luni, 1 aprilie 2019

UPC a introdus în grilă televiziunile Nicktoons, MTV Europe si Cinethronix

Operatorul de televiziune prin cablu UPC România a introdus în grilă televiziunile Nicktoons România, MTV Europe si Cinethronix. Nicktoons se află deja în grila UPC la poziția EPG 511, MTV Europe la poziția EPG 601, iar Cinethronix la poziția EPG 319. Mai jos găsiți imagini trimise de _-Kalman-_, care este abonat UPC.

Nicktoons este o televiziune care difuzează exclusiv animații și a fost lansată oficial astăzi la mai mulți operatori de televiziune cu plată. Televiziunea menționată are program de 24 ore din 24 și pistă audio în limba română. Nicktoons va reprezenta o completare pentru celelalte televiziuni pentru copii ale Viacom din România (Nick Jr si Nickelodeon), difuzând în grila de programe producții precum Penguins of Madagascar, Kung Fu Panda, SpongeBob SquarePants sau Teenage Mutant Ninja Turtles (detalii găsiți AICI).

MTV Europe este un post tv care a înlocuit oficial din 1 martie 2019 televiziunea MTV România (detalii găsiți AICI). De la respectiva data calendaristică, postul tv a ieșit din portofoliul Pro TV și a fost operat direct de către Viacom (proprietarul mărcii MTV), iar distribuția a fost preluată de Tematic Cable. Pro Tv semnase acordul de licență pentru MTV România la sfârșitul anului 2007. MTV Europe a intrat deja și în grilele altor operatori de televiziune cu plată din România.

Cinethronix este singurul post tv de film documentar românesc și a intrat în lista must-carry începând din acest an. Consiliul Național al Audiovizualului a decis, în ședința publică din 7 noiembrie 2017, extinderea licenței audiovizuale pentru postul Cinethronix și transformarea acestuia din post regional în post național, dar și internațional (mai exact, pentru Bulgaria și Republica Moldova). Casa de producție a televiziunii realizează diverse documentare în fiecare lună, având colaborări inclusiv cu producători independenți și freelanceri, în echipa fiind incluși și jurnaliști și operatori locali. Televiziunea Cinethronix a intrat deja și în grilele altor operatori care oferă servicii de televiziune cu plată în Romania.


9 comentarii despre subiectul „UPC a introdus în grilă televiziunile Nicktoons, MTV Europe si Cinethronix”:
Unknown

UPC a introdus Cinethronix 319, NickToons 511, MTV Europe 601.

Alex

La NextGen nu sunt subtitrări la MTV Europe.

Anonim

La telekom înca nu a intrat nicktoons.

Anonim

TDC channel pe cand la UPC ?

Anonim

Pe satekit cand va aparea.

Clhd

Nicktoons in grila IPTV și DVB-C la Telekom https://postimg.cc/gallery/2cmb4agtg/

Anonim

Offtopic:

UPC la poziția 113 au introdus AXN HD, apare și pe site-ul UPC la grila de programe.

Anonim

A intrat si Tdc la pozitia 110 !

Anonim

E nasol pe receptoarele SD de la UPC că pe pe pozitia 217 și 218 trebuiau să fie PpV look sport 1 și ppv look sport 2, dar nu este nimic, deoarece aceste 2 canale sunt HD și nu se recepționează pe receptoarele SD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile