luni, 8 aprilie 2019

Rock TV, Magic TV, București TV, Kapital TV și Orizont TV, la Nextgen

Televiziunile Rock TV, Magic TV, București TV, Kapital TV și Orizont TV au intrat în grila digitală de tv cablu a NextGen, începând de astăzi, 8 aprilie 2019. Cele 5 televiziuni sunt incluse în lista must-carry pentru anul 2019. 

Pentru patru din cele cinci televiziuni menționate (mai exact Orizont Tv, Magic Tv, Rock Tv și Kapital Tv) au fost efectuate teste anterior în rețeaua Nextgen, pe 18 februarie 2019, și au fost chiar menționate și în grila oficială prezentată pe websiteul operatorului. Dar ulterior, până astăzi, cele patru televiziuni nu au mai fost disponibile.

De menționat că din grila Nextgen a ieșit televiziunea eStrada.


8 comentarii despre subiectul „Rock TV, Magic TV, București TV, Kapital TV și Orizont TV, la Nextgen”:
Unknown

Erau bine venite și variantele HD ale Rock-ului și Magic-ului.

Anonim

Aşa este că din grila Nextgen (Fălticeni) a ieșit eStrada TV, iar pe această frecvență a intrat Bucureşti TV.

Anonim

Am văzut o reclamă pe programul Bucureşti TV despre televiziunea Travel Mix 4K, unde precizează astfel: "în curând îți vom oferi Travel Mix 4K", dar nu ştim deocamdată în ce rețele va fi disponibil.

Anonim

Ce poti sa vezi HD la niste clipuri vechi?

Anonim

Videoclipurile vechi care au fost filmate pe pelicula pot sa fie disponibile si in 4K, nu doar in HD.

Anonim

Pelicula pastreaza chiar si rezolutii mai mari de 4k chiar si 8k daca a fost de calitate pentru ca pelicula nu se bazeaza pe pixeli ca la senzor foto si se poate reface in laborator pt a se obtine mai mult. O pelicula de 35mm de film foto poate fi transformata pana la 12MP iar cele de format mediu sau lat mult mai mult. La fel si pelicula de cinema care poate ajunge in 8k daca e rescanata in laborator dedicat. Se va vedea totusi ca nu are o claritate asa rigida ca in digital si sunt mult mai "blande" in contrast si sharp.

Anonim

Nicio noutate in HD :(

Anonim

Pe ce frecvente se prind in Prahova ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile