vineri, 26 iulie 2019

Orange va lansa propria infrastructură FTTH în România

În conferința de la Paris, din 26 iulie 2019, în care Orange SA a prezentat rezultatele financiare pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2019, precum și numărul de abonați și alte statistici, compania menționată a anunțat și planurile de a lansa propria rețea de fibră optică în România. În acest moment, Orange Romania utilizează infrastructura de fibră optică de la Telekom România.


"În ceea ce privește rentabilitatea, EBITDAaL s-a erodat cu 1,8% în prima jumătate a anului, aceasta având trei cauze principale: în primul rând, veniturile MVNO scăzute în Belgia; costurile mai mari pentru conținut, pentru a susține dezvoltarea viitoare a ofertelor convergente; ulterior, costuri mai ridicate de acces la rețeaua fixă ​​terță parte din Belgia și România, ca urmare a creșterii convergente. Ne așteptăm ca respectiva erodare să se diminueze, de îndată ce accesul la fibră optică în Belgia va deveni mai puțin costisitor. În curând vom lansa propria noastră infrastructură FTTH în România. Privind spre viitor și întotdeauna încercând să ofere clienților servicii mai bune, Orange Belgia și Proximus au semnat recent un acord prealabil de partajare a rețelelor mobile până la sfârșitul anului 2019. Scopul unui astfel de acord este de a facilita pentru ambele companii satisfacerea cererii în creștere pentru o mai buna calitate a rețelei mobile și o acoperire mai puternică în interior. De asemenea, va permite o lansare mai rapidă și mai cuprinzătoare a serviciilor 5G în Belgia", a precizat Ramon Fernandez, (Delegate Chief Executive Officer Finance, Performance and Europe) de la Orange S.A.

La 30 iunie 2019, serviciile fixe ale Orange România au continuat evoluția pozitivă din trimestrele anterioare: la finalul lunii iunie, serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, număra peste 528.000 clienți, în creștere cu 17% faţă de T2 2018, iar serviciile fixe în bandă largă aveau 317.700 de clienți, în creștere cu 35% față de aceeași perioadă din 2018.


4 comentarii despre subiectul „Orange va lansa propria infrastructură FTTH în România”:
Anonim

Bravo lor..daca or sa faca asta. La ora actuala nu pot sa se dezvolte pe partea de calitate programe televiziune cablu din cauza Telekom-ului, in sensul ca au renuntat aia la niste posturi (national geographic si altele) si Orange a trebuut sa-si adapteze grila lor de posturi. La net, culmea, il au mai bun ca al Telekom-ului

Anonim

Nu cred asta, in afara de tekefonie mobila si agatat pe fibra optica a altora orange (si vodafone) nu or sa baga bani in ftth in Romania

Anonim

Daca nu baga bani in fibra optica de unde or sa aibe 5g??

Anonim

Fiecare crede ce dorește, dar Orange va demonstra că poate!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile