joi, 14 februarie 2019

Premier League la Eurosport, acord prelungit până în 2022

După ce ieri a anunțat achiziția drepturilor exclusive de difuzare a FA Cup (începând din acest sezon și până în 2021), Eurosport România a anunțat că a prelungit cu încă 3 ani acordul pentru drepturile de difuzare a Premier League, începând din 2019-2020.

Acordul prevede că Eurosport, brandul de sport al Discovery, va deține în România drepturile tv și digitale exclusive asupra Premier League până în 2022. Fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player.

"Suntem mândri că am putut contribui la popularitatea Premier League încă din momentul în care am cumpărat prima dată drepturile, în 2013, și suntem entuziasmați să continuăm colaborarea pentru încă trei sezoane. Odată cu anunțarea prelungirii drepturilor pentru Premier League până în 2022, suplimentar față de cele pentru FA Cup până în 2021, Discovery continuă să construiască, prin brandul Eurosport, un portofoliu de conținut pentru pasionații de sport din România, fiind deja gazda celor mai mari competiții de tenis din lume. Adăugăm acestei liste Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, dar și lansarea recentă a Golf TV. ", a precizat Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


11 comentarii despre subiectul „Premier League la Eurosport, acord prelungit până în 2022”:
Dany

Dacă va fi in continuare doar SD mai bine renunțau.

CITY BARGAU

Când vor fi și în format HD cele doua competiții pt România.

Anonim

Sunt in HD pe Eurosport Player.

Radu Ungureanu

@Anonim Si ce fac acum platesc pe langa cablu, si eurosport player pentru a vedea doar 3-4 meciuri pe etapa in format HD? Nu am foarte multe cunostinte, Eurosport 2 HD nu are licenta doar pe Romania? daca da de ce nu se trece acolo

Unknown

pe eurosport player au comentarii în limba română?

Anonim

Da Eurosport2HD este localizat pt România

Anonim

prefer sporturile de iarna si snooker decit FOTBAL ANGLIA in FOPRMAT HD.

Gabriel

Premier League e pe Eurosport 1 Ro (sd). Pe feedul hd este retransmis Eurosport international. Și eu mi-aș dori moto gp in varianta hd. Cine știe, poate ca odată cu achiziția acestor competiții, vor renunța la versiunea int, deși, pt iubitorii altor sporturi, ar fi un minus.

Anonim

Postul TVH se închide

Tv2 Hungaria este eliminat din grila Digital cablu RCS RDS

Giony

Are dreptate Dany, dacă nu e HD - e apă de ploaie.

marian

Dupa ce ai vazut canpionatul englez.moto gp atletism in format hd sigur nu te mai tenteaza sa le urmaresti in sd !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile