joi, 28 martie 2019

CME evaluează noi alternative strategice: vânzarea, fuziunea sau recapitalizarea

CME (Central European Media Enterprises) a anunțat că a început să exploreze și să evalueze noi "alternative strategice" și că a înființat în acest scop o comisie specială formată din directori independenți. "Alternativele strategice" pot include vânzarea unei părți sau a întregii companii, o fuziune cu un alt partener strategic, o recapitalizare sau continuarea planului de afaceri pe termen lung al CME. Compania a adăugat că AT & T Inc., cel mai mare acționar al CME, susține planul de a revizui alternativele strategice.

John Billock, șeful CME, a precizat: "CME deține un set de active prin care o câștigat poziția de lider în unele dintre piețele mass-media cu cea mai rapidă creștere din Europa. După cinci ani de creștere fără precedent, credem cu tărie că acum este momentul potrivit pentru a efectua această revizuire strategică. Compania continuă să se implementeze cu succes planurile sale pe termen lung, iar o evaluare simultană a altor alternative strategice reprezintă o modalitate complementară de a identifica cel mai bun mod de maximizare a profitului pentru toți acționarii CME".

CME afirmă că nu există nici o garanție că procesul de revizuire pe care compania îl va începe, pentru care nu există un termen calendaristic limită, se va finaliza printr-o o tranzacție. De asemenea, nu va face alte comentarii sau dezvăluiri decât dacă va considera că sunt adecvate sau necesare.

CME, compania-mamă a Pro Tv, este un important furnizor de servicii TV în România, Cehia, Slovacia, Bulgaria și Slovenia.


3 comentarii despre subiectul „CME evaluează noi alternative strategice: vânzarea, fuziunea sau recapitalizarea”:
cialicu nicolae

doresc sa se intoarca protv la adrian sirbu

Anonim

Ce treaba are CME cu ce doresti tu? Si crezi ca are Sarbu bani sa cumpere CME? lool

Anonim

Posturile Pro ar trebui sa fie bagate intr-o extraoptiune. Abonatul plateste in functie de operator de la ~ 4lei pe luna pentru niste posturi la care in afara de ProTv si acolo cateva emisiuni si seriale chiar n-ai ce sa vezi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile