miercuri, 5 iunie 2019

Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor televiziunilor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6

Telekom România a solicitat CNA-ului retragerea licențelor pentru televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6, care nu mai emit programe din luna martie. Solicitarea va fi discutată în ședința Consiliului Național al Audiovizualului de mâine, 6 iunie 2019.

Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 au încetat sa mai emită programe din luna martie a acestui an, iar furnizorii de servicii de televiziune cu plată au fost anunțați anterior că vor avea posibilitatea de a înlocui în grile aceste televiziuni cu posturile tv Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4, dar acordurile de retransmisie și condițiile financiare trebuie renegociate, deoarece conținutul difuzat pe Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 este superior calitativ celui difuzat pe Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6. Ulterior, din 4 martie 2019, televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 au afișat miră cu textul "Revizie tehnică".


Un comentariu despre subiectul „Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor televiziunilor Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6”:
Anonim

vedeti ca telekom a schimbat radical grila de pe analogic au scos multe canale precum eurosport 1,2, paramount, etc acum daca mai sunt 40 de canale

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile