marți, 26 martie 2019

Licențele regionale ale Digi 24 au fost retrase la cerere. Emisia a fost oprită.

CNA a retras astăzi, la solicitarea RCS RDS, licențele pentru cele opt televiziuni regionale ale RCS RDS (Digi 24 Cluj-Napoca, Digi 24 Craiova, Digi 24 Oradea, Digi 24 Timișoara, Digi 24 Galați, Digi 24 Iași, Digi 24 Constanța și Digi 24 Brașov). Solicitarea a fost aprobată de către toți membrii prezenți la ședința CNA.

La începutul lunii februarie a acestui an, RCS RDS a precizat printr-un comunicat de presă că închiderea televiziunilor regionale Digi 24 face parte din proiectul de optimizare a resurselor diviziei sale media. Astfel, compania a precizat la acel moment că deși va închide regionalele Digi 24, va crește numărul de echipe din rețeaua de corespondenți, precum nivelul de dotare a acestor echipe.

UPDATE 26 martie 2019, ora 20:00: Emisia canalelor regionale a fost oprită. În locul canalelor regionale Digi 24 este difuzată miră.


35 de comentarii despre subiectul „Licențele regionale ale Digi 24 au fost retrase la cerere. Emisia a fost oprită.”:
Anonim

Se va face loc in grile pentru un canal nou, ca restul de canale care nu erau in regiunea in cauza au cam fost scoase regional din transmisia efectiva, nu mai ocupau banda.

ALIN29

Poate urmeaza posturi noi din Aprilie

Anonim

RDS are spațiu destul, nu e nevoie de eliminare de canale. S-a tot discutat despre asta.

Anonim

Cum adica are spatiu destul? Destul pentru ce, pentru 5 noi canale? Sau destul pentru inca 50 de noi canale? Ar trebui sa fii mai explicit.

Anonim

O sa apara un TVR regional in locul Digi24 regional, versiunea care o au in grila analogica de TVR regional o sa intre in grila digitala. posturi noi la Digi in perioada urmatoare n-o sa vedeti, doar TVR 1 si 2 IN HD si inca vreo 2 din must carry. Asa ca nu mai visati "frumos"

Anonim

Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea cat de destul spatiu e...

Anonim

Am uitat sa mai precisez faptul ca versiunile in HD ale TVR-ului sunt preconizate sa apara undeva prin luna mai, asa ca nici pe alea pana atunci nu va asteptati sa le vedeti in grila Digi

Anonim

Vad ca eviti raspunul la intrebarea mea... Cat spatiu e liber la Digi pe cablu? Cate canale noi pot sa introduca teoretic in destulul spatiul liber deja disponibil?

Anonim

Spatiu este destul, problema este ca orice s-ar baga costa bani, iar o mamrire a abonamentului de baza Digi n-ai sa vezi prea curand, daca este sa mai abge ceva or sa mai agate cateva posturi in extraoptiunea cu postul Digi 4K ca sunt putini abonati pe ea. Daca vrei posturi multe cauta alt operator, Digi merge pe pret mic si posturi cu audienta mai mare decat cele care se cer

Anonim

Deci imi raspunzi sau nu la intrebare? Ce inseamna spatiu destul? Ca eu cred ca nu e niciun spatiu destul. Tu cate canale crezi ca intra in acel spatiu destul? Ca daca imi spui ca 5 sau 10 canale , acela nu e spatiu destul. Spatiu destul inseamna de la 50 de canale in sus. Spatiu pentru 5-10 canale inseamna spatiu foarte putin.

Anonim

Treci la alti operatori daca cauti citez "spatiu destul". LA Digi in afara de posturile din must carry slabe sanse sa vezi ceva in spatiul ala destul care-l cauti

Anonim

Nu trec la niciun alt operator. Nu caut spatiu destul. Am vrut doar sa iti demonstrez ca remarca ta ca este spatiu destul la RCS pentru introducerea de noi canale este gresita, fapt dovedit si de faptul ca ai evitat de multiple ori sa raspunzi.

Concluzia mea din primul comentariu ramane valabila, eliminarea unui canal regional Digi 24 va face loc pentru introducerea altui canal, mai ales ca nu prea e spatiu deloc liber.

Anonim

never mind

Anonim

Spatiu este suficient, o frecventa analogica desfiintata poate introduce in digital 4-8 posturi. Nu are rost momentan sa mai activeze o noua frecventa, partea cu posturi retransmise din must carry o au acoperita destul, TVR-ul nu face nici o miscare in HD pana undeva in mai iar posturi straine noi sa introduca costa bani, maresc abonamentul de baza aiurea si au de regula audiente de nici 1%

Anonim

NU, nu este spatiu destul. E diferenta de timp si conditii intre a fi acum si a fi posibil sa fie in viitor: e posibil sa se obtina in viitor spatiu destul, daca vor decide sa elimine canale analogice si sa le transforme in frecvente utilizate pentru digital. Dar ACUM nu este spatiu destul.

Unknown

Digi are spatiu suficient pentru inca 100 de canale ! ca si la satelit pe o frecventa se pot baga si 25 de canale ! ce e greu de inteles !

Anonim

Ti-am spus destul de clar ca daca s-ar vrea si ar exista motive temeinice sa bage alte posturi cei de la Digi cu siguranta o v-or face fara sa existe problema "lipsei de spatiu". Aici se discuta de Digi24 care se zvoneste ca o sa fie inlocuit cu regionalu TVR care exista in grila analogica. Ce o sa mai fie, o sa vedem

Anonim

Eu nu am spus ca din lipsa de spatiu nu introduc ei noi canale. Nici nu ma intereseaza sa introduca alte canale. Am spus ca nu e spatiu si atat si tu tot imi prezinti solutii ca daca ar scoate canalele analogice, ar fi spatiu. Nu e frate spatiu acum, daca nu se fac modificari. Si nu spun asta ca sa motivez de ce nu baga Digi canale noi. Nu baga ca nu vor, foarte rau. Dar asta nu inseamna ca e spatiu suficient in configuratia actuala.

Anonim

In Craiova de 2-3 zile a aparut in grila digitala TVR Craiova. Eu nu inteleg de ce nu baga pe digital si posturile locale ce se regasesc doar pe analogic( 3tv, tv oltenia, gtv, etc )

Anonim

Pana la urma pe ce data se vor inchide acele posturi digi24????

Anonim

Daca incepand cu data de azi au fost anulate licentele, de maine ar trebuie sa nu mai emita, cu exceptia ca au cerut cumva in documente o data ulterioara.

Anonim

La mine la Maramureș deja nu mai emite e fără sunet și fără imagine .

Emil Raevschi

Canalele regionale DIGI 24 deja nu mai emit de azi. Apare mira in locul canalelor.

Anonim

totul tine de bani..

Anonim

Pe digi24 galati emite o mira cu un piuit

Anonim

La o noua scanare postul a dispaeut din grila de programe

Anonim

S-a rezolvat, l-au acos din grila, la o rescanare este cu un post in minus

Anonim

Bine ca s-au inchis, cine se uita la ele?

Anonim

La Craiova a fost introdus TVR Craiova imediat dupa Digi24 Craiova

Cosmin

In judetul Valcea pe grila digitala a disparut pozitia cu programul regional Digi 24 Craiova iar in grila analogica in locul programului regional se afla mira cu sunet (piuit ) , ar fi bine sa adauge programele locale in lista digitala Valcea 1 tv, Etalon tv, VTV , Orizont tv, Accent TV sau TVR CRAIOVA

Anonim

Bine ca s-au inchis, ocupau spatiu degeaba. Daca ar face asa ecva si TVR-ul cu posturile nerentabile ce bine ar fi. Diferenta este ca patronul nu-si piermite sa cheltuie bani aiurea cu niste posturi care nu fac audienta in timp ce TVR-ul este una din sursele care cheltuie bani publici in nestire

Unknown

ideea e ca Digi are spațiu suficient,ar putea avea chiar și 300-400 de canale în grila dar atunci abonamentul ar costa cel puțin 50-70 de lei.

Anonim

Nu se poate ca un operator de tv cablu sa aiba 400 de canale in grila, ca nu ofera IPTV. Ceea ce nu intelegeti unii dintre voi este ca nu conteaza ca fibra e nelimitata si poate sa transporte semnal pentru MII de canale. In momentul cand semnalul din fibra optica este convertit la iesirea din convertorul de fibra optica in radio frecventa, pentru a fi transportat prin cablu coaxial catre televizor sau receptorul DVB, numarul de frecvente este limitat si nu permite tranportul semnalului digital DVB pentru mii de canale. Daca nu ar fi convertit si ar ramane IPTV, nu ar fi problema. Dar la cablu tv, unde semnalul foloseste pe un anumit traseu, de la mediaconvertorul de fibra optica pana la tv un semnal de radio-frecventa in UIF si chiar FIF, numarul de televiziuni transportabile prin acel cablu se reduce dramatic.

Giony

Și ce dacă. Cine are posibilitatea se aboneaza.

Anonim

Digi24 locale au fost niste esecuri financiare pentru RCS. E bine ca si-au recunoscut esecul si l-au corectat. Banii care ar fi fost pierduti in continuare cu aceste canale falimentare, acum pot fi investiti in dezvoltare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile