marți, 16 aprilie 2019

RCS RDS: "Activarea facturii electronice aduce premii SMART pentru abonații Digi"

Digi derulează o campanie de activare a facturii electronice, până la 31 mai 2019. Marele premiu este un smart TV QLED Samsung 4K și un sistem home cinema. Zeci de alte premii smart sunt acordate prin tragere la sorți, anunță compania RCS RDS printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Digi | RCS RDS a lansat luni, 15 aprilie, o campanie de activare a facturii electronice adresată abonaților persoane fizice. Campania “Activează factura electronică și noi te activăm cu premii SMART!” se va derula până la data de 31 mai 2019 și se va finaliza cu o tombolă cu premii constând în smartphone-uri, smartwatch-uri și căști cu bluetooth. În plus, marele premiu este format dintr-un smart TV QLED Samsung și un sistem home cinema.

Abonații care doresc să activeze factura electronică o pot face: online, pe www.digiromania.ro, în secțiunea “Contul meu”, în magazinele Digi sau în punctele de prezență ale operatorului, cu sprijinul personalului de vânzări care va selecta în sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajaților din Call Center-ul Digi | RCS RDS.

Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată atât în contul de email, cât și în contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicația pentru smartphone Digi România.

Clienții Digi care își activează factura electronică în perioada de derulare a campaniei vor intra automat în tombola Digi și vor putea câștiga unul dintre cele 31 premii care constau în:
- 10 telefoane Samsung S10;
- 5 telefoane Samsung A50;
- 5 ceasuri smartwatch Samsung Galaxy;
- 10 căști bluetooth Samsung Galaxy Buds;
- Marele premiu: 1 pachet format dintr-un TV QLED Samsung 4K cu diagonala de 163 cm și un sistem Home Cinema Sony.

Lista câștigătorilor va fi anunțată în data de 14 iunie 2019 astfel:
• pe site-ul www.digiromania.ro;
• în magazinele Digi din țară, în formă printată;
prin Call Center (timp de 2 săptămâni, maximum 3 apeluri) de la afișarea câștigătorilor pe site (până la 28 iunie 2019).

Campania va fi comunicată prin rețeaua de puncte de vânzare Digi, prin spot radio și TV, bannere online, flyere și pliante și prin site-urile grupului Digi | RCS RDS, iar lista câștigătorilor va fi disponibilă pentru consultare pe site-ul digiromania.ro timp de 30 de zile.

Desemnarea câștigătorilor se va realiza prin tragere la sorti prin intermediul site-ului www.random.org astfel: În data de 14 iunie 2019 vor participa la tragerea la sorti persoanele care îndeplinesc condițiile de participare și care și-au activat factura electronica în perioada 15 aprilie – 31 mai 2019. La aceasta data vor fi desemnați 31 (treizeci și unu) castigatori.

Câștigătorii campaniei vor primi următoarele premii: Extragere premii mici (premiile se vor acorda in ordinea descrescătoare a valorii premiilor) astfel:
- Primele 10 numere extrase (1-10) vor primi un telefon Samsung S10. Valoarea unui premiu este de 4.285 Lei/bucata (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de 42.850 Lei (TVA inclus);
- Următoarele 5 numere extrase (11-15) vor primi un telefon Samsung A50. Valoarea unui premiu este de 1.809 Lei/bucata (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de 9.045 Lei (TVA inclus);
- Următoarele 5 numere extrase (16-20) vor primi un ceas Smartwatch Samsung. Valoarea unui premiu este de 1.199 Lei (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de 5.995 Lei (TVA inclus);
- Următoarele 10 numere extrase (21-30) vor primi un set de caști bluetooth Samsung Buds. Valoarea unui premiu este de 799 Lei (TVA inclus). Valoarea totala a premiilor este de 7.990 Lei (TVA inclus).

Extragere Marele Premiu (în aceasta extragere se vor exclude câștigătorii premiilor mici):
-  Se va extrage un număr câștigător care va primi un premiu format din: un televizor QLED Smart Samsung, 163 cm, 4K Ultra HD, în valoare de 6.944 Lei (TVA inclus) și un sistem Home Cinema Sony, în valoare de 5.589 Lei (TVA inclus). Valoarea totala a marelui premiu este de 12.085 Lei (TVA inclus).

Valoarea totala a premiilor este de 77.968 Lei, TVA inclus. Câștigătorul unui premiu nu poate solicita contravaloarea în bani și/sau în servicii și/sau alte bunuri a premiilor și nici nu poate cere modificarea parametrilor/caracteristicilor/opțiunilor premiilor.


Despre Grupul Digi | RCS RDS

Digi|RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2018.

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

La finalul anului trecut, Digi | RCS RDS înregistra în România circa 11 milioane de unități generatoare de venituri (RGU) pe toate cele patru segmente de servicii – pay-tv (cablu și satelit), telefonie fixă, internet, telefonie mobilă.

În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de știri Digi 24, televiziunile sportive Digi Sport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel, primul post 4K din România, Digi 4K, radiourile ProFM, Digi FM și Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.


14 comentarii despre subiectul „RCS RDS: "Activarea facturii electronice aduce premii SMART pentru abonații Digi"”:
Anonim

Valabil doar pentru cei care activeaza incepand de acum.....
Cei care o aveau deja activata nu participa la concurs ?

Anonim

E valabila participarea doar pentru cei care nu au activat deja factura electronica, indiferent ca la momentul activării au beneficiat de participarea la un concurs similar ori promoție, sau nu au beneficiat.

Anonim

pai daca stiam ca urmeaza un concurs imi dezactivam factura si o re-activam acum din nou! :-) Asta e ce se poate spune o discriminare din partea lor! :-)

Anonim

Nu este nici o desvriminare cei care aveti acum factura electronica ati participat la alte campanii similare din trecut. Campania actuala este destinata primilor doritori sa-si activeze factura electronica

Anonim

Pai toti care aveti acum factura electronica activa ati participat la alte campanii similare din trecut. De cate ori vreti sa participati? Pana o sa castigati..ca sa nu fiti "descriminati"

Anonim

Da, dar acum premiile sunt mai tentante :)

Anonim

in cazul acesta trebuiau sa participe toti cei care au activat incepand de la ultimul concurs si pana la data 31.05...

Anonim

Nu te-a obligat nimeni sa activezi, trebuia sa astepti urmatorul concurs, asa cum am facut eu. Daca ai activat fara concurs, inseamna ca aveai nevoie de factura electronica, deci tot ai avut un beneficiu. Eu nu am nevoie de factura electronica, am activat-o doar ca sa particip la concurs, desi preferam factura pe hartie.

Anonim

Pana la urma cine a castigat ?Sau e secret?

Daniel

Sau poate comentezi tu inainte sa citesti?

"În data de 14 iunie 2019 vor participa la tragerea la sorti persoanele care îndeplinesc condițiile de participare..."

Azi suntem de abia in 8 iunie, vrei sa iti ghicesc viitorul si sa iti spun cine va castiga?

CucuL

Este deja 15 iunie si n-am gasit lista castigatorilor ...

Anonim

Ieri s-au facut extragerile, dar aceasta nu înseamnă că azi, sâmbătă dimineața la ora 07 00, se publică liste cu castigatori. Vei fi sunat și vei afla telefonic daca ai câștigat. Sau sună și vei afla, daca informațiile au ajuns deja la departamentul de relații clienți.

Unknown

Unde gasim lista cu cei care au castigat?

Anonim

1. Nu exista o astfel de lista. Sunt sunati cei care au castigat. Eu, daca as castiga, nu as vrea ca numele meu sa apara in vreo lista publica pe net. Daca nu ai fost sunat de RCS, inseamna ca nu ai castigat.

2. Pune mana pe telefon si suna la Relatii clienti, vei afla ca nu ai castigat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile