joi, 28 februarie 2019

Kapital TV a obținut licența audiovizuală pentru difuzarea prin satelit

În ședința CNA de astăzi, S.C. GREEN GOLD MEDIA TV SRL Petroșani a obținut licența audiovizuală pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe Kapital TV. Televiziunea va fi una generalistă, cu zonă de difuzare națională, cu 64% producție proprie și 36% producții de la alți producători.

Programul este de 24 de ore, dar în intervalul orar 02:00 - 07:00 va fi difuzat un dialog video cu telespectatorii, produs prin intermediul internetului. Valoarea investiției este de 100.000 euro. Programele vor fi difuzate în format SD și HD.

"Am început activitatea media cu radio-ul Kapital FM, preluat în anul 2010. Apoi a urmat o licență tv locală în Hunedoara. Am dezvoltat această televiziune locală, care a devenit regională și apoi națională. După intrarea Kapital Tv în must-carry, am luat decizia deschiderii unui studio în București, adăpând cu această ocazie și grila, transformând-o într-una națională. Licența de satelit ne va permite să ajungem mai ușor la toți cabliștii din România. Ridicarea semnalului la satelit se va face din București. Până acum câțiva ani, retransmisia prin satelit era extrem de scumpă, costa 7000-10.000 euro lunar. Acum s-a ieftinit și costă 1500-2000 de euro, mult mai suportabil", a explicat reprezentantul companiei.

S.C. GREEN GOLD MEDIA TV SRL Petroşani a mai obținut în ședința CNA de astăzi și licențe audiovizuale pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe Kapital TV Hunedoara (regional, cu studio în Petroșani și Deva) și Kapital TV Timiș (regional, cu difuzare în județul Timiș și studio în Timișoara). GREEN GOLD MEDIA TV are deja studiouri autorizate pentru Petroșani, Deva și Alba-Iulia. Difuzarea pentru Kapital TV Hunedoara și Kapital TV Timiș va fi asigurată de UPC.

De asemenea, S.C. GREEN GOLD MEDIA TV SRL Petroşani a solicitat și obținut aprobarea pentru modificarea structurii serviciului de programe Kapital TV (grila va deveni similară cu cea de pe satelit) și autorizarea studioului secundar din București (Voluntari, Ilfov).

Toate solicitările au fost aprobate în unanimitate.


16 comentarii despre subiectul „Kapital TV a obținut licența audiovizuală pentru difuzarea prin satelit”:
Anonim

Poate va fii acest canal în grila Orange Tv Satelit.

Anonim

Experiența existenței efemere a unor alte canale pe acest domeniu, ne arată că va fi un canal subvenționat până într-o zi când nu va mai fi.

Dany

@anonim care utilizezi termeni prin care încerci sa impresionezi în comunicare pe alții, dar pui virgula intre propoziția subiectiva si cea predicativa, și prin care încerci sa evaluezi viitorul unei televiziuni fără argumente reale, ai reușit doar sa ma amuzi: află că este mai logic de acceptat crearea treptată a lucrurilor complexe din lucruri simple. Universul nu se comportă în conformitate cu ideile noastre preconcepute. El continuă să ne surprindă. :)

Anonim

A existat si Money Channel dar l-au scos. De ce ar introduce in grila acum Kapital TV ?

Anonim

Pentru că e obligatoriu de introdus, conform legilor din România.

Anonim

Un canal financiar ar fi bun pentru aflarea cursului valutar, predictiilor asupra evolutiei acestuia, presiunile economice asupra leului, speculatii valutare etc.

Dany

Ce legatura au canalele din nisa financiara cu televiziunea Kapital Tv? Kapital TV nu este o televiziune din nisa economie-financiar, chiar daca denumirea Kapital Tv seamana cu cuvantul capital... Kapital Tv este o televiziune GENERALISTA, cititi textul stirii, nu doar titlul...

Anonim

Pentru unii este nevoie de un canal financiar, mai ales ca in acest segment oferta nu prea exista in domeniul televiziunilor. Sper sa il bage si la UPC.

Dany

Kapital Tv nu este canal financiar, tocmai ce am scris anterior...

Anonim

Daca nu este un canal financiar atunci si-a ales gresit numele. Cei mai multi dintre noi ne gandim la o revista financiara cu acelasi nume. Daca e un canal generalist, adica filme, stiri, muzica, documentare ...., atunci trebuia sa isi puna un nume mai clar, care sa nu creeze confuzie.

Dany

Asa au preluat, cu acest nume, licenta postului de radio, si apoi au continuat cu aceeasi denumire si la postul tv. Nu exista in limba româna cuvantul "Kapital", deci nu ai de ce sa faci confunzii. Daca citeai textul stirii inainte de a posta un comentariu, observai ca scria clar ca e televiziune generalista.

Dany

Emisiuni de toate tipurile sunt la ei: Info KTV, Administrația Locală, Cultură și Tradiții, Din Cartier, Ediție Specială, Lege și Ordine, Mesaj pentru Suflet, Miracolul Creștin, Reportajul Zilei, Sfaturi Duhovniceşti, Sub semnul întrebării, Un Joc Clasic, Vorbeşte Lumea.

Prezentarea de pe siteul oficial nu aminteste nimic despre televiziune econonica:

"Lansat in 2011, KAPITAL TV este liderul televiziunilor din judetul Hunedoara. In fiecare zi, de luni pana duminica, KAPITAL TV ofera o grila diversa de programe, iar din noiembrie 2016 aducem in casele tuturor romanilor productii locale, stiri, talk show-uri, emisiuni interactive si educationale, documentare.

Prin parteneriatele cu importante fundatii si asociatii din Romania, KAPITAL TV isi tine telespectatorii conectati si implicati social.

KAPITAL TV va continua sa le ofere telespectatorilor care urmaresc programele noastre atat la televizor, cat si online, continut relevant si de calitate."

https://www.kapitaltv.ro/despre-noi/

Dany

Mai degraba e televiziune locala sau regionala si chiar religioasa decat financiara. Chiar daca ar fi Capital Tv si nu Kapital Tv, capital poate insemna si de primă importanță, esențial, fundamental, de frunte. Dar diversitatea de emisiuni din domenii care nu sunt economice si lipsa acuta a unor programe economice din program, plus ce au solicitat la CNA, sunt dovezi clare ca nu e televiziune din nișa economica. Ai facut confuzie, nu e nicio problema, se mai intampla,

Anonim

Kapital TV va ingrosa rindurile multelor televiziuni fara audienta din Rominia.

Sandu

Pe ce satelit si la ce frecvente se gaseste Kapital TV ?

Anonim

Nu au inceput inca emisia prin satelit, degeaba au luat licența prin satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile