joi, 4 aprilie 2019

TDC (Timeless Drama Channel) se lansează în România în perioada imediat următoare

SPI International este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în perioada imediat următoare, în țara noastră, anunță reprezentanții SPI printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Cele mai tari seriale turcești, urmărite de peste 400 de milioane de oameni din 140 de țări, ajung acum și în România. Turcia este al doilea mare producător de seriale TV din lume, după Statele Unite. Rețeta de succes a turcilor este aceea de a depăși limitele culturale abordând teme universale, precum valorile familiale.

TDC este canalul care se adresează tuturor vârstelor, cu povești de viață fascinante și emoționante. Producțiile sunt de top, cu bugete de aproximativ 200.000 de dolari pentru fiecare episod, iar serialele propuse de TDC sunt premiate la nivel internațional.

Printre cele mai cunoscute titluri amintim ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

Black Money Love cucerește audiența cu povestea de dragoste palpitantă dintre Ömer și Elif, o relație umbrită de ambiții și secrete. Ömer este polițist și vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. Această dramă a fost urmărită în peste 140 de țări din Orientul Mijlociu, până în America Latină și Spania. În 2015, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Karadayı este o altă producție ultra premiată despre o poveste de dragoste disperată. Acțiunea e plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăiește, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat "Karadayi" - nașul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi și ajutor la nevoie. Din păcate, viața familiei se transformă într-un iad, din cauza unei acuzații greșite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o. Nominalizat la categoria ”Cel Mai Bun Serial”, la Premiile Emmy, Karadayı este o producție impresionantă cu 353 de episoade, vândută în 37 de țări precum Afghanistan, Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Nicaragua, Indonezia, Arabia Saudită, Iran, Israel, Qatar, Egipt, Paraguay, Bolivia, Ecuador, Pakistan, Peru, Chile, Panama, Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Georgia, Kosovo, Lituania, Macedonia, Serbia, Croația, Ucraine, Grecia, Tunisia.

Dacă vă plac dramele istorice, cu costume elaborate, Kurt Seyit&Shura sigur vă va cuceri. Serialul prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul.

Toți acești actori și mulți alții vor fi prezenți la TDC, în seriale care fac istorie în întreaga lume datorită premiilor și audiențelor. În plus, TDC programează în fiecare zi și câte un film artistic de neratat.

Pe hdsatelit.com a discutat luna trecută AICI despre pregătirea TDC pentru lansarea în România.

UPDATE 11 iunie 2019: Timeless Drama Channel a intrat în grila de cablu a UPC România. Detalii găsiți AICI.


20 de comentarii despre subiectul „TDC (Timeless Drama Channel) se lansează în România în perioada imediat următoare”:
Anonim

Poate la UPC?

Unknown

Intra la UPC

Anonim

„Kurt Seyit and Shura” a fost la Kanal D („În dragoste și în război”), iar „Black Money Love” s-a terminat acum 3 luni la Pro 2 („Dragoste de contrabandă”). Seriale nemaivăzute în România, senzațional.

Anonim

ar fi bine sa intre la toti operatorii de cablu

Anonim

Dar nu va intra la toți operatorii.

Anonim

din punctul meu de vedere canalul tv Epic Drama ieste cel mai tare canal tv de genul drama diverse .

Anonim

Pentru fanii Kanal D :)

ALIN29

Daca Spi se intelege cu cei de la Digi,intra posturile Film Box plus Timeless Drama Channel.Sunt negocieri intre cele doua firme.Posturile Film Box si Timeless Drama Channel vor intra pe dthul Digi in simulcrypt de la Focussat,daca se inteleg in urma acestor negocieri

Anonim

Pe cablu la Digi când vor intra.

Anonim

La Digi Cablu când va fii acest canal tv cu filme.

Anonim

Din surse foarte sigure acest canal nu va intra in grila digi cablu pentru că deja sunt alte posturi foarte asemănătoare

Anonim

Toti sunteti prietenei cu directorii generali de la RCS? Ca doar aceia sunt surse sigure in privinta planurilor de viitor. Mai bine spuneti ca e parerea voastra cand comentati.

Anonim

De ce ar mai trebui si postul acesta in grila cablistilor?

Anonim

Anonim de ce să nu intre acest tv în grila DIGI TV CABLU este un canal foarte bun. Ar trebui să bage și Film Boxurile.

Anonim

Anonimul de ma-i zice chiar bine deja sunt alte posturi asemanatoare cu TDC in schimb Film Boaxurile Chiar ar trebui, introduse in grila Digi tv DTH cablu.

Anonim

E bine ca oferta sa fie cat mai variata, pentru toate preferintele. Pretextul ca "eu nu ma uit" nu trebuie sa afecteze dreptul celorlalti abonati, fiecare avand propriile preferinte. Apropo, eu nu prea ma uit la genul acesta de canale dar imi dau seama ca este binevenit pentru multi, ceea ce nu face decat sa confirme ideea ca forta unei companii de cablu sta in varietatea programelor oferite, pentru a acoperi toate preferintele daca se poate. De preferat ca toate canalele sa fie HD sau 4K, dar va veni si ziua aceea, cine stie cand :)

Anonim

Este in teste la Upc! Frecventa 298 Mhz : Test 31-1, in HD, audio turca si araba, subtitrare engleza/araba/romana, criptare doar in Nagra.

E TDC HD. Se potrivesc pistele audio cu ce e pe satelit.

Unknown

mi-as dori sa intre la toti operatorii de cablu

Unknown

TDC il are si digi rcs rds?

Anonim

Când băgați TDC și la Digi???

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile