duminică, 17 februarie 2019

Televiziunea VH1 va fi distribuită prin INES

Viacom International Media Networks a anunțat operatorii de servicii de televiziune cu plată că parametrii tehnici pentru distribuția televiziunii VH1 se vor modifica începând cu 1 martie 2019.

Postul tv VH1, transmis în prezent prin transponderul 27 al satelitului Thor 6 de la poziția orbitală 0,8 grade Vest, va fi disponibil pentru redistribuție prin transfer IP, prin intermediul INES, începând cu 20 februarie 2019.

În informarea remisă către hdsatelit.com de către Tematic Cable (distribuitorul televiziunii VH1 în România) este precizată noua locație de transfer: INES, Str. Virgil Madgearu nr. 2-6, Sector 1, 014135 București.

Handover #1: Level -1, Row 8, Rack 804, Switch AT-x510 label DB-236, 100 Mbps RJ45 (Electric) port

Handover #2: Level -1, Row 8, Rack 804, Switch AT-x510 label DB-237, 100 Mbps RJ45 (Electric) port

Televiziunea VH1 va fi disponibilă în MPEG2 SD SPTS la 5 Mbit/s.

Vânzarea de publicitate locală ce va fi difuzată pe VH1, la fel ca și cea pentru MTV, va fi administrată din 1 martie 2019 de către Thematic Channels.

VH1 (Video Hits One) este o televiziune premium americană. A fost lansată pe 1 ianuarie 1985 de către Warner-Amex Satellite Entertainment, la acea vreme o divizie a Warner Communications și proprietarul inițial al MTV. Strategia lansării VH1 a vizat reiterarea succesului MTV, dar pentru un segment de public cu altă vârstă. În prezent, televiziunea este deținută de Viacom International Media Networks.


11 comentarii despre subiectul „Televiziunea VH1 va fi distribuită prin INES”:
Alex

Înseamnă că VH1 va emite don nou reclame, cum a fost în 2014. Am dreptate?

Anonim

Doar daca va fi contractată publicitate locală.

Anonim

ce operatori de cablu vor prelua acest post

Costin

Anonim, ce intrebare e aceasta? VH1 nu e o televiziune noua, deja se afla la operatori din Romania de foarte multi ani. Se schimbă doar modalitatea oficiala de distributie catre operatori, adica ei trebuie sa preia semnalul de la INES prin sistem IP, nu vor mai prelua semnalul prin satelit.

Florin

Postul VideoHitsOne este singurul post neafectat de vesnicele reclame.

Anonim

Florin, nici un post tv nu poate exista fara publicitate sau fara sustinere financiara prin alte metode, asa cum nici telefoanele nu pot functiona fara energie. Prin analogie, tu ti-ai deschide un magazin care sa nu aduca profit deloc, dar sa aiba cheltuieli? Publicitatea este ceva normal intr-o economie de piata, eu am acceptat aceasta de peste 20 de ani. Un post tv/radio poate exista fara publicitate doar daca e sponsorizat complet sau e platit de abonat (gen HBO etc). Fara sustinere prin publicitate suficienta sau prin alte metode, pana la urma un post tv, radio, website sau alt mijloc media se va inchide mai devreme sau mai tarziu.

Anonim

Tot ce trece prin "fibra" este versiune pentru Romania, plina cu reclame (cazu' Discovery)

mariustm

după părerea mea DA, acest VH1 este un program nou/sau cel puțin este rebranduit, acum conține și reclame ! și-mi apare VH1 Ro la rds/digi !

Anonim

Da la Digi este VH1 Romania

Anonim

Mai bine ramanea cum a fost !
Nu sunt destule canale cu muzica romanasca ?
Plus la pachet reclame la greu ...

klemmen

Eu am descoperit anul trecut postul VH1 si mi-a placut foarte mult. M-am indragostit de el. Ma uitam dimineata si seara.
Singurul post care transmitea muzica 24 din 24 fara reclame.
Le-a mai ramas sa bage reclame pe Fashion TV. Daca o fac, eu nu le mai platesc cablul.
Sincer sa fiu, sunt scarbit de reclamele la medicamente, paste de dinti, sampoane si hypermarketuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile