marți, 12 martie 2019

Logo-ul Eurosport pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020

Eurosport a prezentat logo-ul televiziunii pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor.

"Încercând să realizeze un design care să fie versatil, interconectat cu nevoia de a construi o poveste comună despre toate sporturile prezentate la Tokyo 2020, Eurosport s-a inspirat din Manga, un stil unic de benzi desenate japoneze adresate atât adulților, cât și copiilor", a anunțat televiziunea printr-o declarație de presă.

"Logo-ul reunește sigla Eurosport, inelele olimpice și fontul Tokyo 2020, inspirat de Manga, reducând astfel diferențele dintre cultura occidentală și cea orientală. Călătoria noastră în lumea Jocurilor Olimpice a început cu PyeongChang 2018. A fost marele nostru privilegiu să difuzăm acest eveniment sportiv pentru fanii din întreaga Europă. Ambiția noastră pentru Tokyo este și mai mare. Dorim să oferim o experiență de vizionare la un nivel care nu a mai fost niciodată până acum; vom fi mai îndrăzneți, vom atrage mai mulți oameni prin vizionarea pe mai multe ecrane și vă vom arăta fiecare minut, fiecare sport și fiecare atlet, folosind cele mai noi tehnologii", a explicat JB Perrette, președinte și CEO Discovery International.

George Aivazoglou, vicepreședinte de marketing la Eurosport, a adăugat: "Dorim ca identitatea noastră de brand pentru Tokyo 2020 să fie un simbol unic care să încorporeze sigla Eurosport și să respecte cultura japoneză, un logo care să devină instantaneu recunoscut și în rezonanță cu milioanele de europeni care vor viziona competiția. În următoarele 18 luni, fanii vor observa acest nou logo, care va susține campania de marketing a Eurosport înainte și în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo".

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Tokyo va avea loc pe 24 iulie 2020, iar evenimentul sportiv va continua până pe 9 august 2020.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „Logo-ul Eurosport pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020”:
Anonim

Ce frumos

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile