miercuri, 19 iunie 2019

IMDb Tv se va lansa în Europa și va oferi gratuit filme și emisiuni

IMDb Tv (imdb.com/tv), un serviciu de video streaming deținut de Amazon și cunoscut anterior sub numele de IMDb Freedive, va fi lansat în Europa în cursul acestui an, oferind în mod gratuit filme și emisiuni tv. De asemenea, își va tripla biblioteca de conținut media, adăugând mii de noi titluri în următoarele luni. Serviciul de streaming este susținut financiar prin publicitate.

Prin noi contracte cu studiouri precum Warner Bros., Sony Pictures Entertainment și MGM Studios, se vor adăuga filme precum "Captain Fantastic" sau "La La Land".

"Cu IMDb TV, telespectatorii vor descoperi continutul tv așa cum ar trebui să fie: o colecție gratuită de emisiuni premium și filme disponibile oricând. Oferim o experiență de cea mai bună calitate. Cu mai multe titluri decât oricând înainte, expansiunea noastră viitoare în Europa, în cursul acestui an, va ajuta spectatorii să se bucure de tot ceea ce IMDb TV are de oferit, totul în mod gratuit", a precizat Mark Eamer, vicepreședinte al IMDb TV.


5 comentarii despre subiectul „IMDb Tv se va lansa în Europa și va oferi gratuit filme și emisiuni”:
Anonim

Salut am intrat pe site si mi-a apatut urmatorum mesaj " IMDb TV is only available to customers in the U.S. at this time.
Check out our guide to what else is on TV and streaming for you. " Sar putea sa nu fie momentan indisponibil.

Anonim

Citește mai atent, scrie că se va lansa și pentru Europa, nu scrie că e deja lansat. Acum e doar pentru USA, logic, că încă nu e lansat pentru Europa.

VANGHELE

Gratuit cu reclame la greu.

Cristian

VANGHELiE, ai testat tu? La cate minute sunt reclamele ? Mai des de 15 minute, cum e la noi la tv? Sau mai rar? Astept raspuns. Multumesc.

Anonim

nu a testat nimic, a aruncat si el un comentariu acolo din imaginatie... daca ar fi testat, ar fi oferit mai multe detalii... oricum, nu stiu cum a testat el serviciul pentru Europa, care nu e lansat deocamdata... poate a testat serviciul pentru SUA... nu va fi la fel in privinta publicitatii, deoarece vor fi piete diferite, cu advertiseri diferiti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile