joi, 11 iulie 2019

Instant Camera Translation sau cum să vezi lumea în limba ta

Un mod intuitiv și simplu de a înțelege o limbă străină atunci când călătorești este folosind camera telefonului pentru a traduce ce vezi - de la semne și anunțuri la meniuri sau etichete ale produselor. Pentru aceste situații, Google Translate oferă funcționalitatea “Instant Camera Translation” (traducere instantanee cu ajutorul camerei telefonului): îndrepți camera telefonului către textul dorit și să primești instantaneu pe ecran traducerea în locul textului original.


Google anunță o nouă versiunea acestei funcționalități, care aduce numeroase îmbunătățiri, conform unui comunicat remis de către reprezentanții companiei către hdsatelit.com. În primul rând, Instant Camera Translation funcționează pentru mai mult de 80 de limbi, față de 38 de limbi până acum, printre care și română. Mai mult, acum traducerea funcționează cu orice pereche de limbi alese dintre cele suportate - de exemplu din bulgară și română (până în prezent funcționa numai în pereche cu limba engleză). Instant Camera Translation merge online sau offline, dar și cu opțiunea „auto detect” - nu trebuie să specifici din ce limbă trebuie să traducă.

Calitatea traducerii prin Instant Camera Translation este mai bună: când telefonul este conectat, această funcționalitate utilizează tehnologia „neural machine tranlation (NMT)” de pe serverele Google pentru a oferi cele mai bune rezultate. Când telefonul nu este conectat la internet, se folosește de tehnologia NMT de pe dispozitiv pentru a oferi traducere de calitate.

Pentru a folosi Instant Camera Translation, căutați butonul „Cameră foto” din meniul principal al aplicației Google Translate.

Versiunea îmbunătățită a Instant Camera Translation este disponibilă pentru aplicația Google Translate din Android și iOS.


5 comentarii despre subiectul „Instant Camera Translation sau cum să vezi lumea în limba ta”:
Anonim

Salutare. Nu functioneaza decat pe engleza-romana , incercat pe 3 telefoane , ultima versiune a aplicatiei!

Anonim

Am incercat sa traduc din maghiara in romana un test de pe eticheta unui cuptor cu microunde. Surpriza..scrie ca testul este in turca si traducerea este mai mult decat caraghioasa

Anonim

Mie mi-a funcționat perfect in multiple teste, e important că imaginea sa fie clară și lumină foarte buna. Daca vreți să traduceți etichete, aveți nevoie de telefon cu camera cu funcție macro mecanică.

Anonim

Trebuie și conexiune la internet pentru precizie buna, sa sa po folosi serverele AI ale Google, nu doar capacitățile limitate ale telefonului.

Nelu

slaba!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile