duminică, 17 martie 2019

Wireless Display, o aplicație de proiecție Miracast a jocurilor PC și Android către Xbox One

Microsoft a lansat aplicația Wireless Display pentru a adăuga suport pentru Xbox One. Cea mai recentă versiune a aplicației va permite jucătorilor să afișeze jocuri PC direct prin semnalul audio-video furnizat de consola Xbox One. Aplicația oferă de asemenea suport pentru controlerul consolei, astfel încât să puteți juca jocurile utilizând controlerul Xbox One.

Pentru a utiliza aplicația Wireless Display, va trebui să o instalați pe Xbox One. După instalare si pornirea aplicației, veți avea opțiunea de a vedea ecranul computerului dvs. prin Xbox One, utilizând tehnologia Miracast, fie că este vorba despre un joc sau altceva de pe desktop. Apăsați simultan tasta Windows + P de pe tastatura PC-ului dvs., alegeți "Conectare la un display fără fir", selectați Xbox One-ul din listă și, după realizarea conexiunii, afișajul PC-ului va fi oglindit prin intermediul consolei. Sunt disponibile diverse setări de latență, inclusiv una specifică jocurilor, care ar trebui să atenueze orice potențială problemă de latență.

De menționat că deocamdată aplicația nu acceptă control de la tastatură și mouse, astfel încât să nu puteți utiliza aplicația pe Xbox One folosind perifericele de control standard al PC-ului. Dar controlerul Xbox One va emula funcțiile de mouse și tastatură (un chat-pad este necesar pentru funcționarea ca tastatură).

Înainte de a adăuga suport pentru Xbox One, aplicația Wireless Display (denumită anterior "Connect on Windows") a fost disponibilă pentru distribuirea conținutului între un PC și Microsoft Surface Hub.

Aplicația permite de asemenea proiecția pe Xbox One a dispozitivelor cu sistem de operare Android (inclusiv jocuri), dar și proiecția fotografiilor și videoclipurilor de pe PC, precum și a websiteurilor prin intermediul browserului Edge. Proiecția conținutului protejat, precum cel al Netflix și Hulu, nu este acceptată. De asemena, unele jocuri este posibil sa nu fie proiectate corect. Este recomandabilă rularea pe PC a jocurilor în rezoluția 1920 x 1080 px.

Sistemul de operare PC trebuie sa fie Windows 10 x64, versiunea 18288 sau mai recentă. Aplicația Wireless Display se poate descărca de AICI.


Un comentariu despre subiectul „Wireless Display, o aplicație de proiecție Miracast a jocurilor PC și Android către Xbox One”:
Anonim

Un pas bun pentru cei care detin XBOX One. Din pacate eu am doar XBOX 360. Trebuie deci sa fac un upgrade de consola. :-)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile