miercuri, 3 aprilie 2019

De ce nu se poate viziona deocamdată televiziunea Cinethronix în grila de cablu tv a RCS RDS. UPDATE: acum este funcțional.

De la 1 aprilie 2019, televiziunea Cinethronix si-a extins distribuția și prin alți furnizori de servicii de televiziune cu plată din Romania. Cinethronix a intrat grilele UPC, Telekom (cablu și tv prin protocol IP), Orange Home Tv (cablu), unde telespectatorii deja pot viziona acest post tv de documentare românești. Televiziunea Cinethronix este găsita la scanare și de către abonații la serviciile de tv cablu ale RCS RDS, pe aceeași frecvență cu noile televiziuni introduse în grila din 1 aprilie, însa deocamdată, pentru acest post tv, nu sunt disponibile imaginea și sunetul. Mai jos găsiți explicația furnizată de directorul televiziunii Cinethronix.

"Ca răspuns la întrebările persoanelor care ne-au cerut lămuriri cu privire la faptul că postul CINETHRONIX nu poate fi accesat în rețeaua de cablu a RCS-RDS, precizăm următoarele: până în acest moment, operatorul RCS-RDS a efectuat doar o rezervare a frecvenței pentru postul Cinethronix. Vă asigurăm că emisia postului nostru este în parametri normali, ca dovadă că la toți ceilalți operatori din țară totul este absolut în regulă. Ecranul negru care le apare abonatilor RCS-RDS nu are nicio legătură cu emisia postului CINETHRONIX, care este 100% funcțională. Sperăm și noi într-o rezolvare urgentă a situației, care nu este cauzată de niciun fel de problemă tehnică din partea noastră. Cu siguranță că RCS-RDS întreprinde toate eforturile pentru a rezolva această problemă, în interesul propriilor abonați", a precizat pentru hdsatelit.com directorul televiziunii Cinethronix, Cosmin Nicolescu.

UPDATE 22 Aprilie 2019: Postul tv este acum funcțional.


42 de comentarii despre subiectul „De ce nu se poate viziona deocamdată televiziunea Cinethronix în grila de cablu tv a RCS RDS. UPDATE: acum este funcțional.”:
Anonim

Săptămâna trecută când a intrat și în rețeaua Rcs RDS avea imagine și sunet cinethronix in jud.Alba.

Anonim

poate o sa se rezolve problema in zilele urmatoare
as vrea sa vad travel mix hd

Gaby

Ciudat ieri a mers !

BDorin

Anonim de ce nu Travel Mix 4k

Anonim

Vrei cam prea multe BDorin.

foxxy

dl Cosmin Nicolescu la 12;15 am discutat cu un operator al rds-ului (motivul ;in Suceava de cand a fost bagat are aceasta hiba) mi s-a spus ca lipsa de continut
concluzia e la libera alegere......................

Stanescu Corneliu

nu merge..Gaby din ce oras esti ?..la Ploiesti este ecarn negru de 3 zile...

Unknown

Si digi ce parere despre aceasta problema cu televuziunea cinetronix...

Unknown

Bună ziua ,la Sinaia ecran negru!

Anonim

in braila nu s a vazut delocecran negru

Anonim

Aceeasi problema se regaseste pt postul valea prahovei tv...exact ca la cinethronix

Stanescu Corneliu

DIGI oficial cica este in grila fara imagine si sunet..am ras de m-am prapadit..cum sa fie in grila fara imagine si sunet??..si apropo pe decodoare nu gasesc postul doar pe tv cu cablul direct..

Anonim

RCS a zis ca se lucreaza sa obtina o calitate mai buna, am sunat eu.

George Piţulescu

În Slatina este ecran negru, cu mesajul "Canalul este codat sau nu este disponibil". De ieri au fost introduse noile canale. Meritam şi noi ceva nou. Şi încă merităm :))

Anonim

Il vor face pana la urma sa mearga...

Anonim

Sigur va ,avea o calitate mai buna,dar va trebuii sa asteptam sa emita 4k

Anonim

Daca-i mai bruiati pe cei de la digi cu postul acesta poate nu-l mai baga deloc.

Anonim

Nu ii bruiaza nimeni, comentam si noi, nu avem voie? Il va introduce, ca e in must-carry, au anumite probleme tehnice acum.

Unknown

canalul de docmentare rominesti cinethronix nu merge nici galati este canalul negru la cinethroix din grila poeratorului de cablu rds rcs

Unknown

La mine merge la UPC sunt tot din Galați si eu

Anonim

Nu a zis nimeni ca nu merge la UPC, scrie clar ca Cinethronix a comunicat ca la RCS nu merge. RCS vor trebui pana deseara sa il faca sa mearga, ca azi e 4 apirlie 2014, ultima zi de implementare a listei must-carry.

Anonim

RCS o sa-i doara in basca de 4 aprilie, nici ei nu stiu cum de le-a aparut in lista Cinethronix. C'est la vie.

Anonim

Cum se nu se stie? Vorbesti din ce ai visat. Am sunat eu - suna si tu ca sa te convingi inainte sa scrii ce visezi - si operatoarea de la RCS a spus ca ei stiu ca e o problema la Cinethronix si se lucreaza la remedierea ei.

Anonim

Daca opertoare de la RCS ti-a spus asta.... sun-o inapoi si zi sa citeasca articolul acesta

Anonim

Eu am sunat o data, nu mai sun din nou. Si unde vezi tu ca scrie in acest articol ca RCS nu stie ca a introdus in grila Cinethronix? Asta ceva nascut din imaginatia ta.

Anonim

Citeste aici "până în acest moment, operatorul RCS-RDS a efectuat doar o rezervare a frecvenței pentru postul Cinethronix. Vă asigurăm că emisia postului nostru este în parametri normali, ca dovadă că la toți ceilalți operatori din țară totul este absolut în regulă"

Anonim

Și au facut rezervarea fara sa știe? Ai scris că nici ei nu știu cum de le-a apărut în lista... Mie expresia asta mi s-a părut absurdă.

Anonim

din toata povestea asta ori e vina celor de la Digi ca nu vor sa mai bage programul ori e vina celor de la Cinethronix pentru ca nu vor sa le ofere semnal celor de la Digi

Anonim

Ce interes ar avea Cinethronix sa nu intre la RCS, cel mai mare cablist din Romania??... unii sunteti chiar amuzanti :))

Anonim

Nu cred ca or sa bage cei de lqa Digi postul acesta, l-au bagat in lista aia ca sa vada cei de la CNA ca-l au in grila sa nu-i amendeze. Legea spune sa-i ai, nu sa-i retransmiti.

Anonim

De unde apareți frate cu comentariile acestea hazlii? Legea must-carry spune sa il retransmiți, nu doar sa il ai in lista. :))))))
Scrie clar: "serviciile de programe", nu denumirea canalelor in lista. Servicii de programe inseamna transmisia audio video efectiva in grila a programelor televiziunii in cauza:

serviciu de programe de televiziune/radiodifuziune - serviciu media
audiovizual liniar prestat de un radiodifuzor, în care programele sunt
difuzate în succesiune continuă, indiferent de modalitatea tehnică utilizată,
având un conţinut şi un orar prestabilite, pentru vizionarea/audierea
simultană de programe, pe baza unei grile de programe, sub o anumită
denumire şi identificat printr-o siglă, în cazul televiziunii, sau printr-un
semnal sonor, în cazul radiodifuziunii; .

http://www.cna.ro/IMG/pdf/LEGEA_AUDIOVIZUALULUI_CU_MODIFICARI_SI_COMPLETARI_DIN_2014.pdf

Anonim

Slabe sanse savedeti postul acesta in reteaua Digi

Anonim

! INPORTANT : nu stie nimenea cand face ca Cinethronix sa il vedem si in retiaua DIGI ro cablu digital cai inca imaginea neagra si scrie in continoare canalul este codat sau nu este indisponibil in Brasov , cat o so mai tina asa vreau sa ma bucur si de canalul asta cat mai repede ca am vazut pe saitul lor ca au documentare faine romanesti etc , sper ca maine sa resolve problema si sa functioneze si acest post tv.

Anonim

IMPORTANT: Poate vor lansa și o serie de documentare despre știința străveche și uitată a gramaticii.

Anonim

O sa il bage aveti rabdare doar nu vrea Digi sa primeasca amenzi usturatoare si chiar mai grav pierdera licentei de functionare pe Terotoriul Romaniei

Anonim

O sa scoata cinethronix din grila digi, treaba de proceduri

Anonim

Nu are cum sa il scoata pentru ca Cinethronix e in lista must -carry deci e obligatoriu de a fii distribuit de toti cablistii astfel digi or sa primeasca amenzii usturatoare iar dupa 60 de zile daca nu il introduc in lista risca chiar si pierderea licentei de desfasurare pe teritoriul Romaniei

Anonim

Ai mai scris aproape același lucru doua comentarii mai sus...

Stanescu Corneli

Cinethronix nu iese din grila DIGI...va intra..acum dupa comunicatul de presa al celor de la Cinethronix recunosc cei de la DIGI ca este un incident de retea la ei..deci recunosc ca este problma lor..si ca se lucreaza..

Anonim

Nu-i obliga nimeni pe cei de la digi sa bage postul acesta. Din toata lista must carry nu sunt obligati sa o retransmita pe toata, un anume procent din ea, asa ca ...slabe sanse sa dea drumu la cinethronix

Anonim

Am vb acuma seara cu cei de la RCS RDS și mia zis o doamnă că este problemă de la cei ce transmit acest canal tv.

HD Satelit România

Întrucât zilnic sunt trimise sute de comentarii de tip flame la acest articol, atât contra, cât și Pro RCS RDS și Cinethronix, care par trimise de un grup restrâns de persoane, am decis sa suspendam momentan trimiterea de comentarii la aceasta articol, conform Regulamentului comentariilor. Posibilitatea de a posta comentarii va fi reactivata atunci când RCS RDS va prezenta poziția oficială privind acest subiect, deoarece discuția nu poate continua cu ipoteze care degenerează în flame, fără a exista și poziția oficială a celeilalte parți, adică a RCS RDS.

Top 5 articole în ultimele 7 zile