miercuri, 15 mai 2019

YouTube Music și YouTube Premium se lansează în România

Începând de astăzi, YouTube Music este disponibil în România. YouTube Music este noua aplicație de muzică de la YouTube, în care poți să asculți, să descoperi sau să vizionezi muzica preferată într-un singur loc. Poți găsi piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă (așa numitul „radio”), întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri disponibile pe YouTube, anunță reprezentanții companiei printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

YouTube Music


Noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store and App Store începând de astăzi, sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.

Aplicația YouTube Music vine în două variante: una gratuită, susținută de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium. Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe lună. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o lună versiunea YouTube Music Premium.

Șase lucruri care diferențiază YouTube Music


Toată muzica este aici: de la videoclipuri la albume oficiale, single-uri, remix-uri, concerte, cover-uri și toată muzica de nișă și rară care se găsește doar pe YouTube

Recomandări personalizate: Ecranul principal al aplicației se adaptează constant și oferă recomandări bazate pe ascultările anterioare, unde te afli și ce faci - în drum spre muncă, la sală sau te relaxezi pe canapea

Mii de playlist-uri pentru orice gen de muzică, stare sau activitate

Un sistem de căutare inteligent pentru a găsi piesa dorită, chiar dacă nu-i știi titlul: încearcă „Sunt eu, Picasso” sau „Haide vino înapoi”. Aplicația găsește piesele căutate și după versuri, de exemplu.

Cele mai tari video-uri: YouTube Music are o secțiune dedicată celor mai urmărite video-uri muzicale din ultimele zile. Zilele acestea, Carla’s Dream | Deliric - Dependent | Nocturn: Act 8, 5 Gang - Scuze sau Vunk feat. Anastasia Sanu - Mi-e dor de tine sunt printre piesele din lista video-urilor „trending” în România.

Funcționare offline. Versiunea YouTube Music Premium vine fără reclame, rulează în background și oferă posibilitatea de descărcare, pentru a putea asculta muzică offline. De asemenea, funcționalitatea „Offline Mixtape” descarcă automat piesele preferate ale utilizatorului.

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music rămâne neschimbat - utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.


YouTube Premium


Alături de YouTube Music, de astăzi este disponibilă în România și YouTube Premium, o versiune premium pentru întreaga platformă YouTube. Utilizatorii YouTube Premium beneficiază de YouTube Music Premium, alături de o experiență pe YouTube fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca video-uri. Mai mult, YouTube Premium oferă acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună. YouTube Premium este disponibil la adresa youtube.com/premium.


3 comentarii despre subiectul „YouTube Music și YouTube Premium se lansează în România”:
Anonim

Super, au seriale originale subtitrate in romana, cum sunt pe HBO Go, Netlix etc. Nu știam asta.

webmaster

Ce seriale?

Anonim

Eu mă uit la Impulse pe YouTube Premium, pe secțiunea Originala. Foarte fain serialul SF.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile