luni, 8 iulie 2019

RCS RDS cablu digital: Deutsche Welle a înlocuit ProSieben

RCS RDS a introdus în grila digitală de tv cablu televiziunea Deutsche Welle din Germania, înlocuind postul tv german Pro 7. Modificările au avut loc vineri. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Myrel.


Deutsche Welle este radio-difuzorul public internațional al Germaniei. Serviciul este disponibil în 30 de limbi. Este susținut financiar de guvernul german, dar activitatea televiziunii DW este reglementată de Actul Deutsche Welle, care statuează independența conținutului și interdicția influenței guvernului asupra conținutului difuzat. DW este membru al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU).

ProSieben este o televiziune germană gratuită, lansată pe 1 ianuarie 1989. ProSieben produce o parte din programele sale, dar de asemenea difuzează multe programe produse în SUA.


36 de comentarii despre subiectul „RCS RDS cablu digital: Deutsche Welle a înlocuit ProSieben”:
Anonim

ce pacat :( pe Pro 7 chiar ma mai uitam la ceva filme :( mai invatam cat de cat ceva in germana ! proasta miscare !

Anonim

Pai si pe Deutsche Welle poti invata germana. Sau te interesau serialele vechi americane de pe Pro7 ?

Anonim

Ma interesau si serialele vechi dar erau si filme care le vezi pe filmnow de exemplu ! in fine asta e !!

Anonim

Digi a scos un post generalist și a introdus unul mai mult de știri care emite gratis pe internet. Și a mai rămas și EPGul de la pro 7.

DTH Fan

Pro 7 si alte sute de canale necodate in limba germana, inclusiv cu filme americane si chiar si canale HD si 4K, sunt la liber de receptionat pe sateliti. Lista cu frecvente o gasiti aici:

https://en.kingofsat.net/find2.php?pos=&cl=ger&num_pays=&num_genre=&num_crypt=1&num_standard=&ordre=freq

dudu

pacat

Unknown

In Oradea nu a existat Pro7 din an ii 90.

Tibi

Mediaș-Sibiu era pe analog. Nu era în banda digitala. E rtl germania

Tibi

Mediaș-Sibiu pro7 era pe analog. Pe banda digitala era rtl Germania încă nu sa făcut nici o modificare

Anonim

Foarte bine, sa le scoata pe toate alea straine si dublurile SD ale posturilor HD. Cine vrea sa vada posturi germane sau altele free sa-si ia un TV LED cu tunner de satelit de la minim 600 lei si o parabola SH la vreo 30 lei pe OLX si a rezolvat problema, prinde cu sutele pe satelit

Tibi

Bine punctat anonim asa am eu și merg o grămadă de programe hd si sd dintre care și pro7 tv cu tunar dvbs antena pe 19 est și ok

Anonim

Corect, sa le scoata, insa tot acelasi abonament il platim si continutul DW e mai slab decat pro7

Anonim

Eu zic sa crească abonamentul, ca e mai bun continutul DW.

Anonim

O schimbare buna, DW se adreseaza unui alt public si sunt emisiuni pentru mai multe tari.
Pro 7 este pentru Germania, macar daca era subtitrat.

Anonim

Posturile straine sunt free, abonanentuk il platesti pentru alte posturi care cer bani, inclusiv posturile pro.

Anonim

Eu am la UPC RTL, PRO 7, SAT 1 si DW. Eu personal as recomanda sa va cumparati kit de receptie (Antena satelit de 60 cm, suport de fixare antena, LNB, cablu coaial, receptor satelit, cablu scart sau hdmi) pentru canalele de pe astra 19.2 costa aproape 290 de lei si sunt aproape 400 de canale la liber.

Anonim

Nu pot sa inteleg de ce mai tin firmele dw cablu astfel de posturi cand mai toate TVurile noi au tuner de satelit in ele si sunt cu sutele pe satelit gratis

Anonim

In Maramures inca nu a intrat DW de ce ?

Anonim

Buna.rcs aștepta sesizări privind reintroducerea postului pro7.daca se primesc suficiente nemulțumiri privind înlocuirea pro7 cu dw se va reveni.eu am făcut sesizare si astept ca si alti clienti sa faca acelasi lucru.va rog si dvs sa ajutati.multumesc

Anonim

Ai sa astepti mult si bine sa revina pro7 la digi

Anonim

Am făcut și eu numeroase sesizări cu privire la introducerea postului amc, și acum și cu păstrarea pro 7 ca doar au spațiu suficient dar din păcate nu se tine cont de acestea.

Anonim

DW mi se mare mai bun decat Pro7. Ar trebui sa mai bage cei de la Digi Romania posturile TVE, EuroNews si sa scoata restul posturilor straine. Sunt filme destule dublate in romana ca sa-si mai justifice prezenta in grila posturile straine.

Anonim

TV Neptun are mira pe cablu (Digi).

Anonim

Tv Neptun erau in insolventa de prin 2016. Ei si cu realitatea, emit fara sa fie Ok

Anonim

Dar cu ce incurca PRO 7? si da eu ma uitam la filme pentru a invata limba germana,asta pentru cineva care se mira ca se uita lumea la filme pe PRO 7.Si in chirie nu am ce antena satelit sa imi pun. Iar DW se adreseaza mai mult publicului ONG si personal nu ma intereseaza.Sunt destule posturi romanesti care emit degeaba doar reluari la reluari la reluari dar PRO 7 era problema....

Anonim

Păcat

Unknown

Imi doresc iar Pro 7 !! Two and half men, îmi plăceau și Penny, Raj și ceilalți..

Anonim

Haidet cu sesizarile cei care va doriti pro7 la digi ! eu am sa fac si o sa incerc sa conving si pe altii. Cat despre cei care vorbesc ca foarte bine ca le-o scos, va zic ca e loc pentru toata lumea, nu trebuie scoase sau inlocuite. Daca ar fi sa zic asa, eu nu ma uit la nimic din posturile maghiare si alte posturi romanesti de proasta calitaet dar pentru aia nu ma deranjeaza ca sunt in grila.

Anonim

De ani de zile ma uitam la Oscar-uri pe PRO 7. Pentru ca le lasau in engleza in original fara subtitrari si fara sa te chinuie cu tot felul de traducatoare cum avem pe la noi.

Anonim

Vreau ProSieben inapoi in grila digitala Digi (RCS & RDS)

Anonim

Imi amintesc cu nostalgie cand pe retelele noastre de cablu se transmiteau RTL, Pro7, Sat1, RTL2 sau canalul de sport DSF. Totusi nu cred ca se zgarceau nemtii sa nu ne lase sa retransmitem aceste canale in Romania. DSF avea licenta doar pentru germania la data aceea, aceasta a si fost cauza pentru care nu a mai fost preluat. Dar restul ?

DTH Fan

Restul sunt tot televiziuni private, trebuie acorduri pentru preluare in Romania.

Momentan, tot antena de satelit e soluția - costa 250 lei cu LNB, cablu si conectori, o conectezi direct la intrarea DVB-S2 a televizorului tau - , daca ești fan de specialități tv transmise gratuit prin satelit din alte tari.

Televiziunile germane menționate de tine si multe altele sunt transmise gratuit prin satelit, iar semnalul e suficient in Romania. Vezi lista de mai jos:

https://ro.kingofsat.net/freqs.php?&pos=19.2E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

Anonim

Daca vreti sa vedeti PRO 7, RTL, RTL 2, SAT 1 sunt transmise gratuit prin satelitul Astra 19.2 Est. Va trebuie antena de satelit (80 cm este recomandat), LNB si receptor de satelit. Daca aveti televizor cu tuner de satelit atunci va trebuie doar antena de satelit si LNB.

Kit receptie programe germane satelit fara abonament - costa 243 lei:
https://www.receptoare.ro/kit-receptie-programe-satelit-fara-abonament/

Anonim

Daca vreti sa vedeti ProSieben, RTL, RTL 2, Super RTL, Sat 1 sunt transmise gratuit prin satelitul Astra 19.2 Est. Va trebuie antena de satelit (80 cm este recomandat), LNB si receptor de satelit. Daca aveti televizor cu tuner de satelit atunci va trebuie doar antena de satelit si LNB.

Kit receptie programe germane satelit fara abonament - costa 243 lei:
https://www.receptoare.ro/kit-receptie-programe-satelit-fara-abonament/

Anonim

ProSieben, Super RTL astea is bune

Anonim

Buna ziua, WWE wrestling pe ce post se difuzează la Digi și dc e tradu în lb română

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile