luni, 4 februarie 2019

Televiziunea Digi 4K a fost criptată

Prima televiziune Ultra HD din România, Digi 4K, a fost criptată astăzi. Televiziunea este distribuită în grila de cablu tv digital a RCS RDS. Recepția nu mai poate fi realizată decât dacă telespectatorul se abonează la extraoptiunea Digi 4K și deține, pe lângă televizorul compatibil Ultra HD, și un modul de acces condiționat ( CAM ) de la RCS RDS.


Extra-opțiunea Digi 4K are prețul de 5 lei lunar (TVA inclusă) și se poate activa de exemplu din contul de abonat Digi.


18 comentarii despre subiectul „Televiziunea Digi 4K a fost criptată”:
BDorin

Sincer daca aveau macar un film pe seara se renta asa ca clipuri care le vezi si pe YT si niste documentare plus meciuri de fotbal care le vezi si pe digi sport nu mersi.

Unknown

Pe satelit nu au de gând sa îl bage?

Anonim

Corect :)

Anonim

Nu, ca ar ocupa banda cat 5 canale HD. Au anuntat ca nu au in plan sa il introduca pe satelit.

Anonim

Ar trebui lasat gratuit pt abonati ca si asa nu au multi tv ultra hd lam avut a mers dar nu se merita 5 lei pe luna la ce baga pe el! Oricum trb sa scoata si ei investitia!

Anonim

Eu am activat extraoptiunea 4k (5lei) si am renuntat la filmnow (cu 3 lei/luna) asa ca una peste alta platesc cu un leu in plus fata de ce plateam pana acum.

petry

Nu se merită Digi4k,nu e vba ca le dai 5 lei/lună, insa pt câteva documentare slăbuțe și pt câte un meci de fotbal luat de pe DigiSport sau pt rare transmisii din F1 eu zic că deocamdată stop! Vedem mai încolo ce și cum..

sorineaua

Bună ziua! Pt. Început foarte slabut. Au un play list de 4 ore și îl repeta de 6 ori în 24 de ore.

Anonim

Mai adauga si premiere cateodata.

Anonim

Se stia acest lucru inca de la lansare.

Anonim

Daca il lasau moca era ... asa e naspa ,ce sa facem ... parca vad ca,si Discovery va fi naspa, daca va fi cu bani.Si sigur va fi cu plata!

Anonim

Discovery nu mai este ce a fost. În plus este transmis SD, existând multe canale documentare HD care îl surclasează. Cât despre Digi4k, este un început pentru România, cu timpul vor apare și canale 4k mai multe și mai variate, evident free.

Anonim

Foarte bine, sa-l codeze. Sa vedem cati se vor abona la acest post. Toti vor posturi multe in HD si 4K si cand este sa le plateasca se fac ca uita sau nu mai vor

Anonim

Pe un decodor humax hd mai vechiut pur si simplu s-a blocat de nici nu mai era in stare sa boot-eze complet. Si asta doar ca a fost selectat canalul. Si asta nu doar in ograda mea, cunosc cel putin o persoana care a patit la fel, deci bugul este reproductibil.

Dany

:) Pai e normal, nu se poate receptiona un canal 4K pe un receptor HD. Nu poti sa receptionezi Digi 4K pe receptoarele Humax HD, acelea sunt doar HD. Poti receptiona doar direct cu televizorul tau compatibil cu standardul 4K ( cu cablul RF conectat direct in tv, nu in receptor ) si CAM ( desigur, cu extraoptiunea Digi 4K activa).

soli62

Cum să receptionezi 4k cu un decodor hd? Normal ca seblocheaza. Merge doar cu CAM si doardaca esti abonat la 4k!

Anonim

Cine are TV 4K și a dat cel puțin 1000€ (dacă nu mai mult) este ciudat când vine vorba să se zgârcească să plătească ca. 1€ pe lună pentru un post 4K. Costă cât un suc la o terasă. Dar asta e România: îmi iau autoturism scump, dar îl țin în parcare în fața blocului că e scumpă benzina/motorina....

Anonim

5 lei e ok, dar nu prea ai ce sa vezi cu excepția meciurilor. Celelalte materiale le poți vedea free pe youtube la calitate 4K, în plus și cu HDR (iar diferența e mare). Altfel spus, Digi nu afăcut un mare pas înainte, ci doar jumătate de pas. Așteptăm ce urmează, probabil va fi spectaculos, așa cum Digi a știut mereu să fie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile