vineri, 26 iulie 2019

Look Sport și Look Plus vor transmite turneele de tenis ale ATP

Look Plus și Look Sport, posturi ale companiei Clever Media Network, au anunțat că au achiziționat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 și 1.000 (Association of Tennis Professionals). Primele transmisiuni vor începe mâine, cu semifinalele de la Gstaad și Hamburg (de la 12:00 pe Look Sport și de la 16:30 pe Look Plus). Duminică, de la 12:30, fanii tenisului vor putea urmări pe Look Sport finala turneului de la Gstaad. De la ora 13:00, pe Look Plus va fi televizată finala turneului de la Hamburg.

Meciurile vor fi comentate de doi profesioniști ai acestui sport elegant, care câștigă tot mai mulți fani de la an la an. Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. Are o experiență de peste 20 de ani ca antrenor. Ovidiu Blag, jurnalist cu experiență, specializat în tenis și colaborator al Federației Române de Tenis, a fost cooptat din anul 2012 la toate competițiile Fed Cup și Davis Cup organizate în România. A jucat în turneele Tenis Partener.

"Acesta este doar începutul unui campanii de achiziții de drepturi sportive care va continua pe parcursul acestei veri și care va aduce pe ecranele Look Plus și Look Sport competiții importante din mai multe discipline sportive. Va fi o vară a surprizelor plăcute pentru iubitorii sporturilor!", mai anunță cele doua posturi tv.

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOKSPORT 3 si PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.

Clever Media Network a mai anunțat tot astăzi că a achiziționat și drepturile de televizare ale Campionatului de Fotbal al Germaniei și Supercupei Germaniei în următoarele două sezoane (detalii gasiti AICI).


8 comentarii despre subiectul „Look Sport și Look Plus vor transmite turneele de tenis ale ATP”:
Anonim

noile programe vor intra la toti operatori de cablu am inteles ca a intrat la oringi

Anonim

Ai înțeles greșit.

Anonim

Probabil era o întrebare, dar multi români au uitat sa mai pună semne de punctuație, de exemplu semnul întrebării în acest caz, și se înțelege ca e o afirmație.

Unknown

Pe cand look sport 2 3 la digi sau focus sat?multumesc

Giony

Dacă aceste canale nu sunt HD, nu prezintă interes pentru mine. Adică vizionez UHD și să mă întorc din nou la SD ?

Anonim

Bineînțeles ca sunt HD.

Giony

Păi dacă sunt HD nu s-a specificat Look sport HD și Look plus HD?

Anonim

Se subînțelege, din moment ce au acelasi program. Tu nu stiai ca exista Look Sport HD si Look Plus HD? Pe HD e exact acelasi continut ca pe versiunile SD, dintotdeauna.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile