( ZERO LA SUTA ), cu updateuri la zi. Rar urca la 10-30%, cand lucrez ceva. Si nu sunt un simplu utilizator, ci unul care lucrează minim 7-8 ore pe zi la PC. Update-urile de securitate sunt vitale, dar iti vei da seama de aceasta abia dupa ce vei ramane fara contul de Facebook sau fara banii de pe card sau cand altii acceseaza emailul tau ca la ei acasa.

Anonim

Am avut un dispozitiv mobil Nokia Lumia cu Windows 7 Mobile, ma intreb daca acela mai primeste update-uri.....

Danys

Chris , nu e chiar ca Windows 7 au probleme cu update-uri l, il folosesc de 9 ani si niciodata nu am avut probleme deloc cu updateuri...oricum am optat sa nu mai actualizeze automat si in plus am licenta de antivirusul pentru protectie. Fiecare cu preferintele lui :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile