miercuri, 10 iulie 2019

Liga 1 la Look Plus și Look Sport în următoarele 5 sezoane

Clever Media Network, deținătoarea posturilor Look Plus și Look Sport, și societatea eAD.ro. Interactive au semnat contractul pentru drepturile de televizare a partidelor de fotbal din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane.Până în 2024, Look Plus și Look Sport vor transmite integral cea mai urmărită competiție sportivă din România, telespectatorii urmând a putea viziona în fiecare sezon 270 de partide de fotbal.

Posturile TV Look Plus și Look Sport sunt prezente la nivel național în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit și tv prin protocol IP. Look Plus și Look Sport difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, meciuri din Liga a II-a, meciuri din Campionatul de Fotbal Portugaliei și al Turciei.

Începând din această vară, Clever Media Network a lansat 2 posturi TV - Look Sport 2 și Look Sport 3 și pregătește multe alte surprize importante pentru telespectatori, urmând ca acestea să fie anunțate în curând.

Clever Media Network este compania deținătoare a televiziunilor LOOK TV și LOOK Plus și își propune să devină unul dintre principalii jucători pe piața media din România. Lansată în ianuarie 2015, EAD a devenit în scurt timp una dintre cele mai dinamice agenții de vânzare publicitate din România, cu un portofoliu de peste 50 de website-uri, printre care toate publicațiile trustului Adevărul Holding, precum și telekomsport.ro.

EAD a decis să intre pe piața drepturilor sportive și a marketingului sportiv în 2017, când a preluat drepturile mass-media (tv) ale Ligii 1 la fotbal, iar în această primăvară a semnat un contract nou, pe următoarele 5 sezoane, cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile mass-media și de naming ale Ligii 1.

Din 2018, EAD a început să furnizeze servicii de promovare pe stadioane, semnând contracte cu cluburile de fotbal CFR Cluj (campioana ultimelor două sezoane), Astra Giurgiu, Poli Iași, FC Botoșani, Hermannstadt și Universitatea Cluj. Pe aceste stadioane EAD va vinde exclusiv publicitatea pe sistemele de tip LED amplasate pe primul inel.

De anul trecut, EAD vinde în exclusivitate spațiile de publicitate pe televiziunile Look Plus, Look Sport și Profit.ro TV.

UPDATE 11 iulie 2019: Liga 1 se vede în continuare la Telekom Sport. Detalii găsiți AICI. De asemenea, Digisport a anunțat că va transmite Liga 1 (detalii găsiți AICI).


10 comentarii despre subiectul „Liga 1 la Look Plus și Look Sport în următoarele 5 sezoane”:
Anonim

look sport2 si3 la toti operatori de cablu osa apara sau la cei dela digi sii telecom nu o sa fie

Anonim

Pe satelit la Orange or să fie aceste două canale introduse?

Anonim

La Digi o sa fie doar variantele SD a canalelor Look Sport 1 2 3 gratutit la fel si la Akta iar la ceilalti operatori pachetul sport se va majora in medie cu 3-5 lei

Anonim

Si Digi Sport si Telekom Sport vor transmite Liga 1 in urmatoarele cinci sezoane anuntul va fii facut public vineri cu cateva ore de incepera Liga 1 2019 -2020

Anonim

+10 pentru Anonim al2lea

Unknown

La Digi sigur va fi?

Anonim

In programul celor de la digi pe site-ul lor vineri la 18:30 scrie meci în direct si atunci începe liga 1,mai mult ca sigur va fi si la ei

Anonim

Nu
La Digi nu sunt nici măcar versiunile HD

Anonim

da ar fii bine ca programele look sport sa fie in format hd sii la digi

Anonim

Nici nu or sa fie in HD. Alea sunt cu bani

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile