vineri, 1 martie 2019

Viasat Explore HD si Viasat Nature HD, la AKTA

După schimbările în grilă din această dimineață*, AKTA a efectuat noi modificări, introducând posturile tv Viasat Explore HD (la poziția 146) și Viasat Nature HD (la poziția 149, nepartajat cu Viasat History HD). AKTA este primul furnizor de televiziune cu plată din România care oferă telespectatorilor versiunile complete High Definition ale celor două televiziuni.

Programul celor doua posturi tv HD este similar cu cel al versiunilor SD. Viasat Nature HD mai este oferit și de alți furnizori de tv cu plată, dar cu program diferit și partajat cu Viasat History HD. Viasat Explore HD este inclus în pachetul Evolution.

*De amintit că în această dimineață au mai fost introduse în grila AKTA si televiziunile București Tv, Medika Tv, Orizont Tv și Kapital TV si au fost eliminate posturile tv Disney Channel, Disney Junior și Estrada Tv.


Un comentariu despre subiectul „Viasat Explore HD si Viasat Nature HD, la AKTA”:
Anonim

Nu stiu de ce altii nu au preluat aceste canale inca, probabil unii dintre cablisti nici nu au auzit de variante HD separate, dar bravo AKTA ca ai facut acest pas.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile