sâmbătă, 16 februarie 2019

NEXTGEN: Majorări prețuri abonamente din martie 2019

Abonații la televiziune digitală prin cablu au primit notificări privind creșterea prețului abonamentelor, începând din martie 2019. De exemplu, în notificarea unilaterală de modificare a contractului, trimisă către un abonat Nextgen, este menționată o creștere cu 4,25 lei (TVA inclusă).

"După cum probabil ai remarcat, schimbările economice din ultima perioadă au condus la creșterea costurilor necesare furnizării serviciilor. Ca atare, ne vedem nevoiți să te informăm că începând cu luna martie 2019, contractul tău se va modifica, urmând ca tariful lunar pentru serviciile de care beneficiezi să se ajusteze cu + 4.25 lei (tva inclusă), această ajustare reflectând doar o parte din creșterea costurilor pe care le vom suporta în contextul economic actual", se precizează în notificare.

"Ne străduim să oferim servicii de calitate, la tarife competitive, lucru cu care te-am obișnuit — acest lucru a fost și va rămâne o prioritate pentru noi. În cazul în care nu ești de acord cu aceasta modificare, ai dreptul de a denunța unilateral contractul în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata de penalități sau despăgubiri. Denunțarea unilaterala a contratului se poate face prin scrisoare cu confirmare de primire transmisă la adresa Şos. București-Ploiești, nr. 42-44. BBTP, Clădirea A, Aripa A2, Sector 1, 013696", mai este menționat în notificare.


3 comentarii despre subiectul „NEXTGEN: Majorări prețuri abonamente din martie 2019”:
Anonim

Era de asteptat ca toti marii operatori de profil, inclusiv Nextgen, sa mareasca tarifele. Nu sunt ei de vina. Asta nu este nimic, or sa urmeze renegocierile pentru retransmisia posturilor care se fac odata la 2-3 ani si care or sa ajunga in situatii extreme la scoaterea unor anumite posturi Tv, a se vedea cazul Telekom cu posturile National Geographic

mradu

cum ar mari pretul celor ce au platit in avans pe tot anul contractual? valabil si la ceialti operatori.

Anonim

Vine factura cu diferenta de platit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile