marți, 12 martie 2019

Windows 10 va dezinstala automat actualizările care cauzează erori de repornire după update

Windows 10 este capabil să instaleze automat actualizări pentru a vă menține dispozitivul în siguranță și pentru a funcționa cât mai eficient. Ocazional, aceste actualizări pot eșua din cauza unor incompatibilități hardware sau a problemelor software.

Pentru a menține sistemul de operare în stare de funcționare după instalări incomplete sau care au manifestat una sau mai multe erori, Microsoft a adăugat o nouă procedură în sistemul de update pentru Windows 10, care dezinstalează automat orice actualizare problematică, instalată înaintea unei reporniri eșuate a sistemului de operare.

După repornire, utilizatorului îi va fi afișată această notificare: "We removed some recently installed updates to recover your device from a startup failure.".

Acesta procedură se va activa doar atunci când toate celelalte încercări de recuperare automată au eșuat.

De asemenea, reinstalarea actualizărilor eșuate va fi amânată pentru o perioadă de 30 de zile, pentru a oferi companiei Microsoft timpul necesar pentru a diagnostica și repara problemele, înainte de a reîncerca instalarea actualizării respective.


14 comentarii despre subiectul „Windows 10 va dezinstala automat actualizările care cauzează erori de repornire după update”:
Anonim

Windows 10 mai bine ar face sa lase utilizatorul sa decida daca vrea sau nu updateurile, deoarece nu de multe ori s-a constatat ca ele mai rau ingreuneaza sistemul decat sa-l imbunatateasca. Dupa niste updateuri am ajuns sa constat ca aveam probleme cu oprirea Windows-ului si-mi tinea SSD-ul in 60%

Marius

@anonim, eu nu am constatat niciodată ceea ce spui tu. Merge perfect, cel mai bun sistem de operare ever!

OmUn

Ofticații cu Ubuntu și alte OS dubioase critică Windows că așa e la modă.

Anonim

Dacă ar rezolva problema și la youtube astfel încât în timp ce ascultam muzica automat să nu facă pauză pentru ca ulterior să ne întrebe dacă dorim să vizionam in continuare ar fi și mai bine.Inainte nu am întâmpinat aceste probleme nu am fost întrebați dacă dorim să vizionam in continuare clipul atunci trebuie să confirmam. E ceva ieșit din comun mai bine spus dacă ascultam muzica după o oră deja automat sa oprit videoclipul chiar dacă era ales autoplay.Interesant la filme nu apar aceste dificultăți. Sper ca vor remedia aceasta problema deoarece de anul trecut după ce a făcut update Windowsul într-o zi de atunci intampin această problemă și probabil și alți utilizatori care folosesc youtube sunt nemulțumiți de acest mic defect care speram sa fie remediat cat mai curând posibil.

Anonim

Nu are nicio treaba ce spui tu cu Windows-ul. Acelea sunt modificări de la platforma video respectiva, nu de la Windows.

Anonim

Windows niciodata n-o sa mai fie ce a fost. Daca uitati pe unde a-ti fost in urma cu un an Windows si Android va ajuta cu monitorizarea lor

Marius

Doar daca esti de acord colecteaza date. Nu e problema Windows-ului ca nu debifezi aceste acorduri. Ceea ce nu intelegi e ca si Windows 7, Vista, Windows 8 si altele colectau date, doar ca nu iti spuneau ca fac asta. Iar la alte Windows-uri nici nu poti debifa sa nu colecteze, doar la Windows 10 poti face asta:) Acum esti suparat ca Windows 10 a scos in evidenta aceste urmariri, ca asa l-au obligat noile legi. La Windows 7 si 8 nu erai suparat, ca nu stiai :)

Oricum, pe mine nu ma intereseaza astfel de scenarii, nu am nimic de ascuns. Foloseste Linux, ca acolo nu te mai urmareste nimeni de la Microsoft, ci te urmaresc cei care au facut acea distributie de Linux :)

Windows 10 e superb, cel mai bun Windows ever ca functionare si performanta.

Anonim

Windows 10 nu se compara cu Windows7, este mai slab ca stabilitate. In 3 ani de zile are updateuri mai multe dwcat are Windows 7 din 2009 si pana in ziua de azi. In afara de grafica la toate sta prost de la drivere la gamming, compresie, etc

Anonim

E exact invers, Windows 7 wste mai slab ca stabilitate. In 3 ani de zile are updateuri mai multe dwcat are Windows 7 din 2009 si pana in ziua de azi? Pai tocmai ca e imbunatatit constant, iar Windows 7 e cam abandonat, de aceea nu are updateuri Windows 7. Windows 7 nu sta prost doar la grafica, ci la toate. Probabil aveti voi computere instabile, fara SSD, de aceea vi se pare mai slab Windows 10. Am instalat Windows 10 din prima luna cand a aparut, nu l-am mai reinstalat de atunci, merge perfect si in ziua de azi, peste 10 ore de utilizare zilnica, plus jocuri.

Anonim

Windows 7 este stabil .windows 10 are probleme mari cu actualizări inutile,pierdere de timp cu actualizări, nu poți lucra ,operații cu programe ,ca mai vine o actualizare.

Dany

Nu este adevarat. Se vede ca nici nu folosești Windows 10, vorbesti din auzite. Windows 10 face actualizare cand nu lucrezi, si in plus te intreaba dacă vrei sa dai restart dupa actualizare acum sau in alt interval orar. Actualizarile nu sunt de mai multe ori pe zi cum visezi tu, ci extrem de rar, de cateva ori pe luna sau chiar si mai rar, verifica si tu aici si nu mai dezinforma:

https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4464619/windows-10-update-history

Man Claudiu Daniel

De la windows 8 până la windows 10 sunt cele mai eșuate windowsuri doar pentru faptul că au renunțat la Real-Time Messaging Protocol (RTMP) in favoarea Chromium Embedded Framework (CEF)! Cum să renunți la Adobe în favoarea java care e mult mai instabilă și consumatisre de resurse!

Dany

Tu confuzi sistemele de operare cu browserele web :)) Browserele web au renunțat la Adobe Flash Player din cauza multiplelor probleme grave de securitate ale Flash Player, și nu doar în favoarea Java, ci mai ales în favoarea HTML 5. Eu nu știu de unde tot apăreți și postați informații eronate. Știu că mulți sunteti confuzi, dar mai bine informati-va înainte de a comenta.

Anonim

E de inteles ce face Microsoft. Probabil fiecare utilizator de Windows s-a confruntat cu situatia blocarii ireversibuile a update-urilor, datorita unui ultim update facut cu eroare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile