marți, 26 februarie 2019

Look Sport HD la Focus Sat

Operatorul DTH Focus Sat a început sa testeze retransmisia televiziunii Look Sport HD prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest. Look Sport HD se alătura astfel, în grila Focus Sat, televiziunii Look Plus HD, un alt canal High Definition de la Clever Media Network.

Frecvența de receptie pentru Look Sport HD la Focus Sat este 11804, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK. criptat ( CAID 0B02).

UPDATE 27 februarie 2019: Televiziunea Look Sport HD a intrat oficial în grila Focus Sat, fiind anunțată pe websiteul operatorului: "De astăzi poți viziona un canal nou – LookSport HD - în pachetul Familia. Acesta are următoarele coordonate de recepție - frecvența 11803 MHz/V, rată simbol 30000, polaritate verticală și poate fi accesat tastând 125 pe telecomandă. Canalul poate fi vizionat numai cu receptor HD."


21 de comentarii despre subiectul „Look Sport HD la Focus Sat”:
Unknown

Se vede dezastruos ! si SD se vede mai bine !!!!

Anonim

La mine se vede foarte ok. Priveste sigla, nu emisiunea, ca altfel nu iti dai seama, deoarece unele emisiuni sunt SD upscalate.

Unknown

La fel se vede si la sigla ! Probabil vor sa masoare banda de uplink sa vada cum este mai bine 2 4 6 8 10 12 Mbps Bitrate !

Unknown

Se vede foarte bine.ma uit la un meci din cupa turciei nu este nicio diferență intre look sport hd si televiziunea turca care transmite meciul ca ma uit si acolo la turci.

Marian

Se vede fff clar

Anonim

Cel care a spus ca se vede dezastruos s-a uitat la fotografia din articol, nu la transmisia tv...

Anonim

Nu se vede dezastruos, dar nici cum trebuie pentru un canal HD. Se vede ca in poze. Rezolutia e 1920 x 1080, dar bitrateul mediu e aproximativ 3,5 MB, ceea ce e relativ putin pentru un canal HD 1080i de sport, de aici si pixelatia si zimții pe linii ori iarba blurata de pe gazon ori blurul in jurul jucatorilor de pe teren. Se vede exact ca in poze. Maxim ca in poze.

Anonim

Asa e, dar imaginea e mult mai buna decat pe Look Sport SD, ceea ce pentru mine e o îmbunatățire.

Unknown

Nu este adevarat ! Nu m-am uitat la poze , am scanat TP -ul si am vazut cum se vede , este dezastruos ! Fa comparatie intre acest canal si Digi Sport 1 sau 2 HD si ai sa vezi

Unknown

Si un canal HD are un bitrate de minim 10 Mbps

Anonim

Pe satelit 10 MB/s? Acestea sunt raritati. Trebuia sa aiba vreo 5-6 Mbps.

Unknown

Te poti uita la canalele nemtesti gen Sky Sport 2 20-25 Mbps iar ce spui tu de 5-6 Mbps ai dreptate dar la canale non sport , la canalele sport nu ai sa vezi tu cel putin la transmisiunile live mai putin 9 Mbps ... crede-ma sunt in domeniu si stiu ce vorbesc ! Cei de la Focus Sat face transcode , insa alocarea de bitrate lasa de dorit ori e Full HD or e SD !!! insa un uplink de 10 Mbps costa foarte mult pe satelit ! 3 Mbps uplink costa 5500 euro + TVA , pret din factura fiscala !

Anonim

Canalele Digi Sport HD sunt o exceptie pe satelit la DTH-uri ROMANESTI, DIGISPORT HD au cam 12 Mbps, si tot nu e vad chiar perfect întotdeauna. Putine canale HD au asa bitrate pe satelit la DTH-urile romanesti. Nu compar cu DTH-uri straine, aia au bani, dar si preturi la abonamente pe masura. Look Sport HD la Focus Sat cred ca are vreo 4-4,5 Mbps la cum se vede. Nu e dezastruos cum zici tu. Dar nici bine. Hai sa nu dam in extreme. Uita-te pe cadrele mai statice sau cand difuzeaza grafica de post, vei vedea ca se vede destul de ok si pe Look Sport HD la Focus Sat. Problema e de la bitrate, e prea mic pentru un canal de sport. Dar SUNT TESTE. Vedem cand intra oficial, oricum se vede mai bine azi decat ieri.

Unknown

Sincer nu ma uit la canalele Look ! Nu dau in extreme insa furnizorii ar trebuii sa inteleaga ca si noi suntem oameni si vrem calitate. Eu prefer sa platesc ceva mai mult dar sa am calitate , am 2 TV 4k in casa si altele Full HD si noi nu putem sa aducem HD pe satelit ... totusi cred ca toti cei care au televizoare minim 720p ar dorii sa isi puna la treaba TV-ul la adevarat lui valoare nu cu SD .... dar asta e !

Anonim

Se poate si in Romania, dar ar afecta dramatic pretul abonamentelor din cauza costurilor de transmisie prin satelit. Sa vezi atunci si mai multi nemultumiti, daca s-ar dubla pretul abonamentului pentru a obtine o calitate cum trebuie a imaginii. Sau alti nemultumiti, daca s-ar diminua numarul canalelor cu 60%, ca alta solutie pentru calitate cum trebuie, dar la acelasi pret. Trebuie sa corelam calitatea imaginii si numarul canalelor cu pretul abonamentelor, deoarece nu putem face abstractie de pretul mic, comparativ cu pretul din alte tari, daca vrem o comparatie corecta intre raportul calitate/pret in Romania si in tarile occidentale.

Anonim

Nu e in teste. A aparut info pe site-ul oficial

De astăzi poți viziona un canal nou – LookSport HD - în pachetul Familia.

Acesta are următoarele coordonate de recepție - frecvența 11803 MHz/V, rată simbol 30000, polaritate verticală și poate fi accesat tastând 125 pe telecomandă.

Canalul poate fi vizionat numai cu receptor HD.

Anonim

Nu MAI e teste, Cand am discutat, cand a aparut stirea asta, era in teste.

Anonim

Canalele Look TV nu sunt atractive pentru mine desi am avut cu ele rabdare de mai bine de un an incercand sa gasesc ceva care sa imi placa. Desigur, este o parere personala si atat, probabil ca aceste camale isi au proprii fani.

Marius

De ce m-ar interesa pe mine sau pe altii ca nu sunt atractive pentru tine niște canale? Poti sa imi explici de ce m-ar interesa asta?

Anonim

Patronatul acestor Canalele Look TV stiu cel mai bine daca ele sunt pe plus sau pe minus.

Anonim

Apropo de bitrate-ul LookSport HD prin satelit... maxim e la 4 mega, cu media la 2,8 mega.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile