miercuri, 13 februarie 2019

Televiziunea Nicktoons se va lansa în România și Ungaria pe 1 aprilie 2019

Viacom International Media Networks (VIMN) a lansat Nicktoons (pe 15 februarie 2018) în Polonia, unde această televiziune destinată copiilor cu vârsta intre 4 și 10 ani a înlocuit Nickelodeon HD, difuzând programe 24 de ore pe zi (versiunea SD a Nickelodeon Polonia a rămas activă). În acel moment, referitor la Nicktoons, Viacom a precizat că "își va dezvolta oferta de conținut în toate țările, în funcție de condițiile pieței". În prezent, Nicktoons este deja disponibil pe 25 de piețe din întreaga lume.

Nicktoons HD Polonia este transmis criptat prin satelitul Hotbird 13B de la 13 grade Est (frecvența 12015, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2, 8PSK). Pe aceasta frecvență, începând de ieri dimineață, a devenit funcțională pista audio în limba maghiară. Aceasta informatie tehnică primită de membrii comunității hdsatelit.com este în concordanță cu informațiile publicate anterior pe websiteul dtvnews.hu, care anunțase că versiunea maghiară a Nicktoons va fi lansată în Ungaria în luna aprilie a acestui an.

Însă extinderea Nicktoons nu vizează doar Ungaria. Recent, Media Express a anunțat în revista din luna februarie că Viacom va oferi companiilor de televiziune cu plată, începând cu 1 aprilie 2019, în același timp cu lansarea din Ungaria, noua televiziune Nicktoons, cu program non-stop în limba română. Nu a fost precizat dacă va fi disponibilă versiunea HD sau doar SD.

Nicktoons va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr, difuzând exclusiv animații, atât producții în premieră, cât și seriale consacrate deja pe Nickelodeon, cum ar fi Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda, Penguins of Madagascar sau SpongeBob SquarePants.

UPDATE 6 martie 2019: Televiziunea Nicktoons HD de pe satelitul Hotbird 13B are acum și pistă audio în limba română.

UPDATE 31 martie 2019: La Digi Tv Satelit deja a intrat în grilă televiziunea Nicktoons, în versiune SD. De asemenea, pe websiteul nicktoons.ro este menționată disponibilitatea televiziunii Nicktoons România la poziția 159 în grila Telekom, la pozitia 511 în grila UPC și la pozitia 99 în grila Telekom, dar nu este precizată o dată calendaristică exactă.

UPDATE 1 aprilie 2019: Noua televiziunea Nicktoons România a intrat și în grilele de cablu tv ale RCS RDS (detalii găsiți AICI) și UPC (detalii găsiți AICI). De asemenea, a intrat și la Focus Sat.


17 comentarii despre subiectul „Televiziunea Nicktoons se va lansa în România și Ungaria pe 1 aprilie 2019”:
Anonim

Pentru noi Romanii,cu siguranta va fi,varianta Sd.Suntem noi mai .... norocosi.

Anonim

Diabia aștept noul canal tv mai ales că îmi plac desenele animate.

Anonim

Va fi disponibil și la telekom ?

Anonim

De unde să știm dacă o să fie și la Telekom? :)

Anonim

Pai ar fi cam logic sa intre la telekom,avand în vedere ca în ultima vreme au eliminat Nick.jr

Anonim

Nick jr este in grila Telekom

Anonim

Nick Jr este doar în grila IPTV și Cablu de pe DTH a fost scos la începutul anului.

Gabriel

Difuzând exclusiv animații, nu animați.

Anonim

Pai asta inseamna ca este in grila, dar nu pe toate platformele,nu ca nu este deloc in grila.Este o diferenta...grila de pe cablu oricum cuprinde mult mai multe canale decat pe satelit.Si asta nu doar la Telekom...

Anonim

Totuși idea e ca sar putea sa intre la telekom.

Anonim

Aștept acest post la RDS🥰

Unknown

De ce nu baga desene mai vechi sau Power rangers filme dinastea

Anonim

Power rangers nu e la nicktoons

Unknown

Poate intra si an grila focus sat

Unknown

Este bine că Nick Toons va difuza și desene vechi de pe Nickelodeon. Dar Nick Toons va fi disponibil pe Orange DTH? Sper!

Unknown

nick tonns RO Turksat 42.0E 11584 V 27500 2/3 SID: 1302 PID: 2302 APID: 3202 Română 4202 Maghiară 5202 Polonia

Unknown

Eu am Orange DTH și când va intra Nicktoons la Orange DTH? Dacă cineva știe să-mi spună!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile