marți, 5 februarie 2019

Televiziunea DoQ se închide din 31 martie 2019. UPDATE 1 aprilie 2019: S-a închis.

Pe 31 martie 2019, după aproape 12 ani de la lansare, televiziune de documentare DoQ se va închide.

În aprilie 2015, pe lângă anunțul disponibilității programelor în HD, coloana sonoră maghiară a fost completată cu alte trei localizări, inclusiv în limba română, indicând intenția pentru distribuția internațională, anunță DTV News. Ulterior, diverși operatori din Romania au preluat televiziunea DoQ în grile.

În ultimele zile, doi operatori de tv cu plată din Ungaria și-au informat abonații că televiziunea DoQ va fi eliminată din grile în acest an, până la sfârșitul lunii martie. DTV News a contactat Tematic Media Group, care a oferit explicații:

"Regretăm că situația actuală a pieței media va cauza desființarea televiziunii DoQ. Proprietarul DoQ a decis să închidă această televiziune din 31 martie 2019. Vă mulțumim pentru vizionarea programelor DoQ în ultimii 12 ani", a declarat pentru sursa citată Sándor Csüllög, Director de Distribuție al Tematic Media Group.

Televiziunea DoQ Channel este distribuită și de diverși operatori de televiziune cu plată din țara noastră, iar versiunea retransmisă este aceeași cu cea maghiară, deci probabilitatea ca DoQ să se închidă și în România este una foarte mare.

UPDATE 19 martie 2019: În ședința CNA de astăzi a fost aprobată retragerea licenței audiovizuale a televiziunii DOQ – S TV – retragere la cerere, cu unanimitate de voturi (Cristina Pocora nu a fost prezentă în momentul votului).

UPDATE 1 aprilie 2019: Televiziunea DoQ a fost închisă. Mai jos găsiți imagini trimise de Ștefan și de Emil, afișate de operatorii Focus Sat și respectiv RCS RDS.


23 de comentarii despre subiectul „Televiziunea DoQ se închide din 31 martie 2019. UPDATE 1 aprilie 2019: S-a închis.”:
C Radu

Interesant. Abia ce intrase si la Digi.

Anonim

De fapt, intrase la Digi din 29 iunie 2018.

Unknown

Nu inteleg de ce se inchide, este un post de documentare ok, nu cred ca nu avea audienta !!! Oricum, este regretabil.

BDorin

Pacat chiar era o televiziune ce imi placea mult.

Anonim

Deși a fost introdusă la Digi de numai câteva luni, acest canal (transmis de cele mai multe ori în format 4:3)s-a remarcat prin emisiunile sale care aveau un caracter istoric. Ar fi fost bine să se dezvolte, nu să se oprească.

Anonim

ce este bun se inchide, cum sunt canalele de filme documentare , iar ce este prost si aiurea nu se inchide, tine 1000 de ani, pacat.

Anonim

de ce in titlu apare "?"... daca au confirmat ca se inchide?

Anonim

Poate e semnul intrebarii pentru că nu au confirmat deocamdată explicit pentru Romania, nu sunt multiple surse. E corect asa deocamdată.

Anonim

Din pacate se inchide si in Romania pentru ca avem acelasi canal..

Anonim

Pe 31 Martie 2019 se va inchide Doq Romania la Focus Sat si Digi.

Anonim

Sunt peste 10 posturi de documentare in grila oricarui operator din Romania.

Anonim

Se închide și în România pentru că există o singură variantă cu mai multe piste audio și subtitrare în română. Deci nu e vorba numai de Focussat sau DIGI (e un canal unguresc).

Sunt peste 10 numai că pe niciunul nu o să mai vezi acele documentare vechi.

Anonim

Pacat ca se inchide avea documentare foarte bune.

Tibi

Păcat de acest program urmăream și eu documentare astronomice

Anonim

@Anonim: si unde sunt peste 10 posturi de documentare??? Poti sa-mi mentionezi care sunt acelea? Poate in tarile civilizate sunt peste 10 probabil si peste 20, dar in Romania sigur nu...

Anonim

La UPC sunt 18 de ex., la RDS sunt 14. Vezi grilele mai sus.

Anonim

Doq HD Hungary nu exista

Anonim

DoQ este evident disponibil și în HD din 2015 și este în grila Telekom Ungaria deci există.

Anonim

Se mai inchide?

Anonim

Pai nu ai citit updateul de la sfarsitul stirii?

UPDATE 19 martie 2019: În ședința CNA de astăzi a fost aprobată retragerea licenței audiovizuale a televiziunii DOQ – S TV – retragere la cerere, cu unanimitate de voturi (Cristina Pocora nu a fost prezentă în momentul votului).

Anonim

Nu l-am vazut, ar trebui pus sus la stire. Deci dispare de la 1.04. Multumesc

Unknown

De azi nu mai emite DOQ. Apare mira in locul programului

Anonim

Deci eu m-am saturat de astea de la Digi dupa ce ca au crescut preturile mai taie si programe. Cat depre DoQ era printre putinele la care ma uitam si era ok.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile