luni, 17 iunie 2019

Început de vacanță plin de veselie la Minimax

Vacanța a început cu multă distracție la televiziunea mult iubită de cei mici, Minimax, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit,com. Premiera lunii este dedicată copiilor activi, cu visuri de super-eroi și salvarea planetei, fiind vorba despre roboții salvatori ”Transformers: Academia Salvatorilor”, din 15 iunie, în fiecare zi de la ora 7:25. Desenul animat spune povestea unui grup de roboți tineri, proaspăt ieșiți din Cybertron (Hot Shot, Whirl, Medix, Hoist și Wedge).


Aceștia au onoarea de a fi prima clasă care se înscrie la academia pentru formarea roboților salvatori pe Pământ și de a învăța cum să devină eroi pământeni prin experiență practică. Sub supravegherea unor personaje cunoscute, cei recrutați învață lecții valoroase despre ce înseamnă să fii cetățean pe Pământ, prin aventuri noi și captivante.

Pentru micuții telespectatori care iubesc animalele, libertatea și aventurile, începutul vacanței de vară le aduce noi episoade din ”Spirit: Cu sufletul liber”, din 25 iunie, de la 20:50. Este povestea lui Lucky, o fetiță curajoasă de 12 ani, care se împrietenește cu un cal sălbatic pe care îl numește Spirit.

Cu cele două prietene bune, Abigail și Pru, și caii lor, descoperă o lume plină de distracție nelimitată. Împreună își depășesc limitele și descoperă ce înseamnă libertatea adevărată.

Vacanța mare este despre prietenie și distracție, așadar Minimax a pregătit de luni până vineri câte două episoade din ”Barbie Dreamhouse Adventures” și ”Barbie Dreamtopia”, de la ora 10:00, iar în fiecare zi ”Lego Friends: Fetele în Misiune” și ”Lego Friends: Prietenele din Heartlake City”, de la ora 12:10.

Desigur că este important ca cei mici să acumuleze noi informații utile, chiar și în perioada vacanței, astfel că Minimax le aduce în fiecare după-amiază, maraton ”Curiosul George”, de la ora 14:30.

Un desen animat educativ, prin care copiii vor învăța numeroase lucruri despre lumea din jurul lor. George, pe lângă faptul că este distracţia grozavă a întregii familii, prezintă şi o serie de informaţii utile din lumea științelor naturii, despre matematică, iar copiii își pot îmbogăţi şi cunoștințele tehnice.
Masha și prietenul său, Ursul, vor fi prezenți într-un maraton de veselie, distracție și năzbâtii, în fiecare weekend de la ora 16:00!

Să înceapă distracția la MINIMAX!

Despre Minimax
Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „Început de vacanță plin de veselie la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile