miercuri, 13 martie 2019

Primul joc DirectX 12 pe Windows 7: "World of Warcraft: Battle for Azeroth"

Pasionații de jocuri care utilizează Windows 7 pot juca acum "World of Warcraft: Battle for Azeroth" în DirectX 12. Microsoft a anunțat că Blizzard va fi primul dezvoltator de jocuri care va oferi suport pentru DirectX 12 pe Windows 7.

Aceasta este o veste bună pentru cei care preferă Windows 7 în detrimentul Windows 10. Datorită suportului API pentru multi-threading, jucătorii care utilizează Windows 7 pot observa de asemenea în acest joc rulat prin DirectX 12 o creștere a numărului de cadre pe secundă (FPS).

Utilizatorii de Windows 7 trebuie să se asigure că au cele mai recente drivere grafice pentru a utiliza DirectX 12 și cel mai nou patch 8.1.5 pentru "World of Warcraft: Battle for Azeroth". Dacă GPU-ul acceptă DirectX 12 în Windows 7, puteți să-l activați selectând-ul din Setări avansate de sistem, sub "Graphics API".

Există chiar mai multe vesti bune pentru utilizatorii Windows 7: Microsoft a adăugat că e posibil ca mai multe jocuri ce utilizează DirectX 12 să devină disponibile în viitor pentru Windows 7.

Compania Microsoft rămâne însă fermă privind sfârșitul ciclului de viață al Windows 7, programat să se încheie în ianuarie 2020. Windows 7, lansat pentru prima oară în iarna anului 2009, este în continuare un sistem de operare foarte popular printre utilizatorii de PC-uri, în ciuda faptului că nu mai este vândut pe calculatoare noi. Windows 7 deține în continuare 36,9% din cota de piață pentru sisteme desktop, iar Windows 10 un procent de 39,22%.

Compania Microsoft a încurajat utilizatorii de Windows 7 să facă upgrade la Windows 10, adăugând: "Chiar dacă nu țineți cont de actualizările și patch-urile de securitate lansate pentru Windows 10, dacă vă place cum rulează un joc prin DirectX 12 pe Windows 7, ar trebui să verificați și să vedeți că rulează chiar mai bine pe Windows 10".


Un comentariu despre subiectul „Primul joc DirectX 12 pe Windows 7: "World of Warcraft: Battle for Azeroth"”:
Anonim

Probabil acest joc cu DirectX 12 pentru Windows 7, chiar daca e o premiera si nu credeam ca va apare asa ceva pe Windows 7, este un cadou de bun-ramas... Deja am primit mesaj ca durata de viata a sistemului se apropie de final, deci in maxim 1 an nu vor mai fi updateuri la acest sistem Windows 7.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile