miercuri, 5 iunie 2019

Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor televiziunilor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6

Telekom România a solicitat CNA-ului retragerea licențelor pentru televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6, care nu mai emit programe din luna martie. Solicitarea va fi discutată în ședința Consiliului Național al Audiovizualului de mâine, 6 iunie 2019.


Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 au încetat sa mai emită programe din luna martie a acestui an, iar furnizorii de servicii de televiziune cu plată au fost anunțați anterior că vor avea posibilitatea de a înlocui în grile aceste televiziuni cu posturile tv Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4, dar acordurile de retransmisie și condițiile financiare trebuie renegociate, deoarece conținutul difuzat pe Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 este superior calitativ celui difuzat pe Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. Ulterior, din 4 martie 2019, televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 au afișat miră cu textul "Revizie tehnică".


Un comentariu despre subiectul „Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor televiziunilor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6”:
Anonim

vedeti ca telekom a schimbat radical grila de pe analogic au scos multe canale precum eurosport 1,2, paramount, etc acum daca mai sunt 40 de canale

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (548) Focus Sat (255) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (82) Orange (225) Telekom (309) UPC (279) Vodafone (83)

TOP 10: Cele mai citite știri în ultimele 7 zile