marți, 9 aprilie 2019

Din 22 aprilie, HISTORY transmite în exclusivitate serialul „L-am cunoscut pe Iisus”

În preajma Sărbătorilor de Paști, HISTORY transmite, în premieră și în exclusivitate, serialul „L-am cunoscut pe Iisus”, producție ce le oferă telespectatorilor o ilustrare inedită a vieții lui Iisus Hristos. Serialul debutează pe 22 aprilie, la ora 20:00 și va include 8 episoade, fiecare cu o durată de 60 de minute, iar telespectatorii vor putea viziona câte un episod pe zi, până pe 29 aprilie, de la aceeași oră, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Elementul de unicitate al acestei producții constă în faptul că fiecare dintre cele 8 capitole explorează povestea lui Iisus Hristos, din perspectiva celor care L-au cunoscut: personaje biblice apropiate, care au avut un rol major în desfășurarea evenimentelor, inclusiv Iosif, Sfântul Ioan Botezătorul, Fecioara Maria, Caiafa, Iuda, Ponțiu Pilat, Maria Magdalena și Sfântul Petru.

„Telespectatorii vor putea descoperi povestea celei mai influente personalități din istoria omenirii, așa cum nu au mai avut ocazia până acum. „L-am cunoscut pe Iisus” le oferă un portret complex și puternic conturat, care provoacă reflecție și emoții”, a declarat Mary Donahue, Senior Vice President, în cadrul Departamentului Programe și Dezvoltare al HISTORY.

Serialul redă povestea emoționantă a celui mai cunoscut Om din istorie, de la Naștere până la Moarte și Înviere, printr-o îmbinare de scenarii artistice și interviuri realizate în stil documentar. Portretul lui Iisus – omul și Mesia – este conturat prin contribuția unor experți consacrați ai Bibliei, istorici, teologi și lideri spirituali și integrează informații oferite de Evanghelii, surse istorice și contextul cultural. Producția dezvăluie povestea lui Iisus, într-o lume complexă, dominată de regi, politicieni, reformatori și soldați angrenați într-o luptă tulburătoare pentru putere. Toate acestea le oferă telespectatorilor o prezentare unică a celui mai important eveniment din istorie.


Despre HISTORY

Televiziunea HISTORY, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe. HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES, Orange TV, Telekom și UPC.


Un comentariu despre subiectul „Din 22 aprilie, HISTORY transmite în exclusivitate serialul „L-am cunoscut pe Iisus””:
Echim Ion

Cu siguranță voi urmări acest serial.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile