joi, 11 iulie 2019

Liga 1 la Digi Sport și în următoarele cinci sezoane

Spectacolul Ligii 1 se va vedea și în următoarele cinci sezoane pe canalele Digi Sport. Transmisiunile din cadrul competiției interne se vor difuza începând cu primul meci al noului sezon, Voluntari – Sepsi, programat vineri, 12 iulie, de la ora 18:30, la Digi Sport 1.
Dezbaterile în studio și analizele moderate de Radu Naum și Vali Moraru și realizate cu contribuția invitaților speciali ai postului de televiziune – Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu, Helmut Duckadam, Ionel Dănciulescu, Ion Crăciunescu, Claudiu Niculescu, Ianis Zicu, Florin Bratu - se vor găsi la loc de cinste în programele Digi Sport și în următorul sezon.

Televiziunile Digi Sport oferă iubitorilor sportului cu balonul rotund acces la cele mai importante campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga. Formula 1, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal se văd, de asemenea, la Digi Sport. Fanii tenisului se bucură în exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA. Digi Sport difuzează și turneele ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

Din Grupul Digi | RCS RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24 și Digi4K televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio ProFM, DigiFM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline, se arată în comunicatul RCS-RDS.

De asemenea, Look Sport și Look Plus, precum și Telekom Sport, au anunțat anterior că vor transmite Liga 1.


5 comentarii despre subiectul „Liga 1 la Digi Sport și în următoarele cinci sezoane”:
Anonim

TV Neptun a revenit in grila de cablu a RDS.

Unknown

Este la o societate de cablu Looksport2 sau Looksport3?

Anonim

Nu Look Sport 2 si 3 se lanseaza dupa data de 1 august

Unknown

Multumesc frumos.

Anonim

La ce operatori intra Look Sport 2 si 3 ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile